Ai probleme financiare? Alege soluția cea mai simplă

Ne place sau nu ne place, mereu ne lovim de problema banilor și majoritatea dintre noi întâmpinăm probleme financiare, mai mici sau mai mari. Situațiile sunt multiple, începând de la plata unor facturi pe care la un moment dat nu le poți plăți și care atrag penalităti, cumpărarea unui bun de consum care îți este absolut necesar, o problemă de natură medicală, e nevoie de renovarea locuinței, o mini vacantă pe care ți-o dorești pentru a-ți încărca bateriile, sau pur și simplu bugetul este prea mic pentru a te bucura  împreună  cu cei dragi cu ocazia sărbătorilor de iarnă( fiindcă tot suntem în această perioadă). În toate aceste cazuri, sau altele, soluția cea mai la îndemână este de a face un credit la o instituție financiară nebancară. Așa cum v-am mai spus și cu altă ocazie, nu, noi românii am inventat această metodă și aceasta nu se practică numai la noi, ci în toată lumea.

Grație tehnologiei, astăzi avem posibilitatea de a beneficia de aceste credite, simplu, rapid și direct, chiar din fața calculatorului, cu un minim de documente și fără alte garanții pe care instituțiile bancare ți le-ar solicita. Prin completarea unui formular de aplicare, cererea ta va fi analizată, și în maxim 60 de minute poți să primești răspunsul dacă ești eligibil sau nu pentru solicitarea respectivă.

În funcție de IFN-ul pe care îl alegi, poți beneficia de credite mici pe termen scurt sau credite mari pe termen lung. Pensionarii pot opta și ei pentru un astfel de credit, fiind scutiți de umilințele pe care le-ar întâmpina în alte condiții, fără a fi impusă o limită de vârstă sau o sumă minima de venit.

În cazul în care ai ajuns să apelezi la această soluție, ți-aș recomanda să alegi una dintre acele instituții financiare nebancare  pe al căror site găsești și un calculator online, având astfel posibilitatea să faci simularea cu sumele pe care dorești să le obții. Orientativ, vei putea obține informații aspura sumei pe care o vei avea de rambursat, asupra ratelor lunare și a dobânzilor.

Iată și câteva sfaturi de care ar trebui să țineți cont în momentul când faceți o astfel de alegere:
-Alege o instituție financiară nebancară care să ofere transparență. Astfel, vei ști exact care sunt costurile suplimentare aferente creditului (dobândă, comision de administrare etc), care este termenul de rambursare al împrumutului online, precum și care sunt consecințele întârzierilor de plată.
-Asigură-te că poți să restitui suma împrumutată la timp, iar întârzierile atrag după sine penalități calculate în funcție de politica fiecărei astfel de instituții.
-Pentru orice sumă împrumutată, este evident că vei restitui mai mulți bani înapoi. Instituțiile nebancare nu sunt instituții de caritate ci, cineva îți acordă girul și banii săi pentru o perioadă de timp.
-E recomandat să nu împrumuți mai mult de cât ai nevoie.

 

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

13 Comments

 1. De acord cu tine atât timp cât se rezolvă o anumită situație și nu devine o problemă în plus.

 2. E bine de stiut ca ai unde apela la nevoie 🙂

 3. viatainculori Valeria Chertes spune:

  Este si asta o solutie salvatoare.

 4. E o solutie buna in caz de urgenta. Uneori viata ne rezerva surprize, de multe ori neplacute.

 5. viatainculori Mihaela Curea spune:

  E bună ca soluție de criză! E bine sa stim unde putem apela cand avem nevoie de bani urgent.

 6. viatainculori Laura spune:

  Da, probabil că este o solutie salvatoare atunci când ai o nevoie urgenta de bani și nimeni nu te poate ajuta. In special atunci cand nu mai poti obtine un credit bancar.

 7. Cand ai cu adevarat nevoie e ok sa faci un credit, insa foarte multe persoane fac tot felul de credite pentru orice moft. De acolo si problemele actuale a tuturor celor ingropati in datorii.

 8. viatainculori ghelbere elena spune:

  E bine ca in caz de urgenta avem unde apela.

 9. viatainculori Vyo Vyoleta spune:

  In caz de urgenta vom stii unde sa apelam.

 10. viatainculori Albu Steluta Georgiana spune:

  E bine de stiut …in cazuri extreme. Doamne ajuta sa nu avem nevoie…

 11. Cred ca in aceasta perioada sunt destul de accesati, poate chiar asaltati de cereri. Toata lumea vrea sa aiba un Craciun imbelsugat si din ce in ce mai putini isi permit acest lucru.

 12. viatainculori Mihaela-Daniela Dobre spune:

  E bine de știut. În caz de urgență vom știi unde să apelăm.

 13. viatainculori Rokolla spune:

  Si eu prefer firmele care ofera transparenta. Se intampla sa avem nevoie de bani si asta intr-un timp scurt. Aceste IFN-uri par a fi solutia ideala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares