Cashbook- firma care-și respectă clienții, prin amanet la domiciliu

Despre bani, am tot discutat. Despre lipsa lor, ne-am tot plâns. Despre soluții de a face rost de bani atunci când intervine o situație de urgență, am încercat să mai găsim, dar nu am vorbit despre una dintre metodele de top preferate ale românilor, pentru a-i scoate dintr-un impas financiar pe termen scurt, de serviciile oferite de casele de amanet. Cu siguranță nu te simți confortabil atunci când apelezi în sensul acesta la prieteni sau la instituții nebancare, sau să îți vinzi un bun pentru a face rost de bani. Poate sunt bunuri la care ții, care îți sunt de trebuință și în cazul în care l-ai vinde, ar trebui să-ți iei adio de la el fără a-l mai putea recupera.

Ei, bine, în cazul în care nu ai auzit de amanet la domiciliu, află că este una dintre soluțiile pentru care eu aș opta și pe care îl prefer în detrimentul altora. Nu ar trebui să îmi iau adio de la un bun valoros, ca în cazul în care l-aș vinde, ci, l-aș amaneta, iar în momentul achitării datoriei, l-aș putea recupera. Mi se pare una dintre cele mai bune soluții. Da, ai citit bine, acum există acest serviciu de amanet online la domiciliu.
Cum funcționează acest serviciu ? Mai simplu și mai comod decât ai putea crede.

Fiecare dintre noi deținem diverse bunuri electronice precum: telefoane, tablete, laptopuri, unități PC, sisteme audio, camere foto, ceasuri, ceasuri inteligente etc și chiar autoturisme.

 •  Primul lucru pe care trebuie să-l faci, este să contactezi firma de amanet domiciliu, fie telefonic, fie prin complectarea unui formular pe care îl găsești pe site, fie pe WhatsApp, prin care să soliciți evaluarea produsului, oferind detalii asupra lui, cu titlu informativ.
 • După care, vei fi contactat în cel mai scurt timp de un operator call-center, care îți va comunica dacă produsul tău se califica pentru un împrumut și care este suma estimativă pe care o vei primi.
 • În caz afirmativ, un reprezentant al companiei se va deplasa la tine acasă în cel mai scurt timp, produsul va fi evaluat la fata locului si se va încheia contractul de amanet. Acesta va fi preluat apoi în cele mai sigure condiții, iar suma de împrumut ți se înmânează pe loc.

ATENȚIE:

 • Alegerea casei de amanet nu trebuie să fie întâmplătoare. Este esențial să alegi una de încredere, asupra căreia să te informezi înainte și care să îți ofere cele mai bune servicii.
 • O casă de amanet trebuie să îți garanteaze siguranța bunurilor tale și respectarea termenilor înțelegerii, termeni pe care, la fel trebuie să îi respecți și tu. Restituie suma datorată la timp, pentru a-ți recupera obiectul pe care l-ai amanetat.
 • Citește cu atenție contractul. Este, practic, un împrumut, pe care tu îl garantezi cu un obiect de valoare și pentru care ești dispus să achiți o dobândă.

CASHBOOK este prima franciza romanesca în domeniul amanetului, care în ultimii ani a cunoscut o puternică dezvoltare. Deocamdată, acest serviciu CASHBOOK , amanet la domiciliu, este valabil doar pentru București, dar deține 28 de magazine de prezentare si vânzare a produselor, în toată țara.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

29 Comments

 1. viatainculori Popa Oana-Gabriela spune:

  Foarte interesantă metoda cu amantul la domiciliu, poate va fi valabil și în alte județe.

 2. viatainculori paula sosoi spune:

  De amanet la domiciliu inca nu am auzit dar daca cineva a crezut ca e o nisa pe care o poate exploata atunci cred ca deja au monopolizat piata. Mi se pare o idee foare buna si rentabila 🙂

 3. viatainculori Deea spune:

  Nu am mai auzit de amanet la domiciliu pana acum. 😀

 4. viatainculori Valeria Chertes spune:

  Nu am auzit pana acum este ceva nou pentru mine.

 5. viatainculori Alina spune:

  Wow, asta este prima data cand aud, si recunosc ca mi se pare foarte interesant.

 6. viatainculori Oana spune:

  Asta chiar e o noutate, nu stiam ca exista asa ceva

 7. Super, poate fi o solutie rapida si eficienta atunci cand avem nevoie de bani.

 8. viatainculori Luca Raluca spune:

  Nu am auzit de acest concept pana acum, ma bucur ca ne-ai detaliat acest aspect!

 9. Am auzit de concept dar nu cred că aș chema un reprezentant al unei case de amanet în locuința mea. Poate nu sunt eu atât de în pas cu vremurile.

 10. viatainculori Antoaneta spune:

  Habar nu aveam ca exista acest tip de afacere , adica sa vina la tine acasa un reprezentant al unei firme de amanet. Se schimba vremurile!

 11. viatainculori Ciofu Monika spune:

  Nu știam de aceasta cale pe care banul a gasit-o!Again!

 12. Chiar nu am auzit de acest tip de imprumut, dar pare demn de luat in seama 🙂

 13. viatainculori Mihaela Curea spune:

  Nici nu stiam despre acest serviciu, dar mi se pare o idee buna! Simplu si rapid si comod.

 14. uite de-aia nu ma apuc eu de afaceri. Mi-ar fi dat mie prin cap sa imi fac amanet la domiciliu? Destept omul caruia i-a venit ideea asta.

 15. viatainculori Mihaela spune:

  Nu am auzit pana acum de asa ceva dar e o idee foarte buna pentru cei care nu se pot deplasa cu bunurile la casa de amanet.

 16. viatainculori Aluculesei Brindusa spune:

  eu nu adepta in a amaneta lucruri,insa uneori chiar am nevoie de banuti si mai apelez si eu!

 17. Foarte interesant conceptul, si util mai ales celor care, din diverse motive, nu pot pleca de acasa!

 18. Nu am mai auzit pana acum de acest concept, norocul cu articolul tau.

 19. viatainculori Irina Sima spune:

  Nu am auzit inca de aceasta optiune. Ce e drept, eu nu am folosit niciodata serviciile unei case de amanet. Poate pentru ca nici nu am avut nevoie urgent de bani si sa nu am de la cine sa imprumut temporar. Dar ce e drept nu am nici prea multe obiecte pe care sa le pot amaneta. Ideea este buna. Secretul unei bune colaborari sta in seriozitate de ambele parti.

 20. Este prima data cand aud de ei, dar ma bucur sa vad ca in Romania se fac tot mai multe investitii in francize.

 21. Nu stiam ca exista franciza pentru acest segment, iar faptul ca se deplaseaza ei la tine denota inventivitatea si o cunoastere buna a psihologiei clientilor.

 22. viatainculori Albu Steluta Georgiana spune:

  N-am auzit de acest sistem.Suna interesant pentru cei care au nevoie de bani.

 23. Uite, de amanet la domiciliu nu am auzit pana acum. Interesanta practica.

 24. Cred ca o sa aiba succes cu aceasta afacere, n-am mai auzit pana acum de amanate la domiciliu si mi se pare foarte fain.

 25. viatainculori ghelbere elena spune:

  Nu am auzit de amanet la domiciliu poate si pentru ca nu am apelat niciodata la o casa de amanet.

 26. viatainculori Rokolla spune:

  Este prima data cand aud de amanet la domicliu, dar ma incanta ideea. Pare o metoda foarte usoara de a face rost de bani atunci cand te afli in impas

 27. Geniala idee. Macar scapi de umblat de la amanet la amanet. Acesta pare foarte avantajos.

 28. viatainculori ghelbere elena spune:

  Nu am apelat si sper sa nu fie nevoie sa apelez la o firma de amanet.

 29. viatainculori elena spune:

  Super tare. Chiar nu m-as fi gandit la asa ceva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares