Ce fel de pantofi casual poți purta cu pantaloni scurți?

Alegerea stilului corect de pantof este esențială pentru a crea un aspect elegant. Colecția de vară pentru pantofii răcorosi este perfectă pentru verile calduroase, deoarece încălțămintea evită transpirația și ușurarea picioarelor. Ei bine, asta nu este o problemă mare deloc. Există o mulțime de opțiuni în aceste zile. În primul rând, ar trebui să vizitați site-uri web online precum ANKL .

Aceasta vă va oferi multe idei. În al doilea rând, trebuie să întrebați pe cineva, ca prietenul sau mama  să vă ajute în care combinația de culori arătați bine. De asemenea, pantofii depind de ocazia la care ii purtati. Puteți purta pantaloni scurți în multe ocazii, dar pantofii cu pantaloni scurți oferă aspectul perfect. Sneakerul PUMA Suede Classic oferă un aspect vechi de școală cu caracteristici ridicate. Închiderea cu sireturi elastice asigura o fixare sigură. O talpă intermediară amortizată asigură confort și suport pentru picioare în timpul fiecărei uzurări. Cu pielea moale și sireturile inguste, această lovitură de aruncare rămâne pictograma cea mai epică a lui PUMA cu stilul inspirat de sport. Suprafața de tenis cu înveliș PUMA Formstrip, cu siret ascuns este la moda in acest sezon si nu numai.

Dacă sunteți în căutarea unui pantof frumos, care nu este super piele 100% puteți merge cu o pereche de pantofi tip mocasini Trussardi. Ei merg bine cu o pereche de pantaloni scurți.

Dacă sunteți în căutarea pentru un look preppy, adica care sa nu fie din piele dar sa arate a piele, orice fel de loafers ar fi o potrivire minunată.

Dacă doriți să arătați bine în timp ce purtați pantaloni scurți, puteți oricând să împerecheați echipamentul cu o pereche de mocasini usori, cu talpa extrem de moale.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

1 Comment

  1. viatainculori Valeria Chertes spune:

    Mulțumim pentru recomandare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares