Chocogift îți oferă cele mai dulci mărturii de botez, nuntă sau cadouri

   

      Călătoria lor se apropia de sfârșit. Și barza dar și bebelușul erau istoviți de drumul pe care îl parcurseseră, de când Doamne- Doamne i-l încredințase  pe bebeluș  să îl ducă pe pământ la părinții care l-au ales.
  – Mai avem mult ? întreabă bebelușul.
  – Ajungem în curând îi răspunse barză. 
  – Și crezi că o să-mi placă acolo? Cine va avea grijă de mine? 
    – Părinții care te-au ales vor fi îngerii tăi păzitori iar tu pentru ei vei fi îngerul care va da sens vieții lor de acum înainte. Ei te vor iubi necondiționat, vor avea grijă de tine, te vor hrăni , te vor educa și te vor crește mare. Tu vei fi copilul lor pentru totdeauna. Când vom ajunge, te vor creștina și îți vor da un nume și au organizat o petrecere la care sunt invitați toți prietenii și rudele lor, pentru a se bucură împreună de sosirea ta. 
    Au pregătit tot, au avut grijă de cele mai mici detalii, de la hăinuțe, flori, preparate gustoase, până la cele mai frumoase si dulci  mărturii de botez pe care le-au ales să fie din ciocolată.  

                                              

      Ciocolata este cel mai iubit dulce și face oamenii fericiți. S-au gândit tare mult cum să arate aceste mărturii dulci, vroiau ceva special la fel că tine. Le-a fost foarte greu să aleagă dintre atâtea modele frumoase, dar până la urmă s-au hotărât să personalizeze mărturiile și să transmită mesajul care li s-a părut cel mai reprezentativ. Au vrut să mă personalizeze pe mine cum te țin în brațe, s-au gândit la un îngeraș, până la urmă au ales o forma de copăcel care să simbolizeze „Copacul vieții” care exprimă armonia dintre Divin și lumesc, Cer și Pământ, dintre Creator și Creație. Acest copăcel este realizat manual din ciocolată belgiană 100 % naturală și cu certificare europeană HACCP. Frunzulițele vor fi executate cu ciocolată albă iar pe spatele mărturiei s-au gândit să scrie și un mesaj din partea ta, care suna cam așa: “Vă multumesc că ați venit să ne cunoaștem”. Apoi, acest copăcel va fi sădit tot într-o formă de ciocolată sub formă de ghiveci care va fi învelit în staniol și o panglicuță bleu pe care va fi scris numele tău, va fi legată în jurul acestuia. 

      Toți își vor aminti cu plăcere de acest eveniment special din viață ta iar tu vei trăi fericit alături de părinții tăi și te vei bucură de toți cei care-ți vor fi alături. 

     – Ei, ce zici, îți place? 

         Dar, ia stai puțin că zăresc lume multă pe o pajiște verde și frumoasă, mese întinse, pare a fi o mare petrecere. Daaaa, sigur, îi văd și pe părinții tăi, par foarte nerăbdători. Uite, tatăl tău îmi face semn cu mână și așteaptă să te prindă în brațe. Pregătește-te …… 

                                                      

          

         Viață lungă și frumoasă! Să-mi păstrezi și mie o mărturie din aceea delicioasă.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

8 Comments

 1. Ce faină e povestea!!!
  Super!

 2. Mai mult decat frumos. Felicitari pentru originalitate.

 3. viatainculori Nana Petre spune:

  Sunt inedite aceste marturii, nici nu stii ce sa faci, sa le mananci sau sa le pastrezi. Inedita si povestea.

 4. o idee foarte buna pe care am sa o sugerez cumnatei mele pentru botezul fetitei sale

 5. Foarte frumos articolul. Vreau si eu asemena marturii frumoasa din ciocolata de calitate.

 6. viatainculori Rokolla spune:

  Un articol foarte frumos si dulce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares