Mâini mătăsoase și protejate cu Gloves In A Bottle

După ce am citit atâtea impresii laudative în blogosfera despre loțiunea protectoare Gloves In A Bottle, îmi doream obsesiv de mult să o încerc și eu. Nu sunt o gospodină care stă cu mâinile toată ziua în apă, nici care stă în frig prea mult timp, dar am o vârstă de 50+ și o data cu trecerea anilor din cauza functionării scăzute a celulelor pielii, aceasta începe să devină uscată, deci, cursul firesc al schimbărilor nu mă ocolește nici pe mine. Cu toate acestea, am o problemă majoră a coatelor, în special în anotimpul rece, când nu le priește orice fel de țesătură, dar nici n-aș zice că s-ar simți confortabil nici în bumbac100%. Acestea devin deranjant de uscate, uneori crăpate și apare un prurit extrem de neplăcut.
Cum este prezentată această loțiune:
Gloves în a Bottle este o loțiune de protecție care se absoarbe rapid în piele și care pătrunde în straturile de suprafața ale pielii creând un strat de protecție și menținând hidratarea naturală din acestea. Acest lucru îl face să fie cel mai bun produs de îngrijire al pielii uscate.”

„Nu se ia la spălat, dar se desprinde în mod natural odată cu exfolierea celulelor pielii. Reaplicati loțiunea o data la patru ore pentru o protecție continuă.
Nu este grasă sau lipicioasă, nu conține parfum, este hipoalergenica, complet sigură și non- toxică.”

„Spre deosebire de cremele hidratante artificiale, Gloves in a Bottle este o loțiune de protecție care pătrunde până în stratul secund al celulelor pielii funcționând ca o pereche de mănusi invizibile.”

„Ajută la refacerea pielii uscate într-un mod în care nici medicamentele nu o pot face. Gloves in a Bottle este cel mai valoros produs de îngrijire a pielii uscate pe care îl recomand” –Dr. Dermatolog Pețer Helton

Fotografiile pe care le-am găsit pe site-ul Gloves in a Bottle România , erau mai mult decât tentante și am devenit si mai interesată de produs, astfel incât am solicitat spre testare acest produs.

lll Recipeientul pe care l-am primit este unul din plastic și conține 60 ml. loțiune. Sistemul de dozare este unul foarte practic și precis, realizat printr-o clapetă pe care o poți deschide și inschide, fără riscul de a curge din recipient decât dacă este acționat. ppp

albfffTextura este una lejeră, foarte ușor apoasă și care se absoarbe rapid în piele, aceasta rămânând fină și mătăsoasă pe o durată considerabilă de timp. Această senzație și protecție, durează pe tot parcursul nopții atunci când este folosită înainte de culcare, iar dimineața pielea este la fel. Nu rămâne senzația de gras. Chiar dacă mulți au spus că nu are miros, se simte un miros foarte discret și foarte plăcut, de proaspăt. Pe timpul zilei, este indicat să fie folosită din 4 în 4 ore, deși, nu știu câți fac asta. Eu am folosit-o cam de 2-3 ori/zi, nu afectează în niciun fel nicio activitate pe care o faci cu mâinile, să-ți alunece obiecte, să rămână pătate din cauza ei.

albfffkjalbfffkjlkPentru față, eu nu am putut să o folosesc datorită faptului că nu știu ce anume din compoziția a 90% dintre produsele destinate tenului, emană ceva( nu am depistat încă ce anume) care mă deranjează la ochi. Evident că nu am folosit-o pe ochi, am încercat-o pe extremitățile pomeților acolo unde simt eu pielea puțin uscată, dar mă deranjează la ochi așa cum am mai spus.

Pentru coate, nu am simțit nicio ameliorare. E adevărat că nu am folosit-o din 4 în 4 ore așa cum este indicat, parându-mi-se destul de incomod și stresant să ai grijă din 4 în 4 ore să o folosești, dar am folosit-o de 3 ori/zi si mai rar de 4 ori. Am simțit o ușoară ameliorare doar în timpul aplicării și puțin după, ca mai apoi problemă rămâne aceeași.

Nu vreau să dau vina pe loțiune, îmi asum partea mea de neresptectarea strict a recomandărilor.

In concluzie- o recomand, pielea voastră se va simți confortabil și răsfățată, face ceea ce promite și probabil cu respectarea strictă a recomandărilor, și în problemele mai grave ale coatelor, va da rezultate.

Puteți să achiziționați acest produs la un preț special, AICI

 

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

4 Comments

  1. viatainculori Veronica Ispasiu spune:

    Am mai citit despre aceasta crema dar nu am incercat-o. Oferta mi se pare ok , probabil o voi incerca si eu. Multam

  2. viatainculori Cami spune:

    Perfecta pentru oricine o asemenea lotiune protectoare. Mainile trebuie protejate, ingrijite, fiind expuse la atatia factori nocivi zi de zi. As incerca-o si eu pentru zona mai aspra de la coate.

  3. Mama s-a bucurat cel mai mult de acest produs. Ea spala vasele in casa si i se usca foarte tare pielea mainilor. Nici o crema nu a ajutat-o pana la acest produs.

  4. viatainculori Irina Sima spune:

    Ador aceasta crema. Eu am avut o problema cu alergia la gelul UV. Si o mai patisem si sambata seara. Mi-am dat cu crema si a dat inapoi, iarpana luni nu mai aveam nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares