Strategii financiare

De multe ori cateva eforturi financiare depuse pentru achizitionarea unui bun iti vor aduce venituri inzecite mai tarziu. Detinerea unui apartament in Bucuresti reprezinta o sursa permanenta de castig si nu ar trebui sa fie instrainata sub nicio forma. El iti poate aduce o chirie lunara consistenta, mai mare daca este mobilat si utilat cu tot ceea ce are nevoie locatarul.

O garsoniera situata ultracentral sau in zone rezidentiale poate fi inchiriata in regim hotelier, iar veniturile pot si de doua-trei ori mai mari decat cele provenite din inchiriere lunara.

Inchirierea in regim hotelier presupune si obligatii din partea proprietarului, dar in doua-trei nopti scoate valoarea unei inchirieri lunare. Pentru a fi solicitata in regim hotelier, o locuinta trebuie sa fie foarte curata, confortabila si mobilata cu gust, sa puna la dispozitia oaspetelui cosmetice hoteliere de calitate, prosoape si lenjerii din bumbac 100%, de preferinta albe.

Si fiindca omul modern are nevoie permanenta de lichiditati, cea mai buna strategie este sa aiba descoperire de cont pe care sa o gestioneze cu mana de fier.

Descoperirea de cont reprezinta cea mai sigura si eficienta forma de imprumut, fiindca banii sunt in cont si daca ai nevoie de ei, nu achiti decat dobanda, pana vei putea sa ii pui la loc.

Pe parcursul detinerii cardului jonglezi cu sumele disponibile astfel incat sa nu te indatorezi si sa-i poti pune la loc pana iesi la pensie.

Cardul de credit sau de cumparaturi presupune deplasarea lunara la banca respectiva si depunerea ratei stabilite la termen, in caz contrar se achita penalizari.

In cazul in care esti posesorul unui card de cumparaturi este bine sa te feresti sa scoti bani de pe el, fiindca dobanda este mult mai mare ca in cazul produselor achizitionate, pentru care in primul an nu se percepe dobanda.

Diversificarea produselor de creditare necesita informare ca fiecare sa aleaga ceea ce il avantajeaza. Evita de asemenea supraindatorarea, daca vrei sa fii linistit!

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

1 Comment

  1. evident ca nu imi place ideea de a ma indatora in vren fel, dar oricum varianta descoperitului de cont este cea mai buna si cu dobanda mult mai mica decat as avea daca as lua un imprumut de la un IFN. Sunt lucruri pe care nu ni le permitem doar din banii din salariu. E normal sa apelam la astfel de solutii in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares