Cum îți vine în ajutor o farmacie online

Nu știu dacă vânzările din ultimii ani, din ce în ce mai mari la medicamente, denotă faptul că românii sunt din ce în ce ai preocupați de sănătatea lor sau din ce în ce mai bolnavi. Aș înclina mai mult sprea cea de-a două variantă, fiind și eu una dintre persoanele care se încadrează în această ultima categorie. Cel puțin o dată pe luna sunt nevoită să calc pragul unei farmacii, dar asta se întâmplă mult mai des pentru că am nevoie și de alte medicamente, suplimente alimentare, dispositive medicale, de care nu beneficiez pe rețetă compensate lunară. Pentru a evită neplăcerea a avea parte de mai multe ori pe luna experiență cumpărării acestora din farmaciile fizice, am început să mă orientez către o farmacie online.

Dacă mai există cineva care nu știe care sunt aceste neplăceri, vă spun eu doar câteva.

De câte ori nu ai pierdut ore în șir căutând prin farmacii un anumit produs? De câte ori ai stat la cozi interminabile iar când ai ajuns în fața ghișeului să simți că pică cerul pe ține când ți se spune: “nu mai avem “, “a căzut sistemul”, etc.  încerci să comunici cu farmacista dar te presează cei din spatele tău fiindcă și ei și-au pierdut răbdarea. Pleci nelămurit, nemulțumit și mai bolnav decât te-ai dus.

Onlinefarmacia te scutește de toate aceste neplăceri, iar avantajele sunt multiple:
– Economisești timp. În timp ce cauți un produs într-o farmacie fizică, ai nevoie de un adevărat test de rezistentă fiindcă poți avea neșansa să nu îl găsești în prima farmacie în care ai intrat. E mult mai comod ca din fața monitorului, să „răsfoiești” o farmacie online să îți cauți produsul dorit, să citești specificațiile acestuia fără a mai fi nevoit să porți un dialog cu farmacistul, și așa destul de ocupat și tracasat și el.
– De cele mai multe ori prețurile sunt mult mai mici fiindcă o farmacie online nu se confruntă cu aceleași costuri cu care se confruntă o farmacie fizică.
– Gama de produse este mult mai mare, iar tu, cel interesat, ai posibilitata să le identifici ușor pe toate, fără a mai deranja pe cineva.
-Primești medicamentele la orice adresă. Chiar dacă bunicii tăi nu știu să utilizeze calculatorul, poți face tu comanda în locul lor, iar curierul le va aduce bucuria la ușă.
– În ciuda faptului că trebuie să plătești transportul, acesta este gratuit dacă atingi o anumită sumă de care ai făcut cumpărături, iar cuierul ți le aduce la ușă în cel mai scurt timp.
– Există mereu promoții, de pildă 1+ 1 gratis, sau “ la două produse cumpărate ai transport gratuit”, etc. și există mereu reduceri semnificative de preț.

Poate în viitor vom beneficia și de cumpărarea medicamentelor compensate pe rețetă iar asta ar îmbunătăți semnificativ lucrurile. Așteptăm.
Tu apelezi la farmaciile online?

(sursa foto)

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

14 Comments

 1. viatainculori Valeria Chertes spune:

  Mi se pare o treaba foarte buna.

 2. si eu mai fac cumparaturi de prin farmaciile online cand nu imi trebuie cevaa urgent. Nasol e ca unele produse de farmacie nu se vand online si pentru alea chiar trebuie sa merg si sa stau la coada ca sa intreb cat costa…

 3. viatainculori Mihaela spune:

  As fi foarte fericita daca s-ar da si retetele compensate si gratuite in farmaciile online. Pana atunci insa, sunt nevoita sa stau la coada.

 4. viatainculori Barascu Violeta Ramona spune:

  Eu cumpar de la farmaciile online pentru preturile la produsele necompensate sunt mult mai mici.

 5. Pentru produse care nu necesita direct consultatia medicului …de acord! In rest ..ma abtin pentru ca a vazut multi pacienti pe care a trebuit sa-i „repar” dupa boacanele lor!

 6. Dacă am nevoie de un medicament urgent, clar nu pot astepta până îl livrează. Dar pentru ceva suplimente, ar merge o comandă

 7. viatainculori ghelbere elena spune:

  Desi e o idee foarte buna eu intru in farmacie numai pentru a lua reteta compensata si atunci mai iau ci respul de medicamente de care am nevoie.

 8. viatainculori Mihaela Curea spune:

  O idee foarte buna cu farmacia online, extrem de necesară.

 9. Pana acum am gasit la farmacia de langa blocul meu tot ce mi-am dorit, dar in cazul in care nu ar avea ceva as face bineteles o comanda online.

 10. Eu nu cumpar foarte des din farmacii online insa atunci cand nu gasesc ceva anume in orasul meu, comand online

 11. Am studiat si eu cateva magazine online ale farmaciilor si am observat ca au produse pe care nu le gasim in cele fizice. Aici un mare plus.

 12. viatainculori Catalina Coman spune:

  Nu am comandat niciodată la o farmacie online, dar mi se pare o idee minunata.

 13. viatainculori Rokolla spune:

  Chiar ieri am plasat o comanda online pe o farmacie. Am luat multe produse pentru copil. Sunt mult mai ieftine online decat in farmaciile fizice

 14. viatainculori diana spune:

  Mi se pare mult mai prctic sa plasezi comenzile online, e mult mai rapid si facil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares