De unde sa iau sicriele si cu ce sa il aduc in tara?

In cazul in care tocmai ai aflat prin telefon sau de la stiri ca a murit cineva drag, nu adauga la durerea traumatizanta si stresul!

Nu sta pe ganduri si nu iti pune zeci de intrebari, de tipul:

-De unde sa iau eu sicrie in Italia? Sicrie din acelea speciale, de care am auzit ca este nevoie pentru transport decedati?

-Am nevoie de certificate de deces si de pasaport funerar international, dar nu stiu decat romaneste? Cum ma voi intelege cu autoritatile de acolo, ca doar nu vor angaja un translator pentru mine?

-De unde sa iau masina sa il aduc? Imi trebuie o masina buna, care sa nu ramana in pana pe drum si sa nu umple sicriul de fum si de praf. Cel putin sa ii asigur o calatorie placuta si o inmormantare decenta!

-Cine se va ocupa de pregatirea trupului neinsufletit? Cine ma va ajuta cu toaletarea trupului neinsufletit, cu imbalsamarea si asezarea sa in sicrie?

-Cine va duce sicriele acolo unde trebuie?

In afara firmelor serioase de servicii funerare specializate in repatrieri internationale, nimeni nu poate. Este mult de munca si este foarte greu.

Pentru a ajuta romanii ramasi acasa, care doresc sa isi aduca mortii in Romania, cea mai buna firma de pompe funebre are reprezentante in orasele importante ale tarilor europene. Specialistii care au experienta de zeci de ani sunt pregatiti in orice moment sa intervina.

Lasa plansul si gandurile mai tarziu, dupa ce suni la firma de pompe funebre si primesti consultatie gratuit, sa stii exact cum va decurge intoarcerea acasa a celui disparut! Tot ce ai de facut este sa semnezi contractul de furnizare servicii si sa te asiguri ca ei vor face totul:

  1. Vor obtine in timp scurt toate documentele care permit masinii funerare si celor doi soferi de schimb sa plece la drum, sa iti aduca decedatul la adresa indicata de tine. Fie il duci la capela, sa primeasca ultimele omagii ale celor care l-au cunoscut, fie direct la cimitir.
  2. Vor spala trupul neinsufletit si il vor pregati de intalnirea cu apartinatorii si cu cei veniti la ultima intalnire. Dupa tunderea parului si taierea unghiilor se face imbalsamarea eficienta care sa asigure ca decedatul rezista foarte bine la un drum asa de lung.
  3. Dupa ce il vor imbraca elegant si il vor aseza conform legislatiei in cele doua sicrie obligatorii, vor pune capacul sicriului si il vor sigila, fiindca altfel nu se poate pleca de la locul decesului, la destinatia finala.
  4. Ei vin cu masina curata, in perfecta stare de functionare, care este prevazuta cu frig la interior, iar costurile transportului sunt incluse in pret.

Cred ca ai inteles cat de usor este daca o firma cu experienta se ocupa in locul tau. Ofertele de pret incep de la 999 de euro si nu sunt mai mari de 2500 de euro si includ toate operatiunile si intreaga recuzita necesara in astfel de imprejurari.

Apeland la o firma de servicii funerarea serioasa si capabila sa satisfaca peste 98% dintre supravietuitori, ramai numai cu durearea, care trece mai greu si scapi de stres si de esec. Singur nu ai putea sa aduci in tara un decedat niciodata!

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

1 Comment

  1. viatainculori Valeria Chertes spune:

    Informații foarte utile,mulțumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares
%d blogeri au apreciat: