Nu mai amâna să-ți protejezi gadgetul, mâine, poate va fi prea târziu

Știu că mereu vă întâlniți cu avertismente privind protecția telefoanelor mobile și a gadget-urilor, dar mai știu și că mulți sunteți negligenti (ca și mine) și tot amânați să o faceți. Eu vin acum, ca „picătura chineazească”, dar nu în scopul de a vă tortura( așa cum era menirea acesteia acum câteva secole în urmă) ci în sensul figurat,  însemnând insistență. Asemeni vouă, am tot zis și eu “da, e necesar”,  hotărâtă fiind să îmi protejez telefonul, doar că am tot amânat și am amânat până întâmplarea neplăcută s-a întâmplat( ca să fac un joc de cuvinte). Telefonul meu, nu costase o avere, dar destul încât să regret că nu am fost precaută, era nou- nouț, era al meu și mi-l dorisem. Nu voi intra în amănunte să vă descriu ce și cum s-a întâmplat, doar că mi-au scăpat câteva vorbe de duh și mi-am reproșat în gând că nu o făcusem, adică nu îl protejasem. Au urmat alți bani, altă distracție.

Pentru marea majoritate, telefonul este indispensabil, îl purtăm cu noi în cele mai ciudate și intime locuri și din acest motiv devine și foarte expus unor „accidente”nedorite.
Datorită performanțelor la care a ajuns astăzi telefonul, evident că și prețurile sunt pe măsură și datorită neglijenței, uneori se întâmplă ca niște bani, nu puțini, să se ducă pe apa sâmbetei, când totul de fapt este atât de simplu.

Și pentru că știți că orice informație aflu și mi se pare utilă și de interes o împart cu voi, o voi face și de această dată și vă voi îndruma și pe voi către www.stifler.ro , unde găsești huse și accesorii telefoane Samsung și Iphone dar si alte categorii de produse:

 • Huse & Accesorii iphone
 • Huse & Accesorii Samsung
 • Accesorii Macbook
 • Gadget
 • Cabluri/Încărcătoare
 • Baterii externe
 • Căști ( Headphones )
 • Accesorii auto
 • Beauty

În cazul în care deții și tu un astfel de telefon, trebuie să știi că ai nevoie neaparat și de o protecție adecvată pentru el, care să se ridice la standarde înalte, de calitate.
Stifler.ro îți pune la dispoziție o întreagă gamă de produse de protecție, care se potrivesc perfect cu  gadget-ul tău și care sunt 100% originale. Pe lângă protecția de care se va bucura acesta, poți alege o husa adaptată la preferințele stilului tău de viață, cu un aspect elegant, design unic și modern.

Acestea nu ar fi singurele informații pe care trebuie să le știi, ci și faptul că beneficiezi de:

 • -Transport rapid prin curier
 • -Retur garantat în 14 zile
 • -Transport gratuit peste 150 lei
 • -Produse premium

Cu o Husa Baterie Externa 2 iphone 6/6S, de exemplu, te vei bucura de un design unic și stilat, care vine la pachet cu un bonus de performanță oferit de către bateria externă a cărei capacitate este de 1500 mah. Este o husa ultra subțire, cu funcții automate de închidere și vei avea parte totodată de o încărcare rapidă a telefonulu. 

Cu siguranță reprezentanțele sexului frumos nu vor rămâne insensibile în fața unui Sticker Bling S5 primind și un bonus o Husa Ultra-Slim.
Acesta este realizat dintr-un polimer semi-sintetic ce are ca scop protecția telefonului dar și un aspect unic și de invidiat în fața oricărei persoane ce-l privește. Pe mine, trebuie să recunosc, că m-a cucerit total.

În timp ce doamnele rămân privind fascinate de strălucire, cu siguranță domnii își vor îndreptă atenția spre accesoriile auto, poate spre un suport auto pentru telefoane magnetic universal, sau spre niște mănuși tactile iGlov.

Nu vă rămâne decât să parcurgeți site-ul și să alegeți produsul de care aveți nvoie, dar mai ales nu uitați de protecție.

                  Nu uita că ulciorul nu merge de multe ori la apă.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

4 Comments

 1. viatainculori ghelbere elena spune:

  Primul lucru pe care il fac cand imi cumpar telefon e sa-i cumpar si hainute.

 2. cum sa astept pana maine? Eu daca imi iau telefonul acum, in secunda doi mi-am si comandat folie si husa pentru el. Nu vreau sa risc sa pateasca ceva si sa plang 2 luni dupa el.

 3. viatainculori Valeria Chertes spune:

  Si telefoanele trebuie imbracate saracele.

 4. viatainculori Iacob Elena spune:

  Eu, din pacate sunt neglijenta cu acest aspect dar am noroc ca telefonul meu are o carcasa imbracata intr-o husa asa ca este deja cat de cat protejat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares