Pe culmile plăcerii infinite – Vibratorul. Cum se folosește, în 8 pași simpli

Femeile au început să-și exploreze libertatea sexuală mult mai bine și mai dezinvolt decât o făceau înainte. Astfel că sex shopurile au început să diversifice unele dintre cele mai utilizate jucării sexuale, special concepute pentru femei: vibratoarele.

Așadar, renunță la pudoare și nu sta departe de plăcere, atât în cazul în care ai decis că a venit momentul să-ți condimentezi relația de cuplu, cât și în cazul în care îți dorești un vibrator pentru experiența plăcută pe care acesta ți-o poate oferi, fără a avea nevoie de un partener.

Pentru a-l utiliza cât mai bine și a te propulsa pe culmile infinite ale plăcerii, ar trebui să ai în vedere o serie de recomandări pe care le conține ghidul următor, dedicat femeilor care încă nu au experimentat plăcerea oferită de un vibrator:

 

Mini-ghid de utilizare al vibratorului

 

 1. Găsește momentul perfect. Ideal ar fi să aștepți până când vei rămâne singură acasă sau până când toată lumea se duce la culcare, iar în acest fel vei ști că nimeni nu te deranjează. Asigură-te că telefonul tău este pe silențios sau că este închis. Pentru început, utilizează-l la cea mai mică viteză ca să te obișnuiești cu vibrațiile, iar treptat poți schimba și ajusta vitezele în funcție de preferințele tale.
 2. Preludiul contează. Pentru început, atinge-ți încet zonele erogene cu degetele. Mai întâi, stimulează-ți clitorisul cu vibratorul, dar fără a-l introduce în vagin și apropie-l de sâni. Pentru ca rezultatul să fie unul incredibil, prelungește cât mai mult aceste momente.
 3. Utilizează lubrifiant. Insuficiența lubrifierii poate provoca un disconfort destul de accentuat, așadar, indicat ar fi să utilizezi un produs care să faciliteze penetrarea. Pe măsură ce te umezești, poți începe să folosești tot mai intens vibratorul, dar, fără a-l introduce brusc, oricât de mult te-ai excita. Nu uita că orice e permis pentru satisfacerea ta sexuală, cel puțin câtă vreme nu te rănește.
 4. Descoperă treptat ce îți place. Cu cât vibratorul penetrează mai mult vaginul, cu atât poți mări în mod gradual viteza de funcționare. Fiecare femeie este diferită, așadar, este posibil să nu suporți treapta cea mai înaltă de viteză, dar cu timpul, prin experiență, vei afla care este viteza adecvată necesităților tale.
 5. Imaginează-ți Un rol-cheie în stimularea sexuală îl joacă imaginația. Închide ochii și închipuie-ți cele mai provocatoare momente. Dacă crezi că te ajută mai mult, poți viziona un film pentru adulți.
 6. Mișcă vibratorul. Acesta funcționează precum un penis provocând plăcere, așadar trebuie să fie utilizat ca atare. Mișcările pe care le faci pot crește în intensitate, sau se pot diminua, în funcție de starea de spirit pe care o ai, de lucrurile pe care ți le imaginezi sau de cât de repede îți dorești să atingi orgasmul.
 7. Experimentează diverse poziții. Pentru a da randament maxim, este bine să încerci mai multe poziții. Poți începe să-l utilizezi în timp ce stai pe spate, iar apoi poți schimba poziția în funcție de dorințele tale. Poți sta în picioare, pe burtă, sau aplecată, în genunchi.
 8. Ține-l aproape de tine. Vibratorul este una dintre jucăriile sexuale pe care femeile le îndrăgesc cel mai mult. Este bine să-l ai undeva la îndemână, într-un sertar sau sub pat. Dacă pleci într-o călătorie, nu uita să-ți iei și prietenul cu tine în poșetă!
viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

4 Comments

 1. viatainculori Valeria Chertes spune:

  Eu cunosc o tipa care are un asemenea prieten in sertar si este tare multumita.

 2. 😀 Adevărul e că știu o mulțime de doamne care îl folosesc și nu ascund asta! Am înțeles că face bine la sănătate!

 3. Intrebare de la cineva care nu l-a folosit si nu are in dotare un vibrator: cand cumperi asa ceva nu vine si cu manual de utilizare? Intreb pentru un prieten, desigur.

 4. viatainculori ghelbere elena spune:

  Nu credeam ca voi citi vreodata despre asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares