Bravo, ai stil Cristina Mihaela


Indiferent de rezultatul din această seară, pentru mine și nu numai, tu ești câștigătoarea acestei competiții. Cu fiecare apariție a ta, mi-ai transmis emoție și admirație. Ești stilată, ești frumoasă, ești educata, ai clasă și ești puternică. Ai făcut față tuturor injuriilor unor analfabeți și unor persoane fără scrupule, care nu au știut să argumenteze civilizat un punct de vedere. Sper din suflet ca nu aceștia să decidă cine are stil. Răutățile de care ai fost acuzată, a fost modul tău de a te apăra, fără a folosi cuvinte precum ale lor. În spatele unor măști de bunătate, de fapt se ascund aceleași gânduri și aceleași simțiri, pe care le-au exprimat doar prin priviri și prin grimase dar pe care nu toți le-au văzut, fără a se folosi prea mult de vorbe. Probabil datorită și vocabularului mai limitat.
FELICITĂRI, CRISTNA MIHAELA! FELICITĂRI, REGINA NOASTRĂ REGEASCĂ (ca să o parafrazez pe Raluca Bădulescu).

Felicitări părinților tăi, felicitări iubitului tău și tuturor celor care au fost alături de tine.

Sper ca drumul tău să nu se oprească aici și să ne încânți mereu cu prezența ta. Drum bun în viață și nu uita:

                               „Iertarea inseamna a te ridica mai presus decat cei ce te-au insultat. „Napoleon Bonaparte

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

8 Comments

 1. Ce? S-a terminat emisiunea? Slava Domnului! mama se uita mereu la ea. Eu abia stiu despre ce era vorba in ea :))

 2. Am vazut si eu cateva editii sincer n-am avut nici o preferata ,mereu cand m-am uitat am vauzt ca ele intre ele se criticau se certau si de multe ori am evitat.

  • viatainculori viatainculori spune:

   Probabil asa era scenariul dar in ultimul timp s-a cam exagerat cu certurile. Ramasesera doar 4 concurente si nu avreau cu ce umple emisiunea 😀

 3. viatainculori Dorina spune:

  Subscriu, este foarte frumoasa si educata. Au fost si momente discutabile, asa o fi fost scenariul. Pana la urma media da bine!

 4. viatainculori Nicu spune:

  Sunt străin de aceste emisiuni……precum şi de uitatul la tv. Dar m-ai făcut curios…..aşa că nu se ştie niciodată ce plăceri voi descoperi….

 5. viatainculori Rokolla spune:

  Am urmarit emisiunea printre picaturi si sunt chiar curioasa cine a castigat. Si mie imi placea de Mihaela si as fi vrut-o pe ea castigatoare

 6. viatainculori Delia spune:

  Da, si mie mi-a placut Cristina. De la prima aparitie la emisiune i-am zis unei prietene ca ea castiga. Am fost aproape 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares