Drum bun și fără griji cu Shell Rimula Ultra 5W-30

     Așa cum inima este organul vital al omului, la fel și motorul este componenta vitală a unei mașini și îmi plac metaforele potrivit cărora motorul este inima unei mașini, iar inima este motorul organismului nostru. De întreținerea și menținerea lor în cea mai bună stare și pentru a le prelungi viața amândurora, depinde în mare măsură de noi. Pentru a avea o inimă sănătoasă și a funcționa bine trebuie să avem grijă cu alimentația în primul rând. Uleiul de exemplu, recomandat este ca in alimentație, la salată sa folosim ulei de măsline extravirgin, la gătit-de măsline dar merge și floarea soarelui, fix așa-i și la motor, folosește uleiul cel mai bun și alege-l în funcție de ce este recomandat de doctor, pardon specialiștii în domeniu. Așa cum se arde uleiul din tigaia în care ai făcut șnițele și îți afectează sănătatea dacă nu îl schimbi, la fel și uleiul de la motor atunci când e ars trebuie schimbat imediat altfel, motorul va avea de suferit.
Ha, ha, ce v-ați zis în gândul vostru? “De ce nu și-o vedea femeia asta de uleiul din tigaia ei și se bagă la uleiul de motor.” Nu vă alarmați fiindcă nu intru în amănunte, vreau doar să vă dau o informație pe care am aflat-o și eu și să o împărtășesc cu voi ,despre uleiurile Shell Rimula uleiuri care:
  –  ajută la protejarea împotrivă coroziunii acizilor formați la arderea carburantului.
– ajută la păstrarea motorului curăț pentru o performanță consistență și durată lungă de viață
– ajută la păstrarea distanței între suprafețele metalice mobile ale motorului pentru o durată lungă de viață a motorului.
Shell Rimula Ultra cu tehnologia inovatoare Shell Dynamic Protection Plus , este aliatul motoarelor diesel de sarcină mare.

rimula-htl-ultra-5w-30

 Oferă protecție împotriva uzurii motorului datorită aditivilor anti-uzură dispersare pentru funingine.
Formula cu tehnologia inovatoare Shell Dynamic Protection Plus, oferă o mai bună protecție a motorului, indiferent de condițiile de teren și vreme și protejează împotriva depunerilor care duce la  uzura acestuia.
Controlul emisiilor este asigurat de formula “Low-SAPS” care protejează catalizatorul sistemului de evacuare și al filtrelor folosite la vehiculele de ultimă generație.
Motoarele Euro 5, 6 chiar și 4, sau cele echipate cu sistem de recirculare a gazelor de eșapament (EGR) primesc o protecție mult mai bună împotrivă uzurii motorului cu pană la 56% dar și o economie de combustibil de 2%, ceea ce nu e de neglijat având în vedere miile de kilometri  parcurși.  Elgeka Ferfelis-Macro,  Macro Distribuitor pentru uleiurile și lubrifianții este una din cele mai importante companii din România, cu peste 20 de ani experiență  și oferă produse și servicii de înaltă calitate Shell.
Vreți să vorbim și despre uleiul de gătit? Hei….. nu fugiiiiti, poate în alt artocol. 😀
viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

6 Comments

 1. viatainculori Radu spune:

  Au produse bune cei de la Shell!

 2. viatainculori Adriana spune:

  Chiar as fi avut nevoie de ulei cand am fost pe Transfagarasan și nu am gasit deloc, nici la benzinarii. Am rezolvat cu greu situatia. Mi-ai adus aminte de lucrul asta, desi am priceput ca acest ulei e potrivit masinilor mari. Imi place locul tau cu informatii, viata ta in culori și ideea cu propriul curcubeu..imi aduce un zambet. Succes in tot ce faci.

 3. viatainculori Elena Stan. spune:

  După ce am citit articolul sunt convinsă că voi folosi numai acest ulei!

 4. un ulei bun prelungeste durata de viata a pieselor unei masini de asta eu nu as alege niciodata unul ieftin si de proasta calitate

 5. viatainculori vyo vyoleta spune:

  acest articol e foart util si trebuie sa bagam la cap ceea ce ai scris…

 6. viatainculori MIRELA ELENA balba spune:

  Este cel mai bun ulei. Este singurul care il folosesc la masinuta mea, iar aceasta prinde putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares