Kaspersky, oriunde și oricând te veghează

După câteva ore bune de mers, reporterii au ajuns în ținutul Mărginimii Sibiului, acolo unde Ghiță Ciobanul își ducea viața alături de mioarele lui. Devenise vedetă, chiar și la BBC apăruse povestea lui:  “Ciobanii ocupă un loc special în istoria și cultura României, iar stilul lor de viață nu s-a schimbat prea mult în atâtea secole. Asta până acum, când cel puțin unul dintre ei a ajuns o celebritate datorită rețelelor de socializare.”povestind ei despre plecarea lui Ghiță de la vârstă de 14 ani în transhumanță, cu oile la iernat, pe jos, însoțit de doar câteva ajutoare, măgari-cărăuși și câini de pază.

1bun2
Ei, de data asta, cel mai cunoscut baci din România marchează și o premieră: anunțase prima transhumanță imortalizată pe Facebook. Înainte de a pleca, reporterii doreau să îi ia un interviu lui Ghiță, despre cum va decurge călătoria lui live. Îl găsiră sprijinit în bota lui privind în gol, abătut și tare gânditor. Îndată aflară motivul supărării lui: nu mai mergea tabletă și nu știa ce are, tocmai acum cand avea nevoie mai mare de ea.. Reporterii își dădură seamă imediat despre ce era vorba, de cum o vazură încercând să o acceseze :
-Ghiță, ai nevoie de antivirus, bine că am ajuns la timp și te vom ajuta înainte de plecare să-ți îndeplinești misiunea. Noi îți recomandăm Kaspersky antivirus, e „regele antivirusilor”, iar “soldatii” lui vor lucra pentru tine si te vor proteja de atacurile cibernetice.lider-bun

Așa sunt “vânate” vedetele, Ghiță, trebuie să îți asumi. Pe lângă asta, Kaspersky pentru Android, îți pune la dispoziție și unele funcții smechere tare, pentru protecția telefonului în caz de furt sau pierdere. Că nu se știe cine ți se mai alătură la drum și mai sunt și invidioși, mai ales acum când tu ai devenit vedetă.
– De la distanță îți blochează telefonul și identifică poziția prin GPS, Wi-Fi și Google Maps
– Resetează de la distanță dispozitivul pierdut sau furat, și astfel se șterg datele personale (parole, date bancare, account email, etc.)
– Activarea de la distanță a unei alarme, care poate fi dezactivată doar introducând un cod secret
– Identificarea persoanei care folosește telefonul pierdut sau furat, făcându-i o poză care apoi îți este trimisă prin email.
– Posibilitatea să accesați de la distanță telefonul furat chiar dacă SIM card-ul a fost schimbat

Și ca să vezi că norocul îți dă târcoale, află că: În perioada de Black Friday 2016,( prelungita pana la 30 noiembrie 2016,  produsele Kaspersky Lab au reduceri de pană la 50% în mai multe magazine, printre care: Flanco, eMag, Altex, PC Garage sau Cel.ro.

Ai încredere și profită de aceste reduceri fără a mai fi nevoie să încerci varianta free pentru 30 de zile, dar dacă dorești o poți face.
Ce zici Ghiță?
Ioi Domane, apăi ce să zâc? cum să nu vreu ? Kaspersky ăsta, mă păzăște si pă mine bag sama.
„O să scriu pe Facebook în tătă zâua în ce zonă sunt, pe traseul pe care îl am. Poate așa o să ajungă și la urechile guvernanților, să vadă cum să trăiește cu animalele, și în general să vadă lumea”, spune Ghțiă. Mi-s foarte mulțămit acum. Mioarele or paște cu drag auzând melodia lui Ghiță Ciobanul, mândrele s-or înghesui să facă selfie cu mine, iar sara privesc și eu cu ciobăneștii mei mioritici la câte un film.  

Kaspersky, plecăm în transhumanță…..

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

18 Comments

 1. viatainculori viatainculori spune:

  Aveti si cantecul lui Ghita Ciobanul, aici 😀 https://www.youtube.com/watch?v=AnLDY87mW_g

 2. viatainculori Oana spune:

  Nu mă pricep deloc la antiviruși, de fapt, întreg domeniul IT mi se pare destul de complicat. De Kaspersky am auzit, în schimb și l-am și folosit. 🙂

 3. viatainculori Mirabela spune:

  Am folosit si eu Kaspersky, bunicel.

 4. viatainculori coco spune:

  l-am folosit multi ani, acum am altul din simplul motiv ca asa avea laptopul de nou!

 5. viatainculori Mihaela Curea spune:

  Nici nu stiu ce antivirus am, a venit la pachet instalat cu win. Pana acum nu am avut probleme.

 6. viatainculori vyo vyoleta spune:

  Nu am avut Kaspersky pana acum, dar daca voi intampina probleme voi stii pe viitor unde sa apelez.

 7. viatainculori Glamupdoll spune:

  Nici eu nu am folosit pana acum

 8. am avut pe laptopul de la job un antivirus, dar imi manca o tona de reusrse… e adevarat, nu era kaspersky…

 9. viatainculori Paula Ion spune:

  Nu am folosit pana acum acest antivirus dar voi tine cont in viitor.

 10. viatainculori Doina Racoti spune:

  Mi-ar trebui si mie un antivirus bun, ca mi-am cam facut calculatorul varza

 11. viatainculori Corina spune:

  Super articol! SI eu folosesc acelasi antivirus, si la scoala sia casa! sunt foarte multumita, n-am avut probleme niciodata!

 12. viatainculori Sima Irina spune:

  Vai, ajunsesem sa urasc reclamele cu Ghita Ciobanu. Asta din cauza faptului ca s-a exagerat cu el. Pr-ul de la Vodafone nu a inteles ca ce e mult strica si ce la inceput este interesant, ulterior devine enervant. Antivirus Kaspersky si eu folosesc.

 13. Nici nu stiam ca acest antvirus vine cu atatea beneficii!

 14. recomand antivirusurile Kaspersky cu toata sinceritatea. Sunt singurele care ofera super protectie si nu blocheaza calculatorul. Eu folosesc Kaspersky de peste 5 ani.

 15. viatainculori Mihaela spune:

  Nu ma pricep la antivirusi dar am auzit doar de bine despre acest antivirus. O sa-l cumpar si eu de Craciun pentru protectie.

 16. viatainculori Gia spune:

  De cand m-am schimbat de pe Windows pe macOS nu am mai avut probleme. Mi-a pus sotul un antivirus dar zau daca stiu care e. Zona asta tehnica nu ma pasioneaza.

 17. viatainculori Hadasa spune:

  Hahahaha! Ce tare esti! Stiu la ce face Ghita urmatoarea reclama :))

 18. viatainculori Rokolla spune:

  Kaspersky am folosit acum ceva vreme si imi amintesc ca era bun doar ca mi-a expirat licenta si nu am facut nimic in acest sens. Acum folosesc o varianta free de antivirus dar cred ca am nevoie de ceva mai bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares
%d blogeri au apreciat: