Oudh Agarwood este parfumul pe care-l voi purta de 8 Martie!

8 Martie este prilej de bucurie pentru noi femeile. Unele dintre noi vom primi cadouri sau multe ni le vom face singure, multe dintre noi vom petrece alături de soți, iubiți, prieteni. Cu siguranță însă, fiecare dintre noi va marca într-un fel sau altul această zi dedicată nouă, femeilor. Femeile au nevoie de o astfel de zi dedicată în totalitate lor, zi în care să le fie declarată public aprecierea bărbaților, zi în care să se simnta mai mult ca oricând respectate, iubite, apreciate.
Nu știu cum veți marca voi această zi, multe dintre voi probabil nici nu știți, așteptați să fiți surprinse sau să surprindeți, dar eu știu că voi ieși cu prietenele mele în oraș la un suc și o prăjitură( da, știu că îngrășa, dar azi ni se permite ) și mai știu sigur că voi purta parfumul Oudh Agarwood.

De ce am ales acest parfum?
Am deschis “cutiuta magica” pe care am primit-o de la Oudh România și dintre toate cele 5 parfumuri premium, pe care le-am tot purtat, acesta mi-a adus compliment după cumpliment, m-am simțit specială, în primul rând, și este un parfum perfect pentru persoanele active, dinamice. Iar eu, în această zi, vreau să mă simt specială, să fiu, plină de viață, să scriu o poveste frumoasă. Orce femeie poate fi Sheherezada, când povestea spusă este Oudh Agarwood.


Parfumul are o aromă puternică, lemnoasă, cu accente orientale, împletită cu arome dulci, si care e greu de uitat. Este o esența uleioasă care se aplică doar pe piele, nicidecum pe haine fiindcă le-ar păta.
Oud este cel mai premiat ingredient din arsenalul unui parfumier, un derivat de răsină neagră extrasă din trunchiul copacului secular Aquilaria și v-am mai vorbit despre el aici.
Parfumurile Oudh sunt create manual prin combinarea uleiului esențial deosebit de prețios Oudh cu alte uleiuri esențiale 100% organice, cum ar fi șofranul, moscul, agarul, santalul sau lotusul. Câteva picături pe încheieturile mâinilor, pe gât și în spatele urechii sunt suficiente. Sunt organice și 100% naturale. Compușii din care sunt realizate toate cele 5 esențe unice Oudh nu sunt toxici, nu conțin alcool, au fost testați dermatologic, au certificare standard ISO și sunt extrem de prietenoși cu pielea.
Recipientul ce deține această licoare magică, este unul elegant luxos, din sticlă combinat cu elemente metalice în stil oriental. Căpăcelele sticluțelor sunt prevăzute cu un aplicator, aplicarea lui făcându-se foarte ușor.
Persistentă indelungată și arome îmbietoare, care nu pot fi uitate ușor. Acesta este parfumul pe care am ales să-l port în această zi specială.

Am și o veste bună. Pentru toți cei care doriți să achiziționați un parfum, sau setul complet de parfumuri, puteți beneficia de o reducere de 20 % folosind codul: OUDH20 .

Tu, ai un parfum preferat pentru aceasta zi?

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

2 Comments

  1. viatainculori Valeria Chertes spune:

    Mi-ar place sa primesc un asemenea parfum.

  2. viatainculori Cristina Dragomir spune:

    chiar voiam sa intreb cum se aplica. E bine daca sticlutele au aplicator! Nu sunt ieftine aceste parfumuri, dar eu zic ca merita investit in ele, fiind naturale si persistente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.