Zile fără stres și nopți liniștite, cu SEDIRELAX

Mai întâi de toate, vreau să îmi fac mea culpa, fiindcă în urma unor încercări cu anumite suplimente alimentare, luate haotic și neinformat, luasem decizia să nu mai încerc nimic. Nu am simțit nicio îmbunătățire a stării mele, practic, nu mi-au făcut nici rău, dar nici bine.
Situația s-a schimbat însă, atunci când am descoperit brandul Ayurmed, și nu am putut să rămân insensibilă și să nu răspund provocării.

Două lucruri m-au convins să-mi îndrept atenția către acest brand:
1. De peste 17 ani, Ayurmed oferă suplimente alimentare naturale, remedii create folosind cele mai bune ingrediente naturale, tocmai din Munții Himalaya, acolo unde poluarea nu există, utilizând cea mai performantă tehnologie de producție.
2.  Brandul Ayurmed este cunoscut atât la nivel național cât și la nivel european și internațional, oferind produse de calitate, naturale, create la standarde europene. Datorită faptului că sunt naturale, produsele marca Ayurmed nu crează dependența și nu au efecte adverse.
Și cum într-o măsură mai mică sau mai mare, toți suntem afectați de dușmanul nevăzut numit stress, nici eu nu sunt protejată sau ocolită de către acesta. Uneori, mai fac haz de necaz și spun că m-am născut stresată, insomniile nu m-au ocolit nici pe mine și chiar dacă uneori iau câte un somnifer, somnul nu este nici pe departe odinitor, nu este un somn de calitate, trezindu-mă dimineața, mai obosită decât atunci când m-am culcat. Aș putea zice că, ziua bună se cunoaște după somnul din timpul nopții.

De ce am ales să mizez pe SEDIRELAX, pus la dispoziție de compania Star Internațional Med compania producătoare a brandului de remedii naturale ayurvedice Ayurmed. Ayurveda este practic cel mai vechi sistem de medicină din lume și sub acest nume este cunoscută medicină traditională indiană, iar oamenii de ștința, în urmă a numeroase studii și cercetări, au confirmat puterea vindecătoare a plantelor. Și că o curiozitate, etimologia cuvantului vine de la Ayus– care în sanskrită înseamnă viața cu toate aspectele ei si Veda – care se traduce prin cunoaștere, stiintă.

 1. În primul rând datorită ingredientelor.
 • Ginkgo biloba-are rolul de a regla circulația cerebrală și periferică contribuie la funcționarea și optimă sistemului nervos. Contribuie la armonizarea stării psiho-emoționale, reduce stresul a și oboseala.
 • Melissa officinalis (Roiniță), părți aeriene- contribuie la îmbunătățirea stării psiho-emoționale, la protejarea organismului împotrivă stresului și are capacitatea de relaxare a masei musculare și acționează că un ușor sedativ.
 • Hypericum perforatum (Sunătoare) – restabilește echilibrul psihoemoțional, inducând relaxarea că somnul. și are proprietăți calmante Plantă este antidepresiv ușor. Este un supliment și stările de tensiune, agitație, stres si care menține concentrația de serotonină,( aia responsabila cu „hormonul fericirii” din creier)
 • Valeriana wallichii (Valeriana), – menține starea de calm și relaxare ceea ce ajută la îmbunătățirea calității al somnului. Totodată plantă este eficientă în reglarea aritmiilor, reducerea ischemiei cardiace, reducerea hipertensiunii arteriale și diminuarea spasmelor intestinale.
 • Ocimum basilicum (Busuioc), părți aeriene-are proprietăți calmante și antistres. Frunzele de busuioc și considerate sunt fiind ,,adaptogene’’ (plante ce conțin substanțe naturale care acționează asupra glandelor suprarenale reechilibrarea organsmul, ajutând la combaterea dar și la creșterea rezistenței la stres, fără efecte secundare.

După cum vedeți, sunt plante foarte cunoscute, pe care le-am mai consumat sub formă de ceaiuri îndeosebi, toate au un effect benefic asupra organismului și luptă împreună într-un singur comprimat pentru combaterea stresului. Se știe care sunt efectele devastatoare ale stresului, favorizând apariția bolilor cardiovasculare, metabolice, psihice, scade sistemul imunitar și poate favoriza chiar apariția cancerului de piele.

SEDIRELAX promite, insa:
– adaptarea organismului la stres;
– menținerea calității somnului;
– relaxarea organismului;
– menținerea capacității de concentrare și de memorare;
– susține funcționarea normală a sistemului nervos în situații de agitație emoțională, surmenaj, suprasolicitare intelectuală și fizică;
– protejarea celulelor împotrivă stresului oxidativ și la menținerea vitalității și echilibrului natural al organismului.

Este indicat a se administra câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi, înainte cu 1/2 oră înainte de masă, sau la o oră după masă. După primele 3-4 zile când am luat câte o tabletă, gândindu-mă la kilogramele pe care le dețin și de care nu sunt mândră deloc, am decis să iau câte 2 tablete/zi.

Ar însemna să vă mint dacă aș spune că problemele mele, după câteva zile s-au rezolvat ca prin minune, pocnind din degete, dar sunt încrezătoare și răbdătoare și voi continuă să iau în continuare până la ultima tabletă. Am încredere în puterea plantelor, în farmacia naturii, în Ayurmed.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

17 Comments

 1. viatainculori Popa Oana-Gabriela spune:

  Și eu am auzit ca acestă marca este foarte buna dar încă nu am avut ocazia sa le încerc produsele.

 2. viatainculori Valeria Chertes spune:

  Uneori trebuie sa mai ajutam organismul cu unele vitamine.

 3. viatainculori Antoaneta spune:

  Uite ca de asa ceva chiar as avea nevoie. Nici nu mai stiu de cate zile si nopti stresul s-a instalat, insomnia e regina si eu sunt obosita in mod constant.

 4. viatainculori Mihaela Curea spune:

  Produsele naturiste isi fac mai greu efectul, dar e pe termen lung!

 5. viatainculori Diana Ion spune:

  Ayurmed are produse foarte bune pentru organismul si sanatatea noastra! La cat sunt de stresata in ultimele zile, sigur am si eu nevoie de aceste minuni!!!

 6. eu chiar am nevoie de astfel de pastile ca eu mereu sunt stresata si agitata si am si probleme cu somnul/

 7. Nu am avut nevoie de astfel de suplimente pana acum, dar e bine de stiut ca ajuta.

 8. viatainculori Ciofu Monika spune:

  In timp ,sigur dă rezultate

 9. viatainculori Irina Sima spune:

  Am avut si eu o perioada mai grea cand aveam nevoie de un astfel de supliment alimentar. Am reusit treptat cu amestec de lapte cald, miere de tei si un praf de curcuma (turmenic), dar si cu magneziu. Recent insa am descoperit un ceai extraordinar facut din 3 plante: salvie, isop si lamaita (melissa, roinita) intr-o calatorie facuta la fratii nostri de peste Prut, intr-un satuc din inima padurii.

 10. viatainculori Corina spune:

  Si eu am incredere in aceste produse! Am folosit destule si am fost foarte multumita de rezultat!

 11. Valeriana este o planta cunoscuta de secole datorita proprietatilor sale de a menține starea de calm si relaxare , asa ca mi se pare normal ca acest supliment s-o contina daca vrea sa contribuie la imbunătatirea calitatii somnului.

 12. viatainculori Rokolla spune:

  Nu credeam ca exista pastile pentru indepartarea stresului. As fi tentata sa le incerc si eu chiar dca sunt un pic reticenta atunci cand vine vorba de pastila

 13. Niste vitamine ar fi mai mult decat necesare si pt mine.

 14. Cred ca am perioade in care as avea si eu nevoie de asa ceva!

 15. viatainculori ghelbere elena spune:

  Am mare nevoie, dar parca nu pot sa cred ca m-ar ajuta.

 16. viatainculori Doina Racoti spune:

  Cred ca mi-ar trebui si mie, cu stresul din ultima vreme, am cam luat-o pe aratura.

 17. viatainculori Ioana Radu spune:

  Sunt in tre alaturi de o prietena (colega de naveta) si am citit impreuna articolul tau. Ea a zis ca ar trebui sa ne luam amandoua Sedirelax, ca la cat de stresate suntem noi ar fi chiar o bucurie pentru cei din jur sa ne vada mai relax :)).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.