ÎMPĂRTĂȘEȘTE EMOȚIA NUNȚII TALE CU CEI DRAGI

Așa cum am mai spus și cu alte ocazii, unul dintre cele mai memorabile și emoționante momente din viată fiecăruia, este căsătoria, acea uniune între bărbat și femeie când doi nu mai sunt doi, ci unul singur, când aceștia decid să formeze o familie. Amintirile sunt acele nestemate pe care le păstrăm în suflet și pe care nu ni le poate luă nimeni, iar atunci când sunt păstrate cu dragoste și multă grijă, devin magice, magie pe care vrei să o transmiți tuturor, să simți cum bucuria lor că face parte din fericirea voastră.  Wedsharing, este un concept nou în România, care pare să prind din ce în ce mai mult, este website-ul de prezentare a nunții personalizabil pentru miri cu hosting inclus pentru 12 luni.

                      Ce îți oferă momentulnostru.ro:

 1.  -Subdomeniu pe momentulnostru.ro, site-ul va fi găzduit de serverul lor, putând fi accesat printr-o adresă customizata de tipul: alexsimaria.momentulnostru.ro
 2. Tema aleasă cu toate funcționalitățile preinstalate, cu un design plăcut și modern realizat de o echipă de profesionalisti.
 3.  -Fișier electronic cu website-ul. Nimic nu se pierde. După expirarea celor 12 luni, în caz că nu vrei să mai prelungești vizibilitatea site-ului, vei primi arhivă digitală a întregului conținut al paginii.
 4. -Spațiu de stocare poze 2 GB– suficient pentru fotografiile de la nuntă voastră. Prietenii vor avea posibilitatea să le descarce și să va amintiți împreună de acest moment unic.

                         Avantajele acestui nou concept:

 •    Cu siguranță există mulți prieteni și rude cu care nu v-ați întâlnit de mult, fie că sunt plecați în afară, fie într-un oraș mult prea departe, cărora ați vrea să le împărtășiți bucuria voastră și să-i faceți părtași la acest legământ. Alegând fotografia voastră preferata și cuvintele potrivite, puteți să le faceți invitația într-un mod inedit și original, surprinzându-i plăcut.
 •   Mulți vor fi curioși să afle povestea voastră de iubire și multora le veți trezii nostalgii. Așa că scrie-le în câteva cuvinte, filele poveștii voastre. Oamenilor le plac poveștile.
 •   Un cronometru le va arată în orice moment, cât timp a mai rămas până la fecricitul eveniment, în așa fel încât să își planifice programul.
 •   Cu siguranță le va făcea plăcere să afle cine sunt părinții spirituali (nașii), cavalerii și domnișoarele de onoare, iar aceștia vor fi onorați să afle că le-ați rezervat un spațiu special pentru ei. Surprinde-i plăcut.
 • Întreg programul nunții, ceea ce este un aspect foarte important și care de multe ori se ivesc neconcordanțe, îl vor găsi tot aici, începând cu precizarea orei și a locațiilor unde vor avea loc cunuia civilă, cununia religioasă și petrecerea. Mai mult decât atât, vor avea posibilitatea să localizeze pe hartă unde se află locațiile respective. Nu cred că te-ai simți confortabil știind că unii dintre invitații tăi au avut peripeții pentru a fi părtaș la bucuria voastră. Fă-le participarea cât mai plăcută, în așa fel încât să nu regrete că au luat hotărârea de a-ți fi aproape și de a-ți fi martor la uniunea voastră în față lui Dumnezeu.
 • O recomandare pentru odihnă de după petrecere, pentru care tu ai aranjat deja un discount la cazare, undeva cât mai aproape de locația unde a avut loc petrecerea, ar încânta pe oricine.
 • Evită momentul stânjenitor atât pentru voi cât și pentru cel invitat, astfel încât să se simtă stânjeneala sau dezamăgirea din glas, în condițiile în care un invitat nu poate lua parte la eveniment. Pe site, vor găsi un formular prin care vor putea confirmă sau nu, participarea.

Cu alte cuvinte, acum poți avea propriul tău website de nuntă pe care să împărtășești cu cei apropiați povestea voastră, detaliile importante legate de eveniment, momentele frumoase din ziua cea mare și prin care poți ține evidența confirmărilor primite de la invitați.

Un astfel de concept mi se pare mult în avantajul viitorilor miri, costurile fiind mult mai mici, timpul și stresul pentru a trimite invitații prin poștă sau personal, pentru telefoane, discuții interminabile, explicații și indicații când sunteți presați de timp, un simplu e-mail cu adresă website-ul vostru, va scutește de toate acestea.

Momentulnostru.ro , vor fi prezenti si la cel mai mare festivalul de nunți IM Marriage, de la Iulius Mall- Timișoara, între 3 și 5 februarie, viitorii miri au șansa să achiziționeze acest serviciu beneficiind de reducere.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

19 Comments

 1. viatainculori Corina spune:

  WOW! Ce cool! Multumim de recomandare!

 2. viatainculori Doina Racoti spune:

  Interesanta idee. O sa le arat fetelor mele articolul tau. Ma astept sa fiu soacra mica cat de curand, sper

  • viatainculori viatainculori spune:

   Facand un calcul, cat timp si bani iti ia sa ii contactezi pe cei care nu locuiesc aproape de tine, cate telefoane, si timp alocat convorbirilor, eu zic ca este foarte avantajos si ceva nou. In plus, fiecare poate sa opteze si pentru invitatiile clasice, insa acestea nu pot descrie fascinatia momentului care va urma, asa cum o face un site, prin imagini si sentimente impartasite. Iar amintirile vor ramane fila cu fila.

 3. Cred ca ar prinde bine, mai ales ca poate sa aduca idei noi!

 4. Hmm n-am auzit de un asemenea concept .Suna foarte interesant si chiar e ceva nou .Pentru cei ce au nunta in viitor ar trebuii sa se intereseze

 5. cred ca e prima data cand aud de conceptul asta. E o idee destul de interesanta, dar acum depinde si de costurile punerii ei in aplicarea. Pe de-o parte te incanta, pe de alta ai o grija in plus. Dar, cineva vrea o nunta perfectă, modernă, sigur va fi tentat.

  • viatainculori viatainculori spune:

   Mie nu mi se pare o grija in plus, ba din contra, mult mai lejer. Cu posta electronica ai trimis invitatia si toate datele necesare. Cate drumuri, convorbiri telefonice, explicatii, indicatii trebuie sa dai fiecaruia in parte. Si in plus, iti pastrezi amintirile intacte si in amanunt.

 6. viatainculori Mihaela spune:

  Nu m-am gandit niciodata la treaba asta dar recunosc ca imi place mult de tot ideea de a pastra totul la indemana exact asa cum era in ziua nuntii.

 7. viatainculori Daniele spune:

  Am mai auzit la cineva despre un astfel de concept si mi se pare foarte interesant. In fond, nunta este (sau ar trebui sa fie) o data in viata si toate amintirile, trairile, pozele si apropierea de cei dragi este bine sa le pastram intr-un coltisor numai al nostru. 🙂

 8. Mi se pare o idee excelenta care ar atrage orice cuplu.

 9. viatainculori Paula Ion spune:

  Postarea ta a venit la fix, cumnata mea are nunta in toamna si o sa-i recomand articolul tau.

 10. viatainculori Rokolla spune:

  Totul suna atat de frumos. Este interesant sa ai un subdomeniu. In felul asta ei se ocupa de design si toate problemele de care te poti lovi si in plus ai si optiunea sa iti iei ideile cu tine in valiza daca te sucesti dupa cele 12 luni. Nici nu credeam ca exista asa ceva

 11. O idee interesanta, mai ales daca-ti planifici nunta cu ceva vreme innainte:)

 12. viatainculori Vyo Vyoleta spune:

  O idee foarte buna, ma bucur ca sunt astfel de firme.

 13. viatainculori Valeria Chertes spune:

  Mie mi se pare o idee minunata.

 14. viatainculori ghelbere elena spune:

  Ce sa spun? Nu am mai auzit de un asemenea concept. Cu siguranta e fascinant si interesant in acelasi timp.

 15. viatainculori Iacob Elena spune:

  Idee buna…nici eu nu am auzit de asa ceva pana acum…dar nunta mea a fost!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares