Firma care-ti asigura mobilitatea prin Romania

Atat ca turist strain, cat si autohton, te simti coplesit intr-o metropola, mai ales cand ai de ajuns contra cronometru dintr-un loc in altul si nu esti informat privind: mijloacele de transport care circula in zona, din ce statii se por lua, care sunt legaturile, care este orarul de desfasurare a curselor. Si daca vorbesti romaneste si te poti adresa respectuos oamenilor sa-ti ofere informatii, unii nu te aud din cauza castilor si a zgomotului de pe strada, altii sunt morocanosi, altii te indreapta catre directia gresita, chiar daca nu stiu raspunsul la ce ii intrebi, dar au placerea sa-i incurce si mai mult pe cei dezorientati.

Mai sunt si alte probleme administrative de tipul: existenta leilor, stiut fiind ca strainii au valuta, posibilitatea cumpararii unei cartele de metrou sau a unei cartele de autobuz. De ce nu este indicat taxiul? Ca peste tot profita de dezorientarea turistului, de faptul ca vine din alta tara si il suprataxeaza pentru asta. O masina cu GPS ar fi singurul mod elegant si ieftin de rezolvat toate treburile, fara sa depinzi de nimeni.

Cu un autoturism de la prestatorul de servicii rent a car Bucuresti , oaspetele tarii noastre isi asigura mobilitatea si in Capitala, dar si in restul tarii, dupa dorinta.

Firma isi respecta clientii si le ofera cele mai bune si curate masini, cu reviziile la timp, dar lucrul cel mai important, ofera informatii in mai multe limbi, ca beneficiarul sa poata decide singur si lua legatura cu firma. Este suficient sa selectezi limba dorita, iar negocierile se desfasoara fara translator sau alt mediator. Pe site, informatiile sunt transmise in modul cel mai inteligibil cu putinta in romana, engleza, franceza, spaniola si italiana. Doritorul gaseste fara efort masini de inchiriat si preturi, dar si conditii de inchiriere, in cazul in care nu a mai folosit acest serviciu.

Nimic nu-l pune in dificultate nici fizic, nici moral, iar la cerere masina poate fi livrata la adresa indicata: gara, aeroport sau domiciliu.

Cred ca ti se pare corect sa ti se ceara garantie la prima inchiriere si sa devii de-al casei la a doua. Pe masura ce vei rezerva masini de mai multe ori, vei avea reduceri substantiale de preturi. Ceea ce trebuie sa stii este sa ai siguranta ca din moment ce ai facut rezervarea si ai primit confirmareaprin posta electronica, masina va fi la timp la locul ales de tine.

Toti cei care au apelat la acesta firma ce ofera servicii de inchiriere, au apreciat:

-punctualitatea, amabilitatea si disponibilitatea personalului

-calitatea ireprosabila a flotei auto. Toate masinile au reviziile la timp si sunt in stare perfecta de circulatie

-autoturimele straluceau de curatenie si la exterior, dar si in interior. In portbagaje se putea pune fara grija orice, in autoturism mirosea a proaspat, canapelele pareau ca noi.

Rent a Car este o firma responsabila fata de clientii sai, dar si fata de restul participantilor la trafic, de aceea nu inchiriaza masini, daca clientul nu prezinta in original permisul de conducere si actul de identitate.

 

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

8 Comments

 1. În București și Constanța dau clasă oricărui GPS! 🙂

 2. viatainculori Valeria Chertes spune:

  O firma care se respecta.

 3. pana acum ceva timp, mi se parea ca inchirierea unei masini este un lux, ca e foarte scump. Apoi m-am uitat pe preturi si mi-am dat seama ca mult mai scump ar fi sa ma plimb 2-3 zile cu taxi-ul de colo-colo prin Bucuresti.

 4. viatainculori ghelbere elena spune:

  Sunt corecte firmele de inchirieri auto au si preturi si masini bune. Stiu acest lucru de la sora mea care a fost nevoita sa inchirieze o masina la Oradea.

 5. viatainculori Iacob Elena spune:

  Nu am inchiriat niciodata o masina pentru ca o avem pe cea personala, momentan. Totusi aveam impresia ca inchirierea unei masini costa…dar m-am inselat.

 6. viatainculori Grigore Dorina spune:

  GPS -ul este sotul

 7. viatainculori Irina Sima spune:

  De cat sa imprumuti o amsina de la un prieten, mai bine de la rent a car.

 8. Inchirierea unei masini este destul de ieftina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares