Daca ai nunta deja stabilita apeleaza la George Sandu pentru fotografii profesionale

Cu siguranta abia astepti ziua nuntii tale – probabil deja te-ai gandit la ce biserica se va tine slujba religioasa, deja ai ales restaurantul in care se va tine petrecerea de dupa, stii cu siguranta ce aranjamente florale vrei sa decoreze sala restaurantului si ce traditii vei face. Sunt multe alte aspecte si detalii marunte care sigur imi scapa in acest moment, dar pe care tu, viitoare mireasa / viitor mire le-ai gandit deja. Dar simt nevoia sa vin si eu cu o recomandare pentru voi – daca ai nunta deja stabilita apeleaza la George Sandu pentru fotografii profesionale, pentru ca fotografiile vor ramane marturie la acest eveniment.

George este un fotograf profesionist si cu siguranta o sa iti ofere un pachet foto video nuntafoarte avantajos. Mai mult decat atat, daca iti doresti o sedinta foto trash the dress (ceva mai unic si extravagant, care incepe sa castige teren si la noi in tara), tot el iti poate oferi acest lucru. Ca sa nu mai vorbim de clasicul album de nunta, pe care orice pereche de miri trebuie neaparat sa il aiba, dupa incheierea nuntii. Ideea este ca George Sandu ofera servicii complete, deci puteti sa apelati cu incredere la el, pentru ca stie ce face. Daca aveti vreo viziune proprie despre cum sa se realizeze sedintele foto sau daca nunta este cu tematica, puteti sa ii comunicati ce anume v-ati dori, iar el va transpune viziunea voastra in viziunea lui, pentru a crea cele mai unice poze.

Sunt multe lucruri care ar mai fi de spus despre George, dar mi-ar placea sa le descoperiti pe cont propriu, ca sa aveti parte de elementul surprinza care va va mentine intr-o oarecare stare de suspans si nerabdare. Este o recomandare pe care o fac oricui, pentru ca stiu ca serviciile profesionale merita sa fie facute cunoscute. Mai mult decat atat, este o recomandare pe care o fac din suflet, pentru ca m-am convins deja de talentul lui George de a realiza cele mai clare si expresive fotografii, reusind de fiecare data sa surprinda exact ce trebuie, fara exceptie. Este, cu siguranta, omul cel mai potrivit pentru evenimentul tau.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares