O saltea noua, o viata mai activa

Sunt o persoana destul de activa si cu fiecare ocazie cand am ceva timp liber, fac miscare. Fie merg la alergat in parc, fie cateva ore la sala, dupa care dorm copios. Mi-am dat seama de multe ori ca dimineata ma trezesc aproape la fel de obosit ca si inainte de culcare, fapt care mi s-a parut destul de ciudat.
Nu sunt nici un expert in ale somnului si in acest domeniu, asa ca am inceput sa caut informatiile necesare. Asa am ajuns la concluzia ca somnul meu deloc benefic de datora saltelei si intr-o anumita masura pernei folosite. Am aflat ca o saltea veche si de proasta calitate nu ne poate oferi beneficiile necesare unui somn linistit si odihnitor. Pot spune ca salteaua pe care o foloseea nu era chiar veche, nu avea nici macar un an, insa imi amintesc ca am cumparat-o de la un magazin local si la un pret foarte mic, comparativ cu ce am vazut pe internet la saltele realizate din materiale speciale, precum cele cu spuma de memorie.
Asadar am stans o suma de bani necesara si am inceput sa-mi caut o saltea in magazinele online si in scurt timp am gasit site-u saltele-online.ro. Mi-am ales o saltea cu spuma de memorie, un material despre care m-am informat bine si despre care a aflat ca este potrivit pentru persoanele active, adica si pentru cineva ca mine. Trebuie sa va marturisesc ca, dupa o saptamana de somn pe noua saltea, viata mea activa a devenit si super activa. Ma trezesc mai odihnit si mai plin de energie ca inainte.
Pe langa saltea, mi-am achizitionat si o perna noua, tot de pe saltele-online.ro, conceputa pentru a sustine capul unei persoane intr-o pozitie corecta si benefica, la fel de utila ca si salteaua.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

1 Comment

  1. sa-ti zic la ce activitati m-am gandit eu dupa ce am vazut titlul? la activitati la saltea :)) Abia apoi mi-am dat seama ca era vorba despre lucruri pe care le faci mai cu spor si mai cu placere dupa ce te-ai odihnit perfect in noua saltea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares