Avantajele unui sistem de aer condiționat de tip multi split

Iată de ce se recomandă achiziționarea unui aer condiționat multi split:

Utilizează un spațiu mai mic în exterior

Pentru persoanele care au un spațiu extern mai restrâns, acest sistem este foarte eficient având mai puține fire si  țevi, avantaje la care se adaugâ și faptul că este extrem de silențios. Aparatul se poate monta pe un perete, pe acoperiș, într-un balcon, oriunde exista o suprafață mică disponibilă.

Se pot conecta până la cinci aparate interioare la aceeași unitate exterioară.

La aceeași unitate exterioară se pot conecta până la cinci unități interne deci cinci aparate de aer condiținat multi split Daikin Comfora   se pot conecta la un singur aparat exterior ceea ce duce la o mare eficiență din punctul de vedere al spațiului, dar și din punctul de vedere al cheltuielilor de întreținere. Astfel, puteți avea o unitate interioară în sufragerie, în fiecare dormitor și pe hol și toate acestea cu montarea unei singure unități în afara locuinței.

Controlul de la distanta

Unele brand-uri de aer condiționat pun la dispoziție o aplicație care se poate controla de pe telefon, de la distanță, așa încât să poți planifica, de exemplu, ca atunci când vii de la serviciu, într-o zi toridă de vară, să ai răcoare în casă. Această aplicație conectează toate aparatele interioare pe care le are casa și pot fi închise sau deschise de la distanță, în funcție de necesitățile fiecăruia.

Prietenos cu mediul

Multe dintre sistemele de aer condiționat multi split utilizează mai puțină energie, folosind un agent refrigerant cu impact minor asupra mediului, iar aparatul, în sine, utilizează mai puține resurse de energie. Toate aparatele care utilizează curent poluează, dar normele solicită protejarea mediului, iar producătorii s-au adaptat și creează aparate care să consume mai puțin curent (aparatele de tip A+++) iar agentul de răcire să fie cât mai puțin nociv pentru mediul înconjurător, ceea ce duce, automat, și la costuri mai mici pentru utilizator.

Adaptabil

Aparatul de tip multi split este foarte adaptabil, se mulează pe mai multe modele de aparate interioare, este foarte ușor de instalat și se potrivește mai multor tipuri de case, indiferent de mărimea acestora sau de înălțimea camerelor.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares