Ciorapii medicinali

   Folosirea ciorapilor medicinali sau de copmpresie, este o metoda de profilaxie si tratament indicata in toate tipurile de tratament ale patologiilor venoase.    Acestia au rolul de a micsora diametrul venelor, reduc edemele, durerile si senzatia de „picioare grele”. Folosirea lor, reduce riscul aparitie unor boli pentru persoanele predispuse si stagneaza evolutia anumitor boli existente deja.

    E bine insa, sa tinem cont in alegerea lor si in primul rand al producatorului, datorita faptului ca in ultimul timp multi producatori recomanda ciorapi medicinali, care de fapt sunt doar Nylon stramt, acestia facand mai mult rau decat bine, ingreunand circulatia sangelui. Totodata, v-as recomanda ca atunci cand ii folositi in scop medicinal, sa cereti si recomandarea medicului in ceea ce priveste gradul de compresie de care aveti nevoie.

   Daca va confruntati cu una din problemele de mai jos, va recomand sa apelati la ciorapii medicinali :

      – Persoane care stau mult in picioare sau pe scaun, picioare obosite si dureroase, sarcina, persoane supraponderale, tromboza venoasa acuta, ulcer varicos,glezne,gambe sau laba piciorului edematiate, sindrom posttrombotic, prevenirea trombozei si emboliei preoperator, intraoperator, postoperator, imobilizare la pat.

       Iata cateva recomandari in alegerea ciorapilor medicinali.

                   Ciorapi Egeo Medica+ 40 den 2-4 by Egeo – Grosime 40 DEN, recomandate persoanelor care se confrunta cu dureri, edeam, umflarea picioarelor, persoanelor sedentare, insarcinate, sau care stau mult in picioare.

                             Ciorapi Fiore | Press-up M5003 20 den by Fiore : Grosime 20 DEN, ciorapi de relaxare cu presiune treptata care previn formarea celulitei sau a varicelor.

                                  Ciorapi Mona Relax 20 den XL by Mona : Grosime 20 DEN, ciorapi de relaxare cu presiune treptata care previn formarea celulitei sau a varicelor.

Dresuri de dama pentru varice (8-11 mmHg), cu presiune graduala, perfecte pentru persoanele care se confrunta cu dureri, edem, oboseala sau umflarea picioarelor, recomandate atat pesoanelor sedentare, cat si celor care stau in picioare, precum si pentru femeile insarcinate, imbunatatind circulatia sangelui – See more at: http://www.e-ciorapi.ro/ciorapi_egeo_medica_40_den_2_4-p1914.html#sthash.nZuqRhMJ.dpuf

     Pentru mai multe detalii si modele nevoilor voastre puteti intra pe E-ciorapi.ro.

Grosime: 40 DEN
viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

5 Comments

  1. Foarte buni! Medicul i-a recomandat si mamei.

  2. viatainculori Elena Stan spune:

    Ma intereseaza produsul datorita recomandarilor!

  3. viatainculori Lidia Sav spune:

    Pentru preventie cred ca m-ar fi necesari, avand undele predispozitii…

  4. am noroc ca n-am varice, dar pe cei pentru celulita parca i-as incerca… cam am probleme in ultima vreme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares
%d blogeri au apreciat: