Bărbatul „Prestige” de la Famous Luxury Parfumes

Să ridice mână sus cui nu-i plac parfumurile. Aș fi dezamăgită dacă ar fi cineva și nici nu l-aș înțelege. De multe ori am spus că eu, dacă ar fi să lucrez într-o parfumerie, aș ajunge o muritoare de foame, dar parfumată, fiindcă nu m-aș putea abține să nu cumpăr tot ce mi-ar plăcea. Și îmi cam plac. Mai degrabă poftesc la un parfum decât la o ciocolată( care se spune că este ispita supremă a femeilor). De curând am participat la un concurs organizat de Strumfette al cărui sponsor a fost Famous Luxury Parfumes, cărora le dădeam târcoale mai de mult timp, dar nu sosise momentul, mereu mă presau prioritățile( a se citi facturi și alte alea). M-am bucurat când am câștigat un parfum de poșetă, o sticlută reâncărcabilă, eleganță, cu atomizor ce poate fi reumplută în câteva secunde, fără pâlnie, din sticla clasică de parfum la alegere si un voucher în valoare de 100 lei și care includea următoarele bonusuri în valoare de 89 lei:
-transport gratuit (valoare 15 lei)
-cadou un parfum de poșeta la alegere (valoare 39 lei). Detalii pe www.parfumuri-celebre.eu/parfum-de-poșeta
-cadou un set de testere Famous Luxury Perfumes, inclusiv de bărbați (valoare 35 lei)

picture-001-1

Prima alegere a fost parfumul de poșetă Style
Stil: Floral – Fructat
Genul parfumuluil: Senzual
Note de vârf: patchouli, miere
Note de mijloc: flori de portocal, gardenie, iasomie
Note de bază: lămâie, extras din portocală amară, zmeură
Vibrant și senzual, un parfum floral-fructat, ca un nectar de flori, delicat dar în același timp persistent. Pentru orice femeie, indiferent de varstă, personalitate sau preocupări pentru că îți demonstrează că în fiecare din noi se ascunde o femeie de milioane. Mirosul lui te va face să îl porți mereu: de dimineață pană seară.

Cu voucherul de 100 lei, am ales parfumul bărbătesc Prestige -Stil: Fresh – Oriental , pentru fiul meu, încă un parfum de poșeta și am primit o grămadă de mostre, care mai de care. La toate acestea nu am mai plătit decât diferența de 56 lei.
Parfumul Prestige este ca o bucurie neașteptată cu note incitante și proaspete. Promite și farmecă. Notele intense date de acest parfum vă vor face să ieșiți constructiv în evidentă în orice împrejurare. Un parfum special creat pentru bărbatul puternic și protector. Acest parfum poate fi folosit pe tot parcursul anului. Fiindcă i-l voi dărui  fiului meu ( adică în familie) când va veni acasă în curând, mi-am permis și l-am desfăcut de țipla protectoare . Nu în prima zi, nici a doua, dar a treia zi, nasul meu dorea să adulmece bărbatul Prestige. Am dat un puf la încheietura mâinii. Un parfum senzual, ca o simfonie care pentru început te întâmpină în tempo lent cu note de mentă, grapefruit și portocală apoi te plimbă printre dulceața trandafirilor și a scorțișoarei, așezându-se în final ca un menuet cu o bază de note de lemn, patchouli și ambră care a persistat pe piele până a două zi dimineață la dus, poate mai rezista. Și atunci mi-am zis că așa mi-aș dori să miroase mereu bărbatul de lângă mine, bărbatul Prestige.

Pentru mostrele primite, am nevoie de o perioadă mai mare să fac un clasament care îmi place cel mai mult deși, la primele adulmecări….. cam greu să te decizi.

Producția parfumurilor Famous Luxury Perfumes se realizează în cele mai cunoscute fabrici din Germania în domeniul parfumeriei. Esențele sunt exclusiv „apă de parfum” și conțin concentrația maximă de uleiuri aromatice (acceptată de Uniunea Europeană) pentru o persistență îndelungată care o să vă surprindă. Doar abonandu-te la newsletter, primești GARANTAT un voucher de cumpărături online!

În momentul de față găsești reduceri substanțiale, de la 156 lei 98 lei / buc.

Recomand !

P.S. Poate data viitoare mi-aș dori să fiu în postura de a organiza un astfel de concurs. 

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

2 Comments

  1. viatainculori Elena Stan. spune:

    M-ai convins. Voi cumpăra și eu parfumuri de la ei.

  2. viatainculori Tulceanu Adina spune:

    Se pare ca, barbatul Prestige e un tip irezistibil si foarte atragator, asa ca, ii voi lua cadou sotului meu acest parfum. Astfel, voi cunoaste si eu personajul descris de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares