Iubita mea, să ne-aruncăm în mare

  Credeați că dacă am trecut de prima tinerețe, dacă dimensiunile nu mai sunt de fotomodel (nici n-au fost vreodată) nu mai visez la prințul (dacă s-ar putea să fie din Egipt ar fi perfect) care să mă ia de mână și să-mi spună “Iubita mea, să ne-aruncăm în mare, Împleticiți în sare și guvizi”. Vă înșelați.

    Cum ar putea o romantică incurabilă, o scorpioancă a cărei trăsătură caracteristică este pasiunea, iar fraza favorită: te doresc, să nu se gândească la un așa moment. Foarte multe femei, care nu se încadrează în tiparele de frumusețe, pe care nu știu cine le-a fixat, sunt foarte atractive, admirate, apreciate și aceasta se datorează atitudinii lor, personalității și caracterului. Atitudinea îți e dată și de ce îmbraci și de felul cum porți ceea ce ai îmbrăcat. Deci voi miza și eu pe charm-ul personal și pe câteva costume de baie  făcând abstracție de faptul că nu mă încadrez în dimensiunile de 90-60-90 iar „prințul” să aprecieze ceea ce contează. Nu râdeți, stiți că “niciodată să nu spui niciodată”. Anul acesta, în materie de culori se poartă portocaliu estival, animal print, floral, franjuri jucăușe. 
                                              


     Da, ați ghicit, doar Just4girls ți-ar putea întregi sex-apelul, ei fiind importatori direcți ai mai multor branduri din Polonia și SUA precum: Anais, Obsessive, Livia Corsetti, Avanua, Tessoro, Sassy, Provocative, Passion, Bast, Marko, Hustler, Leg Avenue, produsele sunt confecționate din materiale de cea mai bună calitate din danteluri și mătăsuri fine, modele și culori potrivite fiecărei personalități, prețuri accesibile și în plus poți beneficia și de programul de fidelizare.
     Profitați de reducerile masive care există acum, între 30-50 % iar până la 31 iulie beneficia
ți de cost UNIC de transport oriunde în țară indiferent de valoarea comenzii. 

                                           

                                                 

   Ca femeie trecută prin viață, îmi permit să vă dau un sfat, nu ezitați să purtați o lenjerie sexy, vă va oferi încredere și siguranță iar acestea vor contribui la acea atitudine despre care vorbeam mai sus.
     O lenjerie intima aleasă cu grijă te face specială și irezistibilă iar Just4girls îți oferă ceace ai nevoie, cea mai variată gamă de produse, mărimi și culori. .
     Și ca o ultima sugestie, indiferent de modă, purtați ceea ce v
ă avantajează.
     

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

7 Comments

 1. Superbe costume de baie!

 2. viatainculori ramona spune:

  Ce costume de baie frumoase au

 3. cam toate costumele la moda le gasesti pe site. Am vazut ca au inclusiv modele retro si crosetate.

 4. viatainculori Adria Adriana spune:

  Sunt superbe costumele de baie, e sezonul lor. Imi place mult cel portocaliu dar si restul sunt super.

 5. viatainculori Eleonora Ella spune:

  ooo ai de unde alege, foarte multe modele si sunt foarte frumoase, greu te poti hotara

 6. viatainculori Irina Sima spune:

  Frumoase modelele. Daca ar fi dupa mine, m-as muta la mare si in fiecare zi as purta cate un costum, iar in fiecare seara cate o lenjerie 😛

 7. viatainculori C. Croitor spune:

  Imi plac costumele de baie, cel portocaliu e foarte interesant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares