Trăiește spiritul Crăciunului de altă dată

Deja am început să ne gândim la sărbătorile de iarna, care încet, încet se apropie și majoritatea dintre noi am început să ne conturăm imaginea în minte, cam cum ne-am dori să le petrecem. Toți ne visam alături de cei dragi, în acea atmosferă familială, caldă, în jurul bradului, cântând colinde și despachetând cadouri.
Începem să punem ideile pe hârtie, ce vom bucate vom pregăti, ce cadouri vom cumpăra și nu în ultimul rând, cum vom decora spațiul în care locuim și în care vom petrece aceste sărbători.
Atmosfera pe care o vom crea în jurul nostru, momentele plăcute petrecute alaturi de cei dragi, sunt amintiri care vor rămâne si pe care le vom rememora mereu cu drag.
Și fiindcă toți visam la “Crăciunul de altă dată”, m-am gândit să vă dau câteva idei pentru a vă inspira.

Mirosul rășinii de brad sau cel de cozonac, verdeață proaspătă și lumina caldă a unui bec vitanje, căldura unui șemineu sau unei sobe va crea o atmosferă de poveste și va aduce sărbătorilor spiritul crăciunului de altă dată.  Chiar dacă aveți un mobilier și o locuința amenajată într-un stil modern, asta nu vă împiedică să vă creați un colțisor intim, în care să puteți integra un astfel de decor.  

Oricare dintre aceste becuri, integrate în decorul locuinței, ansamblate după imaginația fiecăruia, vă asigur că vor avea un efect neașteptat, vor crea o atmosferă magică, iar imaginile de mai jos, vorbesc de la sine, fie ca vorbim despre sufragerie, unde vom servi bucate savuroase, de living sau de bucatarie.

Un living decorat cu elemente vintage, unde Moș Crăciun va servi o cană de vin fiert, îl va face să se simtă confortabil și, poate cine știe, va deșerta cât mai multe cadouri lângă brad.

Iar cozonacii și sărmăluțe, se vor simți ca în bucătăria bunicii,  într-un astfel de decor, răspândind arome irezistibile.

Puteți opta pentru câteva corpuri de iluminat vintage, chiar de la intrarea în casă, sau la exteriorul ușii de intrare. Va fi un semn pentru privitori și pentru oaspeți, că cineva a creat înăuntru o magie.
Becurile Edison cu filament incandescent, pot readuce casei tale atmosfera vintage, creând un decor romantic, ambiental și situându-se totodată în topul celor mai la modă alegeri.
De diverse forme și dimensiuni, cu filamente sofisticate, acestea degaja o lumina difuză și caldă, specială pentru spațiile dedicate relaxării.
Aceste becuri, însă, le puteți utiliza în mod constant și în timpul anului, oferindu-vă o stare plăcută, relaxantă. Musafirii care vă vor călca pragul, cu siguranță vor fi încântați de atmosferă creată.

SavElectro vă pune la dispoziție o gamă variată de astfel de becuri și corpuri de iluminat și la fiecare dintre ele, găsiți detaliile care vă interesează.

( surse foto: homeandgarden, decorazioni-natalizie, savelectro,aliexpress)

 

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

7 Comments

 1. viatainculori Popa Oana-Gabriela spune:

  Și eu ma gândesc de pe acum la atmosfera Crăciunului, abia aștept luna decembrie. Mulțumim pentru minunatele idei. ❤

 2. Îmi plac becurile vintage, doar știi! 🙂

 3. viatainculori Valeria Chertes spune:

  Craciun fara beculete nu exista.

 4. viatainculori MATEI GABRIELA spune:

  beculetele….sclipiri de stele in bradutul nostru de Craciun

 5. arata bine aceste becuri vintage, dar nu se potrivesc in orice spatiu. Nu poti intr-un spatiu modern sa le pui. Eu le-as folosi in interioare cu aspect rustic sau traditional.

 6. viatainculori ghelbere elena spune:

  Cred ca zilele Craciunului sunt cele mai frumoase zile din an pe care caut sa le fac magice.

 7. viatainculori Mihaela-Daniela Dobre spune:

  Nu există Crăciun fără beculețe.
  Mulțumim pentru idei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares
%d blogeri au apreciat: