Sex shop-ul online, magazinul dorințelor ascunse

Subiectele despre sex sunt încă niște subiecte tabu, deși, cea mai mare parte dintre noi, măcar din curiozitate, tot privim pe ascuns cu coada ochiului spre ele. Știm foarte bine că într-un cuplu sexul contribuie în foarte mare măsură la stabilitatea și la armonia acestuia. Deși unii dintre noi ignoră acest fapt, sexul ne oferă acea rupere de presiunile vieții de zi cu zi, mulți cred că acesta este doar un act fizic, ceea ce e total greșit. După un raport intim, creierele ambilor parteneri eliberează substanțe care îi fac să se simtă fericiți și, cel mai important, conectați și îndrăgostiți.
În unele cupluri, relațiile sexuale ajung să fie înlocuite de diverse gesturi de afecțiune dar, de cele mai multe ori, unul sau chiar amândoi își doresc și altceva, intervine monotonia și de aici pot apărea probleme. Nu degeaba se spune că într-un cuplu comunicarea este esențială. Fără comunicare nu vom reuși să ne deschidem în față partenerului, să transmitem cu adevărat ceea ce este în noi pe toate planurile, deci și când vine vorba despre sexualitate.
Dacă există această comunicare veți scăpa de inhibiții și prejudecăți și sigur nu ți-ai privi partenerul/partenera cu suspiciune dacă ți-ar propune să vizitați un sex shop online în care veți găsi o gamă variată de jucării sexuale care v-ar putea condimenta viața în dormitor.
Nu îți judeca partenerul/partenera dacă acesta ți-ar mărturisi că are anumite fantezii sexuale și ți-ar propune să experimentați lucruri noi apelând la astfel de jucării sexuale. Nu uitați că majoritatea bărbaților sunt foarte tentați de astfel de experimente și imaginiația lor este foarte bogată.sex-shop
Așa cum spuneam, acestea pot fi folosite și în cazul în care unul dintre parteneri este la mare distanță sau pot fi folosite în studiourile de videochat, pentru cei care practică astfel de meserii.
În aceste cazuri, vine în ajutor Lovense-o marcă inovatoare care vă dă posibilitatea să gustați plăcerea relațiilor sexuale la distantă datorită jucăriilor sale sexuale conectate online!
Bărbati sau femei, fiecare poate avea propria sa jucărie sexuală, ce poate fi controlată de partener chiar și de la celălalt capăt al lumii.
Există bărbați care încă mai cred că mărimea contează și care nu sunt mulțumiți de ce au în dotare( justificat sau nu) dorindu-și o mărire penis. Ei, bine, acum au posibilitatea să își îndeplinească visul în mod natural. Sigur, simplu, discret! În astfel de sex-shopuri vor găsi accesorii și kituri care îi vor ajută să își imbunătătească performanța sexuală în mod natural, fără a fi nevoie să apeleze la suplimente sau pastile de potentă.

Așadar, acordă mai multă atenție acestui aspect și viața ta sexuală și implicit cea de cuplu, s-ar putea îmbunătăți considerabil.

Experimentează mai mult, simte mai multă plăcere, descoperă cele mai incitante jocuri în dormitor.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

4 Comments

  1. viatainculori Valeria Chertes spune:

    Nu știu cum arată un astfel de magazin.

  2. ca sa fiu sincera, nu am intrat niciodata intr-un sex shop nici macar unul virtual si acum cred ca sunt prea batrana sa mai devin clienta vreunuia :))

  3. Si in materie de sex tehnologia a ajuns destul de sus. Imi pare interesanta ideea vibratorului ce poate fi controlat de la distanta. Bine, nu e cazul sa imi procur asa ceva, am partenerul langa mine. Dar sunt atatea persoane la mare distanta una de cealalta si… mda 😀 Suna inedit.

  4. viatainculori Andreea spune:

    Am folosit acel vibrator love sense „hush” cu prietenul meu si este cam cea mai tare jucarie sexuala, doar ca s-a stricat destul de repede, circa 6 luni, si cumparandul de pe amazon in ideea ca va fi mai ieftin, nu prea mai am cum sa-l duc in service, deci cea mai buna varianta este tot sa cumparati de la un magazin online din Romania care iti ofera si garantie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares