Posesori de BMW din toată țara, bucurați-vă

    A fi deținătorul unui BMW, trebuie să recunoaștem că e mai mult decât o bucurie, e ceva… wow și nu crezi că te-ar mai putea bucura altceva. 

BMW-ul este definiția luxului, iar luxul in cazul acesta pare a fi o combinație de mai multe detalii printre care calitatea și designul (exterior și interior), este mașina care îți conferă putere, eleganță și siguranță, mașina care inspiră exclusivism indiferent de segmentul din care face parte. Știți care este sloganul german original al firmei? „Freude am Fahren”, ceea ce se traduce liber prin: Plăcere la condus, Plăcere la volan, în engleză: „The Ultimate Driving Machine”, ceea ce se traduce aproximativ prin: Cea mai sofisticată / Ultima mașină de condus. Despre istoria de 100 de ani a BMW-ului, cred că majoritatea știți câte ceva, dar nu cred că știți că multe dintre aceste mașini, nu ies de pe poarta fabricii fără aprobarea unui manager timișorean de doar 36 de ani care pregătește lansarea mașinilor din seriile 1 și 2 de la BMW. 
Și haideți să vă mai dau și eu încă un motiv de bucurie posesorilor de BMW, poate cel mai important si anume, Bimmer Service, un  Service Auto Autorizat RAR, axat EXCLUSIV pe gama completă de Service auto BMW.  Este singurul service independent din România cu acces la bazele de date BMW Group. Aici se poate verifica istoricul mașinii, unde este trecută orice înlocuire de piesă, servisare chiar și revizie în câteva minute. Puteți beneficia de servicii de intreținre, diagnoză, reparație, piese de origine, up-date-uri de soft, retrofituri si activare de funcții.

                                   

Bimmer-LP

Nici eu nu am știut, n-am avut norocul Maricicăi să dețin o astfel de mașină, dar nici ea nu a știut până nu i-a spus vecinul de la doi. Cum care Maricica? Maricica, vedeta cartierului, măritată cu Cristi care lucrează în Germania de i-a trimis un BMW de toată frumusețea. 

bmw-xxl_65439571c1d7f0

Băgată toată sub mașină( nu are nevoie de cric, e puternică) îi spunea vecinului că pleacă la drum lung și are probleme cu climatizarea.  
-Maricico, ieși de sub mașină, nu toate lucrurile re rezolvă stând pe spate, climatizarea nu o verifici tu pe sub mașină, ai nevoie de specialiști pentru incarcare freon BMW
                                     

image4-L

Uite, mergi pe Str. Brebenei Nr. 20 Sector 5 București, unde găsești o echipă de profesioniști care se dedică doar BMW-urilor. 
Revizia o vor face cu un aparat special care efectuează toți pașii necesari: 
      -extragerea freonului din instalație prin intermediul unui 
echipament special și reciclarea acestuia; 
      -îndepărtarea umidității din sistemul de aer condiționat și a impurităților depuse, conținute de ulei; 
      -uleiul recuperat este colectat într-un recipient special;
-după vidarea instalației, pentru a îndepărta umiditatea din sistem, se efectuează reumplerea instalației cu cantitatea de freon și ulei prescrisă de producător;
-se efectuează testele de funcționare pentru verificarea parametrilor instalației.

Tu știai că este recomandat:
-să verifici instalația cel puțin 1 data pe an la un service autorizat;
-să schimbi filtrul de habitaclu anual sau la fiecare 15.000 km;
-să efectuezi un tratament antiseptic al instalației de climatizare o data pe an;
-să pornești instalația de climatizare cel puțin o data pe luna, chiar și iarna. 
Și-ți mai spun ceva, Bimmer service deține 5 rampe echipate modern, au peste 6 ani experiență, peste 5000 de BMW-uri le-au trecut pragul, au 5 mecanici specializați BMW și sunt 110% specializați în BMW. Ce zici de asta? 

– Bre, cum naiba nu am știut eu de ei, am dat mașina pe mâna la toți cârpacii până acum, de aia mă și hotărâsem, mai bine mă ocup eu de ea, dar se vede treaba că trebuie să fi specialist și să ai cu ce. 
–  Asta înseamnă să lucrezi cu pasiune, Maricico, cu dedicare pentru meseria pe care o practici și atunci ești cel mai bun.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares
%d blogeri au apreciat: