Fara greseli la examenul auto

Din ce in ce mai multa lume isi doreste sa ia permisul auto. In ziua de azi, a avea permis nu este un moft, ci o necesitate. Oamenii au nevoie de timp, iar masina, de cele mai multe ori, ofera acest lucru. Avand permis si masina, ne putem deplasa mai rapid dintr-un punct A spre un punct B, putem transporta mai multe lucruri si mai multe persoane.

In plus, oportunitatile de munca sunt mai mari. Multe firme si companii cauta  persoane disponibile la deplasari si care sa posede permis de categoria B. Astfel de joburi sunt bine platite si unele chiar ofera cariere stralucite. Insa, pentru asta, trebuie sa detii un permis de categoria B. Pare simplu si chiar este daca respecti anumite reguli si iti impui o anumita disciplina.

In primul rand, trebuie sa urmezi cursurile unei scoli acreditate, cu un instructor care sa iti arate ce inseamna sa conduci. Trebuie sa acorzi seriozitate acestui lucru pentru ca orice informatie pe care instructorul ti-o va da conteaza. Cand vorbim de condus, nu exista loc de greseli. Nu putem sa spunem, asa cum e romanul obisnuit, “merge si asa”. Altfel, in momentul in care ne vom urca pe cont propriu la volan, putem face greseli ce ne vor costa scump.

In afara de orele de condus, trebuie sa inveti si regulile de circulatie. Pentru a-ti insusi cat mai bine aceste informatii, iti recomandam Codul rutier mura in gura. Aceasta carte aparuta la editura Texte si disponibila la librariadelfin.ro, iti poate fi de mare ajutor in vederea obtinerii permisului auto. Codul rutier mura in gura 2019 este, asa cum o spune si titlul, o lucrare scrisa pe intelesul tuturor. Nu toata lumea intelege, de fiecare data, tot ce scrie in unele ghiduri pentru obtinerea permisului.

De aceea, Codul rutier mura in gura Juhasz Sebastian lasa deoparte exprimarea pretentioasa si opteaza pentru un mod de prezentare practic si usor de memorat. Instructorii auto recomanda acest ghid de legislatie rutiera, deoarece este o carte pe intelesul oricui, in care fiecare informatie este explicata, lucru pe care nu il intalnesti in alte carti de gen. Codul Rutier mura in gura cuprinde sectiunea de legislatie, dar si sectiuni bonus cu notiuni de mecanica, conducere preventiva si conducere ecologica. Toate aceste elemente sunt foarte usor de parcurs si de inteles.

La final, trebuie sa treci testele. Testul de conducere este ultimul pas de pentru obtinerea permisului B. Insa, inainte de testul efectiv de conducere, trebuie sa sustii testul de teorie. Iti garantam ca daca vei invata temeinic si iti vei insusi intocmai informatiile din carte, vei  avea toate sansele sa treci acest examen scris, cunoscut si sub numele de “sala”. Daca ai trecut testul de teorie, va urma testul de conducere. Pentru a te pregati in cel mai bun mod posibil si a face fata zilei, trebuie sa respecti regulile de drum, precis si detaliat, tinand cont de cateva mici trucuri utile pentru evitarea erorilor.

Dincolo de anxietatile si temerile candidatilor de a trece testul practic al permisului, este necesar sa se efectueze corect cele mai utilizate manevre de conducere, care sunt uneori cele mai frecvente greseli. Dintre acestea, subliniem:

-Cand dam in spate;

-Parcarea si iesirea din zonele de parcare;

-Prioritatea in sensurile giratorii.

Cu multa atentie si perseverenta, dar si cu o deosebita responsabilitate, cu siguranta vei lua permisul auto fara greseli.

 

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

1 Comment

  1. viatainculori Valeria Chertes spune:

    Mulțumim pentru recomandare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares