Creditul online, o soluție de urgență

Problemele financiare cu care se confruntă oamenii au existat din totdeauna, dar soluțiile de a face rost de bani într-un mod atât de simplu, au apărut și la noi mai de curând. Ceea ce până nu de mult, părea ceva fără soluție, azi ne putem bucura de un credit online, fără stres și fără timp pierdut. Să nu credeți că noi, românii, am inventat această metodă, sau că aceasta se practică numai la noi. Nici pe departe. Pentru prima dată această metodă a apărut în SUA, încă de prin 1959, iar popularitatea acestui concept a crescut rapid și s-a extins în toată lumea. Ai fi surprins să afli că și în indepărtata Asie, în Vietnam de exemplu, există acest concept? Dar, să revenim pe plaiurile noastre mioritice.

Când apelezi la un credit online rapid

A apărut o problemă urgentă pentru care nu ai banii necesari în acel moment: plata unor facturi care atrag penalități, o ofertă de a cumpăra ceva necesar sau de servicii necesare, o problemă medicală, acestea sunt câteva dintre cazurile în care singura soluție poate fi un astfel de credit. Poate chiar dorești și tu ca cei dragi să se bucure de sărbătorile de iarnă, oferindu-le câteva daruri, dar abia te poți încadra în buget. Situațiile sunt multiple, așa că nu are rost să le enumerăm aici pe toate. Cert este că pot să apară astfel de situații oricând și oricui. Never say never.

Înainte de a aplica pentru un credit rapid online, trebuie să identifici cu mare atenție sursa de unde îl vei obține și să te asiguri că nu plătești cele mai mari dobânzi de pe piață. Imprumuturi24.com este un site ale cărui servicii sunt axate pe oferirea celor mai bune soluții de împrumuturi rapide, astfel încât clienții să poată lua decizii financiare în cunoștință de cauză.

Care sunt avantajele unui credit online

-Grație internetului, care a făcut posibil acest lucru, nu mai suntem nevoiți să apelăm la instituțiile bancare, să mergem personal, să facem drumuri interminabile, să prezentăm teancuri de documente, să stăm pe la ghișee, pentru obținerea unor credite. Mai ales când acestea sunt urgente, există riscul să nu primești banii în timp util, datorită acestor procedee anevoioase.

-Un împrumut rapid online deține statutul de “negarantat”, ceea ce înseamnă că instituțiile financiare nebancare nu pun garanții în detrimentul aprobării împrumutului.

-Ratele, de multe ori pot fi mai mici decât la bănci, datorită faptului că toată această operațiune se desfășoară în mediu online și nu există costuri suplimentare înghițite de multiplele birourile fizice din întreaga țară ca în cazul băncilor.

– În cazul în care nu sunteți viabil pentru întreagă sumă solicitată, vi se vor oferi soluții alternative în care să va puteți încadra.

Sfaturi utile când accesezi un astfel de credit

-Citește cu mare atenție condițiile și termeni pentru rambursarea creditului respectiv, luând în calcul toate aspectele.
-Majoritatea instituțiilor care acordă credite au calculatoare online foarte simplu de folosit și poți face o simulare, astfel încât să-ți poți da seama la ce te aștepți.
-Asigură-te că poți să restitui suma împrumutată la timp, iar întârzierile atrag după sine penalități calculate în funcție de politica fiecărei instituții nebancare.
-Pentru orice sumă împrumutată, este evident că vei restitui mai mulți bani înapoi. Instituțiile nebancare nu sunt instituții de caritate ci, cineva îți acordă girul și banii săi pentru o perioadă de timp.
-E recomandat să nu împrumuți mai mult de cât ai nevoie, și să nu devină o obijnuinta.

 

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

16 Comments

 1. viatainculori Popa Oana-Gabriela spune:

  Creditul online chiar poate fi soluția perfecta pentru cazurile de urgență.

 2. viatainculori DeyutzaBlog spune:

  Sunt ok creditele astea mai ales atunci cand nu ai banii suficienti pentru o nevoie persoanala , insa dupa parerea mea e mai bine sa le evitam 🙂

 3. E bine de stiut ca ai unde apela la nevoie 🙂

 4. Este importanta si dobanda pe care o percep.

 5. viatainculori Ursu Loredana spune:

  Cel mai bine e sa nu avem nevoie

 6. viatainculori Valeria Chertes spune:

  In caz de urgenta este bun.

 7. viatainculori Dobre Mihaela-Daniela spune:

  E bun în caz de urgență.

 8. Ai scis cumva că ratele sunt mai mici decât la bănci? Tare nu-mi vine a crede!

 9. viatainculori Alina spune:

  In cazul in care ai vreo urgenta este bine sa stii ca te poti baza pe o astfel de alternativa. Mai ales in cazul in care se presupune ca ai nevoie de o suma mare de bani.

 10. viatainculori Adriana Ivan spune:

  Încă nu am avut nevoi e de vreun astfel de împrumut , dar ma bucur să stiu ca exista o „portiță salvatoare” pentru zilele negre.

 11. viatainculori paula sosoi spune:

  Pe mine m-a ferit cel de sus de luat credite la banci pana acum si sper sa nu o fac prea curand , dara daca ar fi nevoie cu siguranta as apela la ei 🙂

 12. viatainculori Andraxela spune:

  Faptul ca nu mai trebuie sa mergem personal pentru un astfel de credit si ca nu mai trebuie sa ducem un teanc de acte este mai mult decat perfect! De asemenea, mi se pare foarte util acest Monily care functioneaza asemenea unui calculator al ratei, astfel ca vei sti ce suma va trebui sa returnezi. Mi se pare un serviciu la indemana oricui. Multumim pentru informatii 🙂

 13. Ideal ar fi sa nu ajungi sa apelezi nici la aceste IFN-uri, nici la banci, dar viata nu-i asa cum o visezi, se intampla lucruri neprevazute carere-ti pot da peste cap finantele.

 14. In ultimii ani ne-am descurcat mai bine cu banii, dar acum vreo 10 ani tin minte ca niciodata nu ne ajungeau banii pana la salariu si nimeni nu avea de ne imprumute. Atunci am facut de 2 ori un credit din asta rapid.

 15. viatainculori Catalina Coman spune:

  Uneori, e o solutie absolut necesara. E bine sa fim informati.

 16. viatainculori Rokolla spune:

  Un credit online este foarte bun in momentul in care ai nevoie urgenta de bani. Bancile nu ofera credite instant si tocmai din acest motiv este bine sa stim in ce constau si aceste credite rapide

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares