Plasmon- calitate și gust pentru copilul tău

Dacă în primele săptămâni de viață alimentația bebelușilor se rezumă exclusiv la lapte, deoarece sistemul lor digestiv nu este suficient de dezvoltat pentru a digera alte alimente, în jurul vârstei de 5-6 luni( părerile sunt împărțite), majoritatea bebelușilor sunt pregaiti să înceapă diversificarea alimentație. Diversificarea este un moment semnificativ în alimentația bebelușului, acesta începe să descopere gusturi și texturi noi fiind o etapă fundamentală în dezvoltarea lui. O gamă diversificată de alimente pentru bebeluși găsiți în pravalialuibebe.ro, oferită de celebrul brand de produse sănătoase Plasmon dedicate în totalitate nou născuților, de la biscuiți și cereale, la piureuri, paste, lapte praf și sosuri. Plasmon, cu o istorie impresionantă în spate, datând din 1902, a devenit cu timpul unul dintre cele mai renumite branduri italienești datorită calității și diversității produselor alimentare pentru micuți și perfecționării continue. În ultimii ani oamenii au devenit din ce în ce mai preocupați în ceea ce privește alimentația sănătoasă și mai ales a copiilor de la vârste cât mai fragede. Este într-adevăr un aspect important în dezvoltarea celor mici.

Produsele Plasmon sunt create de la bun început pentru bebeluși, deci la fabricarea acestora s-au folosit doar făini bine selecționate și controlate și grâu cultivat pe terenuri monitorizate, departe de surse de poluare, garantându-ne comercializarea produselor realizate doar din cele mai bune și sănătoase ingrediente. Acestea nu conțin coloranți și conservanți artificiali, un aspect esențial pentru o alimentație corectă și sănătoasă a bebelușilor. La fel că și făina folosită în compoziția biscuiților sau a pastelor plasmon, și legumele sau fructele folosite în diverse piureuri sunt culese manual corespunzător la maturare, precum și cultivarea acestora pe terenuri speciale, departe de poluare, fără coloranți și conservanți artificial. Carnea este de asemenea supusă controalelor cu mare atenție, materia prima provine doar din Italia, iar fermele sunt selecționate atent departe de sursele de poluare.

O diversificare corectă a alimentației bebelușului se realizează numai la indicațiile medicului pediatru. El vă va recomanda atât produse naturale precum legumele și fructele, dar și produse din comerț precum alimentele speciale pentru bebeluși Plasmon.
Nu privați bebelușii de gust, dar atenție la produsele pe care le alegeți, având în vedere că tentațiile există la tot pasul. Noi alegem pentru ei, așa că responsabilitatea ne aparține.

(sursa foto)

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

8 Comments

 1. viatainculori Toma Tantica spune:

  Produse foarte bune pt copi

 2. viatainculori Valeria Chertes spune:

  Sunt produse bune, de calitate pentru copii.

 3. viatainculori Emilia spune:

  Trebuie sa acordam multa atentie alimentatiei copilului, mai ales atunci cand este mic.

 4. viatainculori Oana Durican spune:

  Nepoata mea are un bebelus de cateva luni, o sa-i trimit linkul articolului tau!

 5. viatainculori ghelbere elena spune:

  Acum mamicile au o varietate foarte mare de produse care pot fi introduse in alimentatia bebelusului.

 6. Nici nu auzisem de acest brand, dar la capitolul produse pentru bebelusi sunt restanta de cand mi-a crescut „pitica”.

 7. Pe bune? Din 1902? Pacat ca nu aveau si mamele noastre produse de genul asta, ca sigur nu se mai vaitau ca nu mananca bebelusii. Sunt sigura ca sunt delcioase toate.

 8. viatainculori Rokolla spune:

  I-am dat si eu fetitei mele biscuiti Plasmon cand era micuta. Erau singurii biscuiti pe care-i puteam da si nu exista riscul sa se inece

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares