Dracula- contele tinereții fără bătrânețe

Ati observat că de cele mai multe ori, atunci când străinii sunt întrebați ce știu despre România, printre puținele lucruri pe care le știu, este numele contelui Dracula? Și nici nu este de mirare, mai ales că de o bună bucată de vreme, Dracula a devenit și „contele tinereții fără bătrânețe”. Deși autohton de-al nostru,  terapia vampir – Dracula(Stimulated Self Serum) care are aproape 40 de ani de când a fost descoperită, a revenit în atenție abia acum câțiva ani și cum era de așteptat, cei care au beneficiat pentru prima data de această tehnică au fost vedetele de peste ocean. Mirrors Beauty Salon – Medicină Estetică , prin cel mai de seamă reprezentat, Dr. Cristina Bejan chirurgie estetică București a lansat serviciile de estetică medicală în 2015, printre care întâlnim și acest Tratament de reîntinerire faciala cu Terapia Vampir Plasmolifting. 

Ce este terapia vampir – Dracula

-Este un tratament modern de reîntinerire cu propriul sânge, fără riscuri și fără complicații.
Acest tratament, constă în recoltarea factorilor de creștere trombocitari din propriul sânge și reintroducerea lor în țesutul cutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulară și de sinteză de colagen.
Tratamentul cu sânge propriu este azi tot mai mult folosit în întreagă lume cu scopul de a reîntineri pielea feței, a gâtului, a decolteului și a mâinilor, rezultatul văzându-se prin dispariția ridurilor fine, a cicatricilor post-acnee, a cearcănelor și îmbunătățirea fermității tenului, având efect de lifting facial. Eu personal, prima data știu că l-am văzut pe Cătălin Botezatu, atunci când am și auzit prima data de această terapie și mi se părea ceva horror, nu numai mie ci toți eram foarte circumpecti și reticenți( probabil și datorită denumirii) . Părerile s-au schimbat total de atunci, am înțeles mai bine în ce constă procedura și pot să spun că aș apela oricând la această terapie.  Și fiindcă toată viața mea am fost într-o veșnică dietă și o luptă continuă cu kg în plus, din care ele au ieșit învingătoare întotdeauna, la același centru aș apela fără să stau pe gânduri la slăbire cu criolipoliza.

Ce este criolipoliza?

-Este o procedura modernă, non-invazivă, nechirurgicală, nedureroasă și sigură prin care kilogramele în plus sunt înghețate și eliminate. Criolipoliza îngheață celulele de grăsime, ca mai apoi acestea sunt eliminate definitiv de organism, pe cale naturală.

Mirrors Beauty și Dr Cristina Bejan adună într-un singur tratament toate procedeele non-invazive: cavitația, radiofrecvența și criolipoliza efectuându-se într-o singură ședința.

Și frumusețea cere sacrificii, iar cel mai neânsemnat  sacrificiu, din punctul meu de vedere, sunt banii. Tocmai de aceea aveți posibilitatea să optați pentru abonamente și să plătiți în rate pe durata efectuării tratamentului, prima rată minim 25% din valoarea abonamentului și au valabilitate de 60 zile de la prima ședința.

Acestea nu sunt singurele tratamente de care puteți beneficia în cadrul acestui salon.  Dacă îți dorești buze senzuale, perfect conturate și un zâmbet seducător, poți apela la o mărire buze cu acid hialuronic. Fillerele cu acid hialuronic sunt cele mai folosite substanțe de umplere atât pentru mărirerea buzelor cât și pentru ștergerea ridurilor profunde sau pentru remodelajul volumetric al feței.

„Trupul, mintea și spiritul nostru reprezintă un tot, iar armonia la nivelul trupului presupune armonie la nivel mental, emoțional și spiritual.Frumuseţea este cheia magică ce deschide orice poartă, este acel „Sesam deschide-te!” (venus.org.ro)

Nu amâna și nu ignora acest lucru.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

9 Comments

 1. e prima data cand aud de terapia asta Dracula. Suna interesant asa dar oare nu doare? Mie mi-e frica de ace grav.

  • viatainculori viatainculori spune:

   Nu doare Cristina, simti ca niste usoare piscaturi. Asa cum am mai spus, prima data am auzit despre aceasta tehnica la tv. Si cine putea sa o experimenteze decat Bote? Atunci mi s-a parut horror ( vezi cum arata Kim Kardashian in timpul terapiei 😀 )

 2. viatainculori Gabryelle's Blog spune:

  Nu am mai auzit de aceasta terapie, insa cu siguranta nu as apela la ea. Mi se pare cam extrema. 😀

 3. crio treaba asta as putea s-o incerc si eu! nu strica sa te inghete un pic si sa slabesti

 4. viatainculori Lazar Ramona spune:

  Nu am auzit de aceste tehnici dar mi-as face si eu o criolipoliza 🙂 bineinteles daca nu ar fi prea dureroasa.

 5. Eu as incerca-o, cu siguranta!

 6. Am mai auzit de aceasta terapie cu sange dar nu cred ca as incerca , mi se pare prea sf

 7. viatainculori Rokolla spune:

  Sincer imi este frica de aceasta terapie si cu sângele nu este de joaca. Am auzit câteva vedete care au apelat la aceasta metoda dar mie sincer mi-ar fi teama sa o incerc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares