Cele mai populare coafuri de sezon

Este clar, vara s-a terminat! Fie că ne place sau nu, toamna este acum stăpână și trebuie să ne obișnuim cu temperaturile tot mai scăzute. Să privim însă partea bună, schimbarea anotimpurilor este ocazia perfectă pentru a încerca o mulțime de look-uri noi.

Citește mai jos pentru a afla care sunt cele mai populare coafuri în acest sezon.

Cocul

coafuri de sezon

sursa: ZoWed

 

O alegere practică, cocul este extrem de versatil. Pentru zilele reci în care vântul ne face probleme putem alege cu ușurință un coc lejer, dar fixat destul de bine încât să nu avem surprize. Pentru seară alege o variantă simplă, în care părul este foarte bine prins. Vei aduce astfel un plus de eleganță oricărei ținute.


Împletituri relaxatecoafuri de sezon

sursa:elle.hr

 

Dacă lunile de vară au fost dedicate împletiturilor complicate, toamna lucrurile stau mult mai simple. Gândește-te că în curând vei fi nevoită să porți căciulițe și pălării pentru a te proteja de frig, deci încă un factor ce trebuie luat în considerare când alegi o coafură. Sigur vei găsi o mulțime de sfaturi care te vor ajuta să arați impecabil în fiecare zi, fără să simți că repeți același look.


Anii 60coafuri de sezon

sursa: allthingshair.com

Trendsetterii jură că în această toamnă moda anilor 60 va avea o revenire spectaculoasă. Adoptă și tu acest trend și urmărește filme precum: Șarada, Factory Girl, West Side Story, Mic-de-jun la Tiffany sau À bout de souffle pentru inspirație.


Cărarea pe mijloccoafuri de sezon

sursa: Kamdora

 

Pentru zilele ploioase în care nu ai chef de nimic pieptănă-ți părul și fă-ți cărerea pe mijloc. Da suna extrem de simplu, dar simplitatea este foarte căutată în această toamnă. Dacă totuși simți nevoia de mai mult ondulează-ți părul înainte.


Bobcoafuri de sezon

sursa: Hairstvlo

Pentru cele care nu vor să mai aibă bătăi de cap cu părul există o opțiune simplă: bobul. Fie că alegi unul scurt și drept, fie unul de lungime medie în scări, câtă vreme te gândești la ce este potrivit pentru forma feței tale nu ai cum să dai greș.

Bretoncoafuri de sezon

sursa: Fashion Tag

Dintr-un motiv oarecare bertonul parcă se potrivește mai mult în lunile reci decât în cele clade. Toamna aceasta alege să-ți lași bretonul mai lung, chiar să-ți acopere sprâncenele. Hei, până la urmă, când temperaturile vor scădea mult sub zero grade și vei îngheța din frig, vei avea o porțiune mare de față acoperită și protejată.

Părul prins cu o eșarfăcoafuri de sezon

sursa: Pinterest

Imaginează-ți următoarea scenă: este o zi senină de toamnă. Afară frunzele au prins culori rugini și miroase a castane coapte. Tu într-un palton călduros și într-o pereche de botine cu toc, iar părul prins la spate cu o eșarfă colorată de mătase. Ce poate fi mai șic ded atât?


Părul dat pe spatecoafuri de sezon

sursa: Fustany

Deși am spus clar că acum toamna e la putere, nu înseamnă că nu poți păstra un mic suvenir stilistic din perioada estivală. Aspectul de păr ud, dat pe spate rămâne un trand important. Este o opțiune perfectă pentru petreceri.

Mai mult, această coafură îți scoate a iveală trăsăturile și te va ajuta cu siguranță să lași o impresie de neuitat.

 

Evadează din convențional accesând https://www.beclementine.ro/ !

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

2 Comments

  1. viatainculori Valeria Chertes spune:

    Foarte dragute coafuri.

  2. tunsori scurte nu am curaj inca sa abordez. Imi place tare mult cum arata cararea pe mijloc, dar mie sigur nu mi-ar sta bine cu ea ca am capul mare si rotund. Cred ca acele impletituri lejere sunt cele mai apropiate de stilul meu si cele care mi-ar permite sa ma simt eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares
%d blogeri au apreciat: