Cazarea în regim hotelier, tot mai căutată în București

Găsirea unei cazări care să îndeplinească toate condițiile necesare unei șederi cât mai plăcute în București poate fi o provocare, iar asta nu pentru că în Capitală nu ar exista suficiente unități de cazare, ci pentru că marea bătaie se dă pentru închirierea apartamentelor în regim hotelier. Fiind la mare căutare în perioadele de vârf ale sezonului cald, aproape toate acestea sunt deja ocupate.

Începând încă de acum câțiva ani, cazarea în regim hotelier a câștigat tot mai mult teren în fața clasicelor unități de cazare, deoarece turiștii, oamenii de afaceri și expații care au nevoie să închirieze pe termen scurt o cazare în București preferă mai degrabă apartamentele în regim hotelier.

Cum s-a ajuns la această situație? Ei bine, varianta hotelurilor și a pensiunilor nu mai e demult o primă opțiune a turiștilor pentru că nouă alternativă, și anume aceea de a închiria în regim hotelier, este mult mai avantajoasă din mai toate punctele de vedere.

Indiferent de perioada anului în care se dorește vizitarea Capitalei sau de zona aleasă, acest tip de cazare oferă mai multe beneficii atât pentru grupurile mici de turiști, cât și pentru grupurile mari, pentru expați sau pentru oamenii care sunt nevoiți să vină în București pentru o perioadă scurtă, în interes de serviciu.

Beneficiile alegerii unei cazări în regim hotelier

Unul dintre cele mai importante beneficii pe care îl oferă cazarea în regim hotelier, în detrimentul cazării în clasicele unități, este acela de a evita problemele specifice hotelurilor sau pensiunilor.

Probabil că toată lumea s-a lovit, la un moment dat, de servicii care lasă de dorit în unitățile hoteliere încercate de-a lungul timpului și foarte mulți știu cât de multe bătăi de cap pot avea prin interacțiunea cu personalul hotelier.

Astfel, turiștii se reorientează și optează pentru intimitate, confort și liniște, din dorința de a avea o ședere cât mai plăcută, o experiență frumoasă și acel sentiment de a se simți ca acasă.

De asemenea, cazarea în regim hotelier a devenit prima opțiune și pentru oamenii de afaceri care caută să închirieze un loc de cazare în București, iar zona de nord a Capitalei este una dintre cele mai dorite atunci când vine vorba de persoane care vin în București în interes de serviciu și caută să închirieze un apartament pe termen scurt.

Facilități de care poți beneficia la o cazare în regim hotelier

My Hotel Apartments, spre exemplu, este una dintre firmele din București care închiriază în regim hotelier apartamente cu 2 sau 3 camere, apartamente de lux sau apartamente pentru întâlniri de afaceri.

Toate acestea sunt situate în zona de nord a Capitalei, iar facilitățile puse la dispoziția clienților satisfac până și cele mai exigente pretenții, asigurând dotări precum aer condiționat, cadă hidromasaj, televizoare led cu diagonală mare, mașină de spălat rufe cu uscător și mașină de spălat vase, prosoape și lenjerie de 5 stele, tacâmuri și veselă pentru 6 persoane, precum și servicii de călcat și spălat.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

13 Comments

 1. Da este cautata intr-adevar, am un prieten care inchiriaza asa in regim hotelier 🙂

 2. viatainculori Valeria Chertes spune:

  Multumim pentru informatii.

 3. nu cred ca doar in Bucuresti lumea prefera cazarea in regim hotelier, ci peste tot in tara unde este disponibila aceasta optiune. Ai tot ce-ti doreti, ca la hotel, dar ai un grad de intimitate sporit. Cred ca asta conteaza foarte mult pentru confortul oamenilor.

 4. viatainculori Diana Ion spune:

  Este bine de stiut, de multe ori ai nevoie de cazare atunci cand ajungi intr-un oras nou, mai ales in Bucuresti si cauti un loc unde sa stai bine, dar si intim.

 5. E bine de stiut, asta pentru ca vreau sa vin mai des in capitala.

 6. Ma gandesc ca la nivel de Bucuresti este si detul de piperat pretul…

 7. Foarte buna e ideea asta de cazare. Cred ca in orasele mari e foarte avantajos.

 8. cred ca e ideal ca te cazezi intr-un apartament oriunde ai merge!

 9. Am apelat si eu de doua ori in Bucuresti la acest regim de cazare deoarece era mai convenabil financiar decat un apartament la hotel.

 10. viatainculori ghelbere elena spune:

  M-am ferit sa ma cazez intr-un apartament care inchiriaza in regim hotelier. Am preferat mereu hotelul pentru siguranta.

 11. Mi se pare o varianta foarte ok, mai ales cand ai si copii. E mai complicat cu hotelul.

 12. viatainculori Rokolla spune:

  Sa stii ca si eu am apelat la o astfel de cazare cand am fost in Bucuresti. Mi se pare mult mai practic si pretul a fost unul accesibil

 13. viatainculori Corina spune:

  Noi, romanii, avem simtul proprietatii foarte dezvoltat!
  Tineretul poate sa va aschimba ca noi n-am facut mare lucru platind la casa 25 de ani! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares
%d blogeri au apreciat: