Cel mai avantajos împrumut din România

Nu știu care sunt sursele voastre de a face rost de bani rapid, atunci când ai mare nevoie urgent de o anumită sumă, dar soluții există, unele dintre ele, mai mult sau mai puțin avantajoase. Poate unii dintre voi aveți prieteni la care puteți apela, deși mă îndoiesc că vor sări imediat cu banii, în fond, fiecare are problemele sale și ai putea să te lovești de un refuz, lucru care nu îți va fi tocmai plăcut. Un împrumut la anumite instituții financiare, ar putea fi și asta o soluție de luat în calcul deși, gândindu-mă în primul rând la timpul de obținere a banilor, s-ar putea să nu fie chiar în avantajul meu.
Cel mai avantajos împrumut din România si pe care eu l-aș alege, mi se pare a fi casele de amanet, cu condiția să faci o alegere potrivită și de a te documeta bine înainte, asupra casei de amanet pe care o alegi. Fie că alegi un Amanet București sau în oricare altă localitate în care Cashbook deține filiale ( peste 28 de unități în toată țara) , ai garanția că ai făcut alegerea potrivită, din mai multe motive:

  •  Produsele pe care le poți amaneta sunt foarte variate: de la telefoane, tablete, laptopuri, unităti PC, sisteme audio, camere foto, ceasuri, ceasuri inteligente etc și chiar autoturisme.
  •  Comision mic de 0,5% / zi, iar acesta poate fi recalculabil.
  •  O evaluare rapidă și corectă a produselor pe care dorești să le amanetezi, astfel că în aproximativ 10 minute poți pleca cu banii.
  • Notorietatea și aprecierea de care se bucură în rândul clienților săi.
  • Pentru bucureșteni deocamdată, există avantajul de a beneficia și de amanet online, un concept nou și foarte eficient de care se pot bucura aceștia.
  • Locații multiple, astfel încât,  te poți orienta în funcție de zona în care locuiești și poți apela la amanet Dristor, de exemplu, dacă locuiești în această zonă.
  • Numai în București, Cashbook deține 11 filiale, ceea ce simplifică foarte mult lucrurile. Nu vei alege niciodată zona Griviței, dacă tu ai nevoie de amanet Dristor.

Nu uita, că o casă de amanet trebuie să îți garanteaze siguranța bunurilor tale, iar respectarea contractului încheiat, revine ambelor părți. Împrumutul obținut, pe care tu îl garantezi cu un obiect de valoare, prevede și o dobandă pe care te obligi să o achiți. Deci, restituie suma datorată la timp, pentru a-ți recupera obiectul pe care l-ai amanetat.

Tu, unde apelezi când ai nevoie de bani urgent și nu dispui de aceștia. Ai apela la un amanet?

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

16 Comments

 1. viatainculori Ioana Radu spune:

  Eu am apelat de cateva ori la diferite firme de amanet si stiu ca voi mai face asta si pe viitor. Unori pur si simplu vreau sa scap de anumite lucruri repede, ceea ce inseamna ca nu am timp sa le fac poze, sa le pun pe net si sa astept o luna sa ma sune cineva. Asa ca prefer sa duc bunurile respective la amanet, sa-mi iau bani pe ele si gata. Chiar daca suma pe care o iau de la amanet poate fi un pic mai mica decat suma pe care as lua-o daca as vinde acele produse pe net. Insa prefer sa nu-mi bat capul, sa aleg varianta mai rapida.

 2. E bine de stiut, eu nu am apelat la asa ceva :).

 3. Am avut odată o tentativă dar am renunțat pentru că s-a rezolvat problema. Este o varianta ca oricare alta, până la urmă și la bancă ți se cer garanții! 🙂
  Cu titlul articolului ănsă nu prea pot fi de acord. 🙂

 4. Eu as apela la amanet daca ar fi o urgenta majora. E bine ca avem astfel de solutii salvatoare.

 5. viatainculori Valeria Chertes spune:

  Nu am apelat pana acuma dar nu se stie niciodata.

 6. viatainculori Mihaela Curea spune:

  Nu am fost nevoita sa apelez la serviciile unui amanet, dar cunosc persoane care apeleaza pentru a-și putea rezolva anumite probleme.

 7. viatainculori coco spune:

  sper sa nu am nicicand nevoie 🙂
  sunt mai prevazatoare de felul meu si incerc sa am o rezerva!

 8. O sa glumesc putin si o sa spun ca cel mai avantajos imprumut este cel pe care nu-l faci. La multi ani!

 9. viatainculori Andraxela spune:

  Pana acum nu am apelat la amanet, insa mi se pare o solutie foarte buna atunci cand ai mare nevoie de bani. Stiu ca o prietena si-a amanetat cateva bijuterii si a primit o suma destul de buna. Sunt asa multe case de amanet incat nici nu stii la care sa apelezi. Nu stiam despre aceasta despre care ati scris, insa o voi avea in vedere. Nu se stie niciodata cand pot avea nevoie 🙂

 10. viatainculori Camelia spune:

  E o varianta rapida si simpla cand ai nevoie urgent de bani. Inca nu am apelat la ei, dar e bine de stiut.

 11. cred ca e o varianta buna de a face rost de bani urgent. atunci cand arde… de ce nu?

 12. viatainculori Vyo Vyoleta spune:

  Cred ca as apela, daca as avea nevoie urgenta de banii.

 13. viatainculori Catalina Coman spune:

  E o varianta la indemana, cand nu mai ai alte solutii.

 14. viatainculori Rokolla spune:

  Am auzit si eu de aceste firme si chiar vroiam sa ma duc intr-un timp sa iau o tableta de aici pentru cea mica

 15. viatainculori ghelbere elena spune:

  Nu am apelat niciodata la amanet si sper sa nu fiu nevoita.

 16. viatainculori denisa spune:

  In bucuresti cele mai de incredere amanete cred ca sunt cele de la Cashbook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares