Acoperișul de deasupra capului

     Să dobândești toate plăcerile lumii este imposibil, deși mulți își doresc și aspiră la asta. Haideți să fim realiști și  să conștientizăm cât de “bogați”suntem dacă avem sănătate  și “ un acoperis deasupra capului”. De câte ori nu ați auzit această expresie populară și cât de mult ați fost afectați de mesajul transmis, câți de mulți sunt aceia care se bucură de aceste “bogatii” , dar și câți oare sunt aceeia cărora le lipsesc. Nimic nu e mai neplăcut decât să te trezești cu apa picurând în casă, deteriorând interiorul, mobilierul sau mai grav instalația electrică. Mai știu că mulți dintre noi, cei care locuim la bloc, avem bunici sau acea casă părintească unde evadăm ori de câte ori avem ocazia, sau ne dorim o căsuță de vacanță a noastra.( Apropo, știați că Andreea Marin prezintă o emisiune la postul de radio Itsy Bitsy și studoiul ei este într-o căsuță dintr-un copac? Mi-a plăcut ideea și căutând pe net am văzut astfel de căsuțe spectaculoase.)
Cert este că indiferent unde aveți nevoie de construcția sau de renovarea unei case, pentru ca fericirea și liniștea noastră să nu fie scurtă, e bine sa alegem materiale necesare de bună calitate. Eu vreau să vin în ajutorul vostru, în cazul în care mai sunt persoane interesate,  doar cu unele informații care sper că va vor ajuta, fiindcă în ultimul timp m-am gândit serios să mă retrag la țara la casa bătrâneasca, la 7 km de orașul în care locuiesc, dar care necesită ceva renovari.
Cu siguranță, când o voi face, fiindcă am avut o experiență neplăcută la bloc cu acoperișul, stând la etajul 3 dar ultimul și nu mai vreau probleme de genul, vreau sa am un acoperis de calitate, care să îmi ofere siguranță, iar acest lucru îl poate face Rav Construct Company de unde voi achiziționa tigla metalica .

 

      De ce i-am ales tocmai pe ei :
         1.  Fiindcă din 2005, comercializează și montează sisteme de învelitori tip țiglă metalică și ferestre de mansardă.
         2. Fiindcă sunt distribuitori și montatori autorizați Gerard, Novatik, Coilprofil, VikingProfil și VELUX
         3. Fiindcă serviciile includ : montaj sisteme de învelitori tip țiglă metalică, montaj ferestre de mansardă, montaj sisteme de jgheaburi și burlane, renovări și reparații de acoperișuri, reparații ferestre de mansardă.
          4. Fiindcă pentru toate lucrările executate ofera o garanție cuprinsă între 3 și 5 ani.
Fiecare tip de țiglă metalică pe care o vei alege, vine cu, calitățile tehnice și aspect estetic deosebit, rămâne doar tu să optezi pentru ceea ce îți dorești și îți este necesar. Ceea ce vreau să semnalez este faptul că dacă în această perioadă, la achiziționarea unui sistem complet de acoperiș Coilprofil, beneficiați de o promotie deosebită, primiți GRATUIT o fereastră de mansardă VELUX GLL 78X140 cu ramă de etanșare și kit BDX.  Condițiile le găsiți pe site.
  Și pentru că tot vorbeam de promoții, aflați că există și promoție ferestre VELUX.

438_165_art_fereastra_velux_ggl

De ce recomand ferestrele VELUX?
Grupul VELUX reușește să ofere clienților:
– cea mai vastă gamă de produse de pe piată – ideale pentru toate locuințele, cerințele și bugetele oricui.
– au un aspect modern și elegant, suprafața vitrată este cu pană la 10% mai mare, permițând accesul suplimentar al luminii naturale și al soarelui în interior.
– sunt dotate cu un sistem izolator, care are că rezultat un consum mai redus de energie și costuri mai mici la incălzire.
În speranța că ați găsit aici o parte din informațiile de care aveați nevoie, va las să reflecati și asupra citatului de mai jos.

„Dacă un om construiește o casă și o lasă fără acoperiș, această casă nu-i folosește la nimic. La fel este și omul care a dobândit virtuțile și n-are dragoste, este ca o casă fără acoperiș.” -Cuviosul Filothei Zervakos 1884 – 1980

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

9 Comments

 1. Daca o sa am casa , cu siguranta o sa am si velux. Pana atunci le admir si le admir, cu fiecare ocazie.

 2. Nu vreau doar un acoperis deasupra capului, ci unul care sa arate bine si sa stiu ca va rezista zeci de ani. De-asta si eu visez de ceva vreme sa imi pun tigla metalica pe casa.

 3. viatainculori Rokolla spune:

  Imi doresc si eu o casuta a mea si cu un acoperis modern. As vrea ceva pe grena sau un rosu! Am eu multe planuri dar inca nu stiu cand se vor realiza. Deocamdata ma bucur ca pot visa ….

  • viatainculori viatainculori spune:

   Asa cum am mai spus, ma gandesc serios sa ma mut la tara, mai ales ca nu e departe de oras doar 7 km. Mi-ar placea o casuta mica dar cocheta si functionala

 4. viatainculori Camelia spune:

  Nu am casa dar, VELUX intotdeauna inseamna calitate si performanta.

 5. viatainculori Bianca spune:

  Foarte emoționant și inspirant citatul final. E fix ca ultima cărămidă pusă la casă.

 6. viatainculori Barascu Violeta Ramona spune:

  Sper ca intr-o zi sa am o casa care sa arate ca cea prezentata in articol, cu siguranta pana atunci o sa admir produsele de calitate.
  Foarte frumos citatul.

 7. viatainculori Diana Ion spune:

  Asa imi doresc si eu o casuta….cu ferestre Velux, acoperis din tigla metalica rosie si mansarda cu vedere spre cerul senin! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares