Cel mai scump parfum din lume

CLIVE CHRISTIAN No. 1 Imperial Majesty – este considerat cel mai scump parfum din lume . Parfumul a fost creat de David Christian, un multi-milionar englez cu afaceri in designul interior . In 1999 el a achizitionat Crown Perfumery si si-a propus sa creeze un parfum fara limite financiare .Parfumeria Craown , fusese infiintata in 1872 , avand ca si client principal pe insasi Regina Victoria a Marii Britanii . 

Nu aroma il face atat de pretios cat sticluta incrustata in diamante si imbracata in aur . Creatia casei Clive Christian , parfumul este o editie speciala creat ptr clientii cu stare . Sticluta contine 30 ml de lichid pretios si costa 1.260 lire sterline . Capacul in forma de coroana , creat in 1872 , este un omagiu adus Reginei Victoria a Angliei . Pe una din fetele sticlei , exista doua diamante galbene si unul roz , rar . 

      Parfumul este o combinatie de ylang ylang , ananas, pruna ,piersica alba , trandafir , iasomie indiana , stanjenel albastru , garoafa , tonka, santal indian ,vanilie tahitiana si altele .  

     Printre fanii parfumului se numara Elton John , Victoria Beckham ,Katie Holmes .

       

    

Creaţia casei Clive Christian, parfumul este o ediţie specială a cunoscutului „No. 1“, creat tot pentru clienţii cu stare, o sticluţă de 30 de mililitri costând 1.260 de lire sterline.
Capacul în formă de coroană al sticlei a fost creat în 1872 şi este un omagiu adus Reginei Victoria a Angliei. Pe una dintre feţele sticlei există două diamante galbene şi unul roz, rar.
– See more at: http://stiri.tvr.ro/cel-mai-scump-parfum-din-lume_51363.html#sthash.2V5rFx5i.dpuf
viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

2 Comments

  1. Cred ca ests deosebit…..mi-ar placea sa il am….

  2. viatainculori Lamiita spune:

    Adriana la pretul asta cred ca nici 1 ml nu ne permitem :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares