Rafturi metalice second hand

Depozitarea corecta a obiectelor, marfurilor, etc. este foarte importanta, mai ales atunci cand spatiul avut la dispozitie nu este foarte mare. Am putea spune ca exista o adevarata arta de a sti cum sa valorificam la maxim un spatiu, astfel incat sa putem depozita cat mai multe lucruri. Marile magazine, depozitele si alte spatii comerciale se confrunta cel mai des cu problema depozitarii tuturor reperelor cat mai eficient, astfel incat accesul la toate produsele sa fie facil, dar in acelasi timp sa incapa o cantitate cat mai mare.

Pentru firmele aflate la inceput de drum sau pentru cei care inca nu isi pot permite o investitie mare in dispozitive pentru stocare, cea mai buna optiune o reprezinta achizitia de rafturi metalice second hand. Acestea au avantajul ca au un pret mai redus decat cele noi si in acelasi timp permit depozitarea eficienta a marfurilor. Fiind confectionate din metal acestea sunt foarte rezistente si permit plasarea unor marfuri care cantaresc mult, in situatii de maxima siguranta, fara a exista pericolul de a ceda sub greutate.

Store Expert ofera clientilor sai solutii multiple de depozitare prin intermediul rafturilor metalice. Cu o experienta de peste 8 ani in domeniul proiectarii, vanzarii, montarii si service-ului rafturilor metalice pune la dispozitia clientilor sai solutii complete si personalizate pentru o cat mai eficienta stocare a marfurilor sau obiectelor.

Rafturile metalice sunt unele dintre cel mai des folosite dispozitive pentru eficientizarea spatiului de stocare, iar la Store Expert veti gasi o gama completa de astfel de produse: rafturi metalice portpalet, rafturi cantilever, rafturi mezzanine, rafturi mobile, rafturi cu polita, rafturi pentru anvelope sau platforme de depozitare, drive-in, transpalete, moto(electro) stivuitoare, confectii metalice, etc.

Prin intermediul serviciilor de consultanta si proiectare oferite de catre expertii Store Expert aveti certitudinea ca veti beneficia de cea mai buna solutie pentru depozitare si veti folosi in modul cel mai eficient spatiul de care dispuneti. In plus, veti beneficia si de cel mai bun raport calitate pret de pe piata de profil.

Indiferent daca veti alege sa achizitionati rafturi metalice second hand sau noi, veti face cea mai buna alegere si in acelasi timp si cea mai buna investitie, care va va ajuta sa stocati o gama cat mai variata de produse.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

4 Comments

 1. viatainculori ghelbere elena spune:

  Rafturile metalice sunt foarte bune in camara dar si in garaj.

 2. viatainculori Valeria Chertes spune:

  Rafturile metalice sunt foarte bune.

 3. viatainculori Irina Sima spune:

  Nu m-am gandit la alternativa asta. Noi am cumparat niste rafturi pentru beci si pentru pod. Dar as mai avea nevoie. Pot lua SH-uri ca pana la urma nu pun cine stie ce pe ele.

 4. viatainculori Iacob Elena spune:

  Bune si rafturile astea pentru o debara, un beci sau in pod…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares
%d blogeri au apreciat: