Iustin Paraschiv, dovada ca este rentabil sa investesti in Romania

Cu toate ca unii dintre noi blameaza Romania si considera ca cei care aleg sa ramana in tara nu au nici un viitor, tara noastra ne ofera foarte multe posibilitati. Doar ca pentru a le putea fructifica este nevoie de foarte multa putere de munca, perseverenta, foarte multa rabdare, precum si de o strategie foarte bine pusa la punct. Iustin Paraschiv este unul dintre romanii care demonstreaza faptul ca si in tara noastra te poti implini din toate punctele de vedere. Pentru cei care numele Iustin Paraschiv nu le zice nimic, acesta este unul dintre cei mai valorosi oameni de afaceri din mediul de afaceri romanesc, proprietar al grupului Carmistin, grup ce este alcatuit din mai multe firme. Datorita priceperii sale din domeniul antreprenorial, Iustin Paraschiv a ajuns in postura de a fi cel mai tanar milionar in euro, lucru care nu este de ignorat sub nici o forma. Pentru a ajunge in aceasta pozitie, Iustin a muncit extrem de mult si a avut o viziune foarte bine structurata. Inceputurile sale in afaceri dateaza din perioada facultatii cand decide sa isi deschida o firma. Carmistin, caci despre aceasta este vorba, este prima firma deschisa de catre Iustin Paraschiv, aceasta avand ca domeniu de activitate distribuirea de materiale prime pentru industria carnii. Pasiunea pentru domeniul carnii probabil, provine de la familia acestuia care detineau un abator si o carmangerie in momentul in care Iustin a ales sa intre in afaceri. De fapt, acesta a intrat in afaceri la rugamintea parintilor care aveau nevoie de ajutor in cadrul firmei. Dupa un an de la momentul in care Iustin accepta sa intre in afaceri pentru a-si ajuta familia, acesta isi deschide pe cont propriu Carmistin, prima lui firma. De aici si pana la a ajunge cel mai tanar milionar in euro a fost cale lunga, presarata cu foarte multa munca, stres precum si cu investirea constanta a profitului obtinut. Fara acest ultim criteriu, Iustin Paraschiv cu siguranta nu ajungea in postura de a fi declarat cel mai tanar milionar in euro. Daca vrei sa afli mai multe informatii despre modul in care antreprenorul Iustin Paraschiv a reusit sa devina unul dintre cei mai importanti antreprenori din tara noastra, intra in contact cu acesta, apasand aici.

In concluzie, mediul de afaceri romanesc este din punctul meu de vedere un mediu de afaceri care iti ofera foarte multe oportunitati de dezvoltare din punct de vedere financiar, asta in cazul in care stii foarte bine ce trebuie sa faci.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

5 Comments

 1. viatainculori Valeria Chertes spune:

  Daca iti umbla mintea un pic normal ca se merita sa investesti.

 2. viatainculori Popa Oana-Gabriela spune:

  Tara noastră ne oferă multe posibilități dar trebuie ca noi sa le descoperim.

 3. viatainculori Dobre Mihaela-Daniela spune:

  Țara noastră ne oferă posibilități, dar trebuie să avem cap ca să le descoperim.

 4. daca te duce bibilica, faci bani oriunde, chiar si in Romania. Mie asta mi-e clar. Bine, trebuie sa ai si capital de investit, daca e sa fim sinceri, dar asta e deja alta poveste .

 5. viatainculori ghelbere elena spune:

  Daca nu li s-a pune atatea piedici am avea mai multi romani care sa investeasca In Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares