Piscina fără ispite periculoase

Veniserã spre searã de la piscinã, se relaxa intinsã pe canapea privind la serialul preferat. Stãtuserã mai mult decât de obicei, și-ar fi dorit să acapareze toate razele soarelui, își dorea bronzul acela perfect, și-ar fi dorit să poată să se bronzeze peste tot dar, era la o piscină publică, nu se cădea să se dezbrace. Rumoare și agitație mare la câțiva metri de ea. Privește într-acolo să vadă care e cauza și a simțit cum cerul pică pe ea. Andrei, soțul ei, aplecat deasupra unei blonde care era mai mult goală, o dădea cu ulei de plajă. Câțiva chibiți pe lângă ei, parcă își așteptau rândul să dea și ei o mână de ajutor pentru bronzul perfect al domnișoarei. Era coșmarul vieții ei de ceea ce vedea.  Mai bine zis coșmarul visului ei, fiindcă în clipă următoare suferința i-a fost curmată de Andrei, strigând-o și oferindu-i un fresh de portocale. Se trezește și privea în jur nedumerită, răsufla ușurată că a fost doar un vis deși imaginile nu-i dispăreau din minte. Categoric, nu vor mai merge la piscină, nici la ștrand, nici pe litoral, niciunde. Cum adică, de ce să renunțe de această plăcere? Ea nu putea trăi fără apa, aer, soare. Era plăcerea ei dar și a lui. Sări de pe canapea strigând”asta e, ne vom face o piscină în curte”, și deschide laptopul hotărâtă să caute soluții. Nedumerit, Andrei privea la ea. Si cum o femeie știe întotdeauna să obțină ceea ce își dorește, în câteva clipe căutau împreună. Cineva acolo sus o iubea, astrele participau la complotul ei, fiindcă nu a durat prea mult pană când piscina ideală pe care și-ar fi dorit-o le apăru în față ochilor. Elcora Piscine era salvarea ei. Nici că mai avea răbdare să caute informații că imediat cum i-a apărut o imagine în față a zis: așa vreau.  147239271791930                                             ( sursa foto: www.constructii-piscine.ro )

Parcă nu o mai interesa nimic, așa voia și pace, măcar de nu i-ar veni idea de a face și alte modificări în curte dacă tot voia „AȘA”.
-Hai să mai căutăm pe site, să vedem prețuri, să ne documentăm puțin.
-Fă-o tu, dar ține minte, că oricât ar costa, ” Sunt prea săracă pentru a cumpără lucruri ieftine!” așa că uimit de argumentul ei, i-a rămas lui această sarcină de a se documenta.

Cine este Elcora Piscine:    

                 Elcora Piscine - TnL_Logo_1

Firmă din București, specializată în construcția piscinelor publice și rezidențiale, a centrelor spa și a parcurilor acvatice. Cu o experiență de 10 ani în construcția și proiectarea piscinelor și peste 100 de proiecte de construcții și reamenajări.

      Ce ofera Elcora Piscine

 • Constructii- Piscine publice sau rezidentiale din beton termoizolat( Piscine Isoblok) , Piscine metalice, produse in Germania( Piscine Hobby Pool) si Piscine personalizate construite  in functie de solicitari.
 • Proiectare si redare 3D- se realizeaza imagini, dar si un film, care vin in ajutorul clientului pentru vizualizarea in cele mai mici detalii constructia, finisajele, amenajarile.
 • Intretinere – servicii personalizate in functie de solicitari oferind tratamente profesionale, in conformitate cu standardele impuse de legislatia U.E.
 • Magazin – cu produse necesare pentru intretinerea si tratarea apei
 • Service – in cazul in care apare o defectiune
 • Renovari piscine dar si reamenajari 
 • Consultanta gratuita
 • Transport gratuit oriunde in tara pentru piscinele achizitionate din magazinul Elcora Piscine

      Prețul unei piscine diferă în funcție de alegerea făcută ținându-se cont de dimensiunea, forma, tipul de structură ales, finisajele, dar și gradul de echipare a piscinei. Astfel că, potrivit informațiilor de pe site, aflăm că cel mai accesibil preț îl găsim la piscina cu structură metalică, un preț mediu întâlnim la piscin termoizolată din beton , iar la piscinele din beton, în forme libere, personalizate, costul este mai ridicat. Prețurile pornesc de la 2000 de € , nu includ TVA și sunt prețuri de achiziție fără manoperă, excavație și fără materialele de construcție necesare construcției. Orientativ puteți aruncă o privire  aici

collage_photocat

( sursa foto: www.constructii-piscine.ro )

De ce să nu recunoască, i-a surâs și lui idea după ce a studiat oferta și a fost încântat de ceea ce văzuse așa că nu îi mai rămânea decât să se hotărască împreună cu Aida, soția lui și să contacteze firma la una din adresele de contact:
Str. Cernisoara nr. 41, sectorul 6, București
Vodafone: 07.36.36.80.00
Cosmote: 07.66.25.11.49
Telefon / Fax : 031.411.29.15
contact@construcții-piscine.ro

 

 

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

20 Comments

 1. viatainculori Irina Sima spune:

  Femeile paranoice mereu… dar de multe ori visul se poate transforma in realitate. 😛 Bine ca Andrei nu era cu OZN (nume de cod 😛 )
  O piscina in propria curte = intimitate. Iar daca e bine „camuflata” nimeni nu trebuie sa isi mai faca griji de priviri indiscrete.

 2. viatainculori yonella spune:

  Vreau si eu o piscina!

 3. Mie ce piscina imi recomanzi? Adica eu nu stiu sa inot si as vrea doar una in care sa ma balacesc fara sa ma simt in pericol. Adica ce adancime ar trebui sa aiba pentru a fi ok din punctul asta de vedere?

 4. Cat de mult mi-as dori o casa cu o carte mare, unde sa pot amplasa si o piscina. la vara-mea a fost una toata vara, dar pentru copii, era destul de mica

 5. viatainculori coco spune:

  daca faci rost de una, sa ne zici :)…venim in vizita neaparat!

 6. viatainculori Claudia spune:

  Visez si eu la asa o piscina 🙂
  Deocamdata… raman cu visul si cu ochii la articolul tau :))

 7. viatainculori Diana Ion spune:

  O piscina mi-as dori si eu si sigur si fetele mele…dar, locuind la bloc, nu ne vom indeplini niciodata acest vis. Poate, doar daca vom reusi sa ne mutam la o casuta mititica 😉

 8. viatainculori Mircea Ionita spune:

  Iubesc apa fie la mare, fie la piscina.
  Ce pacat ca se duce vara!

 9. E de vis….sa stai la curte si sa mai ai si o piscina …….ppppfiiiiii, minunat 🙂

 10. viatainculori Kmy spune:

  oh.. o piscina.. visul oricui.

 11. Eu iti spun, piscina e a mea ! Cum am suflet mare , ti-o imprumut si tie (si gratis).

 12. viatainculori Infra Sun spune:

  Arata bine vreau si eu. In rate se poate? :))

 13. Cu asa piscina, nici nu-ti mai vine sa pleci spre plaje din tarile calde….
  http://www.whitecharm.wordpress.com

 14. Ce bine arata , vreau si eu una , pacat ca stau la bloc , dar cine stie , poate maine poimaine apar si la noi piscine pe bloc :)))eu visez si sper in continuare.

 15. viatainculori Nicu spune:

  Ştii cum e cu piscina acasă?…..
  Ai piscină, ai soţie bronzată şi fericită, şi nu vei mai avea”tentaţii” care îţi pot afecta unitatea familiei. O soluţie benefică pentru orice familie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares