Orice nunta merita sa fie captata in fotografii profesionale

Nuntile mereu mi-au placut, deoarece atmosfera acestora este una plina de incarcatura emotionala, pe care o resimt atat mirii, cat si parintii, prietenii si invitatii acestora. Petrecerile de acest gen, care ma fac sa resimt un fior de fericire, merita cu siguranta sa fie captate in fotografii profesionale, pentru ca amintirea lor sa fie pastrata pentru o viata intreaga. Un fotograf profesionist nunta Bucuresti va stii mereu cum sa surprinda emotiile in fotografii, de aceea trebuie neaparat sa alegi doar servicii profesionale, deoarece calitatea este mult mai importanta decat cantitatea. Un fotograf de meserie, care este pasionat de job-ul lui, mereu iti va oferi un pachet foto nunta la preturi pe care ti le poti permite, astfel incat sa te bucuri la final de albumul foto dorit.

Astazi, o sedinta foto foarte cautata (care de altfel a pornit de la americani) este celebra trash the dress, in care mireasa isi distruge rochia in diferite feluri, de regula alese de ea, pana cand nu mai ramane mai nimic din aceasta. Iar daca vrei sa te bucuri de o astfel de sedinta foto, foarte inedita din punctul meu de vedere, poti apela la serviciile profesionale oferite de George Sandu – fotograf de nunta tanar si pasionat de meseria lui, deoarece el iti poate oferi cele mai frumoase sedinte foto. Cu ajutorul lui, poti sa ai parte de un album foto profesional, cu fotografii clare si expresive si realizat din materiale de calitate, astfel incat sa reziste si peste ani de zile.

Daca iti doresti sa afli mai multe despre omul care este de fapt George Sandu, atunci iti recomand sa iei datele de contact disponibile pe site-ul lui personal, ca sa poti sa ai o conversatie directa cu acesta. Vei vedea ca George este o persoana comunicativa si foarte deschisa, motiv pentru care sigur veti ajunge la un numitor comun. Iar sedintele foto realizate alaturi de el vor decurge foarte natural, deoarece el va stii cum sa te faca sa te simti in largul tau, chiar daca ai ‘’teama’’ de aparatul foto sau pur si simplu consideri ca nu esti suficient de fotogenic/a.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

2 Comments

  1. viatainculori Valeria Chertes spune:

    Mulțumim pentru recomandare.

  2. viatainculori Ioana Radu spune:

    E adevarat, conteaza mult fotografiile de la nunta. Practic este un pas important in viata de care e bine sa ne amintim cu drag si ce mod mai bun de a face asta decat rasfoind fotografii in care aratam bine, fotografii profi, care ne pun in valoare calitatile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares