Si-law=rezolvare probleme penale Israel

In clipele de maxima incordare ale vietii astepti sa apara acel izbavitor care te ia sub aripa lui ocrotitoare si te conduce catre clipele linistite.
Este ca si cum te-ai avantat in mijlocul unei ape mari si strigi dupa ajutor, fiindca valurile sunt pe punctul sa te acopere. Te salvezi, numai daca realizezi importanta salvatorului si daca il gasesti pe cel potrivit: sa dovedesca pricepere si curaj.
Viata nu curge mereu lin ca o apa de campie, ci trebuie sa salte peste pietrele incercarilor. Este adevarat ca uneori ne-o complicam si noi gresind, netinand cont de sfaturile celor din jur, dar niciun om nu merita sa fie abandonat in clipele in care se afla cazut la propriu si la figurat.
Romanii plecati sa lucreze in alte tari nu trebuie sa fie abandonati, cand au probleme penale Israel.
In acest caz, salvatorul nu este greu de gasit, fiindca datele sale de contact se afla pe site-ul firmei Si-law.ro. Poti intra de acasa si daca esti comod sau in criza de timp, completezi formularul de contact si vei primi consultanta rapid.

Samy Ilie este curajos. Cum poate fi un avocat roman, stabilit in Israel care raspunde de securitatea a milioane de oameni? Sigur ca trebuie sa ai incredere in cel care a condus echipe de procurori puternice, a colaborat cu Politie statului Israel si a participat la misiuni secrete foarte importante. Dupa 33 de ani in slujba tarii care l-a adoptat, Samy Ilie a trecut in slujba conationalilor sai, care au venit sa se realizeze in Tara Sfanta. A simtit ca acesta este rolul sau, sa le intinda o mana romanilor care au nevoie de ajutor, sa le vorbeasca in limba lor, dar in fata autoritatilor sa ii apere in ebraica sau in engleza.

Problemele penale nu sunt deloc usoare. Gandul detentiei apasa pe oricine, fiindca dincolo de gratii se afla iadul. Fara exagerare, orice om ar da totul sa scape de arest. Este difici sa fii in arest in tara ta, printre detinuti si gardieni care vorbesc aceeasi limba, dar departe de tara si de ai tai, cu oameni care spun vorbe pe care nu le intelegi este tragic.
Fiind roman, ajungi sa anticipezi cum gandeste un roman si cum actioneaza, dar sa fii obligat sa iti petreci timpul alaturi de detinuti straini este amenintator.

Aceste ganduri depresive trebuie sa inceteze din momentul in care ai discutat cu Samy Ilie sa te reprezinte, fiindca el a facut adevarate minuni pentru romanii plecati in Israel.

Iata lista serviciilor oferite de biroul sau de avocatura, de Si-law.ro:

1. A aparat cu mare arta romanii in procese civile si penale, in procese mai usoare sau mai complicate.
2. Le-a redobandit permisele de conducere, dupa ce acestea au fost retinute din cauza unor infractiuni de circulatie.
3. Le-a obtinut eliberarea din arest pe cautiune sau gratierea, dupa o scrisoare adresata presedintelui tarii.
4. I-a ajutat oferindu-le idei avantajose de afaceri, dar si cu infiintare unor firme, in intocmire actelor de vanzare-cumparare ca totul sa fie legal si ei sa stea fara grija.
5. I-a aparat in litigiile financiare in care acestia au fost implicati.
6. I-a ajutat sa obtina cetatenie si sa lucreze in mod legal, salvandu-i de la expulzare.
7. Le-a obtinut un certificat de buna purtare dupa ispasire pedepsei ca si cum viata ar fi dat un restart vietii celor care au gresit.

A gresi este omeneste, dar si mai gresit este sa nu cauti solutii de redresare. Ai la indemana datele de acces ale lui Samy Ilie, el raspunde cu promptitudine solicitarilor tuturor romanilor, nu incerca sa iesi singur din aceasta situatie, nici nu iti lasa viitorul la voia intamplarii.

Sa admitem ca ai gresit! Ai nevoie de un aparator care sa iti gaseasca circumstante atenuante si sa obtii in acest mod o pedeapsa mai mica su simbolica. Este timpul ca oamenii sa realizeze ca si in procesele mai simple se impune sa isi angajeze un aparator, daca doresc sa castige si sa fie aparati cu eleganta. Avocatul stie ce articole de lege sa invoce in apararea clientului sau si ce dovezi sa prezinte pentru a-i demonstra nevinovatia sau comiterea unei fapte din cauza necunoasterii legilor.

Cel mai bine este sa stai acasa, in tara ta si sa te bucuri de ceea ce ai si de cei dragi, fiindca departe de casa, nici sarbatorile nu sunt la fel de frumoase.

Multi oameni insa sunt nevoiti sa plece, fie ca au datorii mari si trebuie sa se sacrifice pentru un salariu mare care sa le acopere, fie ca nu gasesc nimic de lucru in tara lor. Bine este ca intre romanii dintr-o anumita tara sa existe solidaritate si de cate ori au nevoie de ceva sa se sustina intre ei!

Imi place cand aud ca romanul din Israel isi cauta un avocat roman, cand are probleme cu justitia, cand romanul de la Paris, cauta un doctor roman, cand il doare ceva, fiindca parca iti mai alina durerea cand te trateaza fratele tau si esti sigur de castig, cand te apara fratele tau.

Oriunde am fi in lume, noi, romanii, sa ne intindem mana si sa ne sustinem reciproc, fiindca:„Sangele apa nu se face” si nimeni nu iti este mai aproape, cum iti este un frate!

Samy Ilie dovedeste ca iubeste romanii si isi pune intreaga experienta si pricepere in apararea lor. Nu te duce singur in fata instantelor din Israel, cand poti avea cel mai sigur scut: pe Samy Ilie, avocat renumit in Israel si in Romania!

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

1 Comment

  1. viatainculori Valeria Chertes spune:

    Mulțumim pentru informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares