Alegerea inelului perfect

Cererea in casatorie poate fi unul dintre momentele cele mai intense si emotionante din viața unei persoane.

Chiar și cele mai progresiste ​​dintre cupluri se regăsesc adesea surprinzător de tradițional atunci când vine vorba de propuneri, găsind dorința fie de a ingenunchia, fie de a se lasa ceruti. Dar, desigur, punctul focal al unei propuneri este inelul.

În timp ce un bărbat a decis recent să propună o selecție de șase inele, cea mai mare parte a întrebării este doar una. Alegerea celui potrivit poate fi dificilă.

Un inel de logodna trebuie sa fie personalizat, asa ca este greu sa vii cu reguli dure si rapide cum sa alegi unul. Dar, potrivit unui bijutier personalizat, există anumite greșeli pe care toată lumea ar trebui să le evite.

Principala? Alegerea aurului alb in locul platinei.

Dacă partenerul dvs. favorizează bijuteriile din argint cu aur sau aur combinat, poate fi tentant să obțineți persoanei un inel de logodnă de aur alb. Dar, în opinia lui Nikolay Piriankov, fondatorul bijuteriei personalizate Taylor & Hart, aceasta este de fapt o eroare.

„Majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de diferența dintre cele două”, a declarat Piriankov pentru Business Insider. „Aceștia arată la fel, dar realitatea este că nu există nici un fel de aur alb în natură”. Aurul alb este, de fapt, aur galben care a fost amestecat într-un aliaj cu alte metale pentru a da culoarea sa, apoi a dat rodiu de placare pe partea de sus a acesteia.

Problema este că placarea nu durează, ceea ce înseamnă că o bijuterie precum un inel Eduard din aur alb necesită multă întreținere.

„În timp, placarea se îndepărtează și trebuie să luați un inel pentru a-l înlocui”, a spus Piriankov. „Este un lucru în curs de desfășurare pe care trebuie să-l cunoașteți”. În acest sens, platina – care reprezintă 80% din vânzările magazinelor de profil – este adesea o alegere mai bună. În timp ce platina este puțin mai scumpă decât aurul alb, nu costă la fel de mult ca în cazul în care prețurile celor doi s-ar uni.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

1 Comment

  1. viatainculori Valeria Chertes spune:

    Mulțumim pentru sfaturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares