Când viața îți fură anii, înfrunt-o cu Mirrors Beauty Salon

Nu avusesem curajul să înfrunt privirea din oglindă și cu atât mai mult să-i adresez întrebarea care mă frământă de ceva timp : “Oglindă oglinjoară, mai sunt atrăgătoare ca o dinioară?” 14776488518431

Ea, confidenta și sfătuitoarea mea, prietena și criticul meu cel mai obiectiv, în momentul când am simțit că dorește să avem acel dialog mut pe care îl avem de obcei, i-am întors spatele și am plecat. M-am întors, pregătită să înfrunt adevărul, oricât de crud și tăios ar fi fost. Avea toate motivele să mă privească încruntată. -Dacă refuzi să privești un lucru, nu înseamnă că el nu există- îmi spuse pe un ton ușor dojenitor. Deși ți-ai ferit privirea și ai preferat să pleci, știu ce te frământă și ce anume vrei să mă întrebi, așa că te voi scuti de acest lucru și îți voi răspunde scurt și la obiect, sincer, tranșant, fără menajamente, așa cum am făcut-o de fiecare data.
Ar însemna să te mint dacă aș spune DA , iar tu știi că eu nu fac asta, fiindcă nu te-ar ajuta cu nimic. Ești atrăgătoare dar nu ca o dinioara, trăsăturile frumoase s-au păstrat dar anii și-au lăsat amprenta asupra ta ca asupra tuturor femeilor care le-au permis și care nu au făcut mare lucru în sensul ăsta.

În primul rând ai nevoie urgent de o tonifiere musculară rapidă. Nu vei mai avea nicio scuză de genul: „știi, am trecut de prima tinerețe, arderile și metabolismul sunt mai lente, etc.” Crede-mă, am văzut multe la viața mea și îți dau adresa unde poți face asta la modul profesionist, cu o echipă de profesioniști condusă de Dr. Cristina Bejan, medic primar de chirurgie plastică și medicină estetică si cu un CV impresionant și în față căreia merită să te înclini :

Mirrors Beauty Salon 

Aici este locul unde ți se vor oferi servicii de calitate dintre cele mai diverse. Printr-un concept holistic nou apărut pe piață, o tehnologie de ultimă generație de aparate tip XBody , sistemul computerizat Justfit ce comunică cu un hardware printr-un canal WIFI securizat si care creează impulsul electric în vesta Justfit, astfel încât mușchii tăi vor fi antrenați datorită tehnologiei de electrostimulare musculară fără a face efort. mirrors-1

Știi că poți consuma între 500-700 calorii într-o ședința de 20 min, echivalentul a două ore de sală clasică? 1 kg de grăsime are 7000 de calorii, deci pentru a scăpa de 1 kg de grăsime (adică 2 măsuri la haine) ai nevoie de 10 ședințe.

Știi că JustFit
– Accelerează procesul de eliminare a grăsimilor
– Mărește masa musculară
– Diminuează durerile de spate
– Echilibrează sistemul muscular
– Corectează, în timp, postura corporală
– Contribuie la recuperarea fermității abdomenului după 9 luni de sarcină
– În combinație cu procedurile clasice de remodelare corporală, elimină eficient și rapid celulita
– Combate osteoporoza

Trebuie să-ți înfrunți dușmanul nr. unu, nu numai al tău ci al tuturor femeilor și pentru asta ai nevoie de remodelare corporală și eliminarea celulitei. Poți alege mai întâi un pachet conceput pentru începători Easy fit cu JustFit, care include 3 ședințe Just Fit 20 min, 3 masaje anticelulitice 30 min, 3 presodrenaj limfatic 30 min. Apoi vei trece dacă vrei la Just Fit Slim Revolution, o combinație între procedurile de remodelare clasice și antrenamentul prin electrostimulare musculară JustFit sau Just Fit Addiction, un pachet mai complex, combinat cu ședințe de masaj de recuperare.

Indiferent care dintre metodele de remodelare corporală o alegi, beneficiezi de reduceri astfel că la
4 ședințe- 1 ședința gratuită iar 8 ședințe – 2 ședințe gratuit.  La fel și pentru procedurile de lipolaser sau criolipoliză.

Mirrors JustFit vine în ajutorul tău cu pachete de abonamente simple sau combinate cu ședințe de masaj de recuperare.
„Binele clientilor este prioritar.”- aceasta este deviza salonului, unde te asteapta un ambient plin de eleganţă şi rafinament, preturi accesibile, justificate și de fiecare dată vei pleca de aici cu zâmbetul pe față și cu dorința de a reveni. Nu-ți vei mai feri privirea de mine și voi fi de fiecare data sinceră cu tine.

P.S. -Ca să te orientezi mai ușor.
Semnat,
                                                Oglinda

147782246354828

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

5 Comments

  1. e genul de antrenament care mi-ar prinde bine si mie, mai ales ca am vazut ca se ard o multime de calorii in doar 20 de minute. Nu prea le am cu eu saloanele de infrumusetare dar un astfel de tratament sau nu stiu cum sa il numesc chiar ma tenteaza.

  2. viatainculori Cami spune:

    Si uite asa ne intrebam de ce toate personajele din show-biz ajung slim peste noapte (eh, nu chiar, dar la 3 luni dupa nastere pot imbraca iar rochita mulata :-)) ).
    Chiar e tentant. As face si eu de vreo 2 ori pe saptamana, sa scap de kg post-partum.

  3. viatainculori viatainculori spune:

    Mi-as dori foarte mult sa dau un refresh vietii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares
%d blogeri au apreciat: