Dorințe îndeplinite, doar la un clik distanță

Se spune că banii nu aduc fericirea, dar oricât de mult am vrea să ne lăsăm amăgiți de acest slogan, constatăm că banii ne fac fericiți într-o foarte mare măsură. Spune drept, nu te apucă plânsul știind că vin sărbătorile de iarnă și îți dorești să îi bucuri pe cei dragi, dar lipsă banilor este motivul pentru care nu îți poți îndeplini această dorință? Nu te apucă plânsul când vezi că nu îți poți permite și tu o vacanță, un gadget de ultima generație, o mașină și încă foarte multe alte lucruri la care tânjim.
Ce-ar fi ca anul acesta, de sărbători, că tot se apropie, să le oferim ceva la care nici nu au visat că ar putea să primească. să simtă că merită mai mult și au și ei dreptul la un răsfăț din când în când. Desigur, trebuie să fi totuși precaut și să te întinzi atât cât te ține plapuma, după cum spune vorba noastră din popor.
Am găsit și un „complice’ pentru acest demeres și metoda: imprumuturile rapide nebancare. Mi se par a fi soluția cea mai la îndemână atât în cazul meu și se pare că sunt sursa si a multor altora, după cum arată statisticile.
Monily, de exemplu, deservește clienții interesați să contracteze un împrumut rapid din peste 5 tări, fiind un serviciu 100% gratuit.

 • -Oferă împrumuturi avantajoase, rapide doar cu buletinul;
 • -Dacă nu știai, oferă și credite de leasing auto fără avans doar cu buletinul;
 • -Împrumuturi nevoi personale fără adeverintă de salariu;
 • -Au o gamă extinsă de împrumuturi rapide online.Dacă ai visat mereu la o mașină, iată că acum ai ocazia în cel mai simplu mod să îți îndeplinești visul. Poți beneficia de:
 • Cele mai bune credite de leasing auto second hand fără avans;
 • Cele mai bune împrumuturi leasing auto second hand persoane fizice;
 • Cele mai accesibile credite leasing auto recuperate;
 • Cel mai inovativ sistem de preluare leasing auto.

De ce să optezi pentru credite online nebancare

Față de instituțiile bancare, privind modul de acordare a unor credite, instituțiile financiare nebancare nu sunt atât de restrictive precum băncile. Documentația băncilor este mult îngreunată de fel de fel de documente pe care le solicita, de garanțiile reale care trebuie oferite în funcție de suma solicitată, iar durată de obținere a creditului este mult mai mare.

Un alt inconvenient în cadrul creditelor bancare este acela că persoanele cu venituri mici, sau dacă exiști în baza de date că la un moment dat nu ai fost un bun platnic, refuzul acestora este iminent.

Împrumuturile nebancare:

-Se acordă tuturor celor care îndeplinesc condițiile de creditare (de varstă, venituri, rezidentă, etc.);
-Poți aplică online, prin telefon, sms sau direct la sucursală;
-Nu ai nevoie de acte foarte multe, fiindcă în cazul împrumuturilor nebancare online totul se desfăsoară cu maximul de rapiditate;
-Analiză cererii de acordare a unui credit pană la salariu se efectuează rapid, în maxim 24 de ore;
-Banii sunt virați imediat ce solicitarea a fost aprobată, într-un cont bancar sau pe un cârd specificat de către solicitant.
-Pentru credite nebancare urgente online ai nevoie doar de o adresă de email și un număr de telefon mobil valide.

ATENȚIE!!! Creditele trebuie rambursate la timp, fiindcă penalizările sunt destul de mari. Nu împrumuta dacă nu ești sigur pe veniturile tale și dacă nu poți returna banii înapoi la timp.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

5 Comments

 1. viatainculori Popa Oana-Gabriela spune:

  Eu prefer sa nu apelez la un împrumut bancar, sunt fericită asa cum sunt momentan… Nu ma întind decât cat este plapuma. 😊

 2. viatainculori Valeria Chertes spune:

  Evit cat pot imprumuturile dar este cand ai neaparat nevoie.

 3. sutn de acord cu tine ca aceste imprumuturi sunt foarte usor de obtinut si datorita lor ne putem indeplini mai usor anumite dorinte si visuri, dar trebuie sa avem in vedere ca banii nu sunt la fel de usor de returnat.

 4. viatainculori Irina Sima spune:

  Un imprumut chiar te scoate din necaz. Insa si acestea ar trebui luate doar la nevoie si dupa o analiza atenta a dosarului ca sa intelegi atat drepturile cat si obligatiile.

 5. Sincer nu cred că un împrumut face parte din calea către fericire! chiar și atunci când ți se pare că te ajută trebuie să fii prudent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares