Start cu Spring SuperBlog 2016

   La indemnul  unor prietene bloggerite , am spus „da ” provocarii de a ma inscrie in platforma SuperBlog , luand startul cu SuperBlog Spring 2016 care a inceput pe 1 martie 2016 .  Am considerat ca pentru a evolua , este nevoie de competitie iar eu am nevoie sa evoluez , fiind la inceput de drum . Sunt multe necunoscute pentru mine privind aceasta lume , dar voi incerca sa le descopar si asimilez tot ce pot, pentru ca si blogul meu , micut deocamdata , sa creasca . 

                                                                 

     Imi doresc sa particip la cat mai multe probe si chiar daca le-am ratat pe primele doua , trei , voi fi pe faza de acum incolo sa nu imi scape nimic. Sunt sigura ca va fi o experienta placuta din care voi avea foarte multe de invatat . As fi ipocrita sa spun ca premiile nu sunt tentante , dar pana acolo cred ca e cale mai lunga. Daca tot am adus vorba de premii , iata-le si pe acestea  : premii cash pentru primii trei finalisti, in ordinea punctajelor totale obtinute in competitie, astfel:
1. Locul 1 – 2000 lei (RON)
2. Locul 2 – 1000 lei
3. Locul 3 – 500 lei

      Totodata , poti castiga premii in produse sau bani la probele care iti vor aduce cele mai mari punctaje.

   Competitia Spring SuperBlog 2016 se desfasoara in intervalul 1 martie – 11 aprilie 2016 iar regulamentul este redactat explicit si conditiile de participare sunt foarte simple . 

    Daca iti place si tie sa scrii , daca iti place competitia , indiferent ca esti la inceput de drum ca si mine sau ai o experienta bogata in bloggerit te invit sa te inscrii si tu .  

     Mult succes , tuturor  !

 

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

1 Comment

  1. viatainculori Maria Alexe spune:

    Succes Lamiita!Na tenteaza sa ma incriu si eu mai ales acum cu proba de la Farmec

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares
%d blogeri au apreciat: