Scapă definitiv de complexul pilozității

Pilozitatea excesivă este neplacută, mai ales dacă se manifestă la nivelul feței, o zonă cât se poate de vizibilă. Atât femeile în vârstă, cât şi femeile mai tinere,  sunt afectate de problema excesului de păr pe faţă si este foarte dificil de suportat de orice femeie. Acest lucru duce la complexe de inferioritate, foarte multe femei aleg să fie retrase și foarte introvertite, creând probleme de acceptare din partea celor care se confruntă cu această situație.  Știm toate cât de dureroase și neplăcute sunt epilările cu ceară, și pe deasupra și ineficiențe. Ce-ai spune însă, de o epilare definitiva? De la inventarea IPL-ului, care constă în emiterea unui puls luminos foarte intens, femeile, dar și din ce în ce mai mulți bărbați, au recurs cu rezultate foarte bune la această metodă, care s-a dovedit a fi cea mai rapidă, sigură și nedureroasă de combatere a pilozității. La fiecare ședință distrugându-se între 10-30% din firele de păr dintr-o anumita zonă. Nu pot să spun că sufer de o pilozitate excesivă, dar ca orice femeie căreia îi place să arate bine și are grijă de aspectul ei, fiindcă asta e în primul rând cartea noastră de vizită, încă mai folosesc și eu metode „rudimentare”de epilare. Poate că ar trebui să-i scriu lui Moș Crăciun, fiindcă și el este beneficiarul pielii mele fine și mătăsoase, că mi-ar plăcea un Aparat epilare definitivă Silkn Flash&Go Luxx, pentru a scăpa o dată pentru totdeauna de corvoada asta cu epilatul dureros, cu folosirea în mare grabă a aparatului de ras, cu timpul pierdut pe la saloane. 

Silkn Flash&Go Luxx este un aparat pentru epilare definitivă pe baza tehnologiei Intense Pulse Light (IPL sau HPL) cu 120.000 impulsuri destinat cabinetelor de cosmetică dar, mai nou și în intimitatea locuinței. (Uups… am mai citit că cineva și-a amortizat investiția rapid, oferind serviciile și prietenelor, rudelor, vecinelor).

Total pro Beauty, oferă ca bonus pe lângă cartușul cu 120.000 impulsuri, încă un cartuș cu  zonă de epilat mai mică de 5000 de impulsuri, special creat pentru mustață.

Epilatorul Silk’n Flash&Go Luxx pentru epilare definitivă este un aparat bazat pe lumina intens pulsată pentru indepărtarea părului pe termen lung, iar designul de înaltă tehnologie al aplicatorului, permite poziționarea în mod corespunzător direct pe zona dorită.

Flash&Go Luxx este ideal pentru persoanele care doresc:
–          Să spună adio părului nedorit.
–          Tratament pentru zonele sensibile (zona inghinală, mustață , perciuni, ceafă, axilă).
–          Un tratament in viteza.
–          O piele catifelată, fară fire de păr crescute sub piele sau arsuri.
–          5 trepte de reglare a intensității impulsului luminos.
–          Un senzor de piele închisă ce nu declanșează impulsul când detectează pielea bronzată sau închisă la culoare.
–         Un cartuș montat pe aparat și încă un cartuș în pachet, amândouă cu un total de 150.000 impulsuri.

Fiecare fir de păr în organismul nostru trece prin trei faze ale ciclului de creștere: anagen( faza de creștere a părului), catagen și telogen( faza de odihnă sau stagnare). Doar firele de păr aflate în faza de creștere vor răspunde tratamentului de îndepărtare a părului, pe când în celalalte două faze, nu vor răspunde. Aceste etape au un impact important asupra modului în care funcționează procesul de îndepărtare a părului pe bază de lumina. Prin urmare, este important să se înțeleagă că ar putea dura un ciclu complet de creștere a părului pentru a obține rezultate complet , atunci când faci un tratament de îndepărtare a părului prin metodă IPL, HPL sau laser .

Nu vă lăsați amăgite de fel de fel de citate potrivit cărora”frumusețea vine din interior”. Contează și asta foarte mult, dar până la interior, te lovești de exterior, iar dacă acesta este respingător, s-ar putea că mulți să nu mai vrea să cunoască interiorul.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

4 Comments

  1. viatainculori Lazar Ramona spune:

    Si dumneavoastra v-ati saturat de celelalte metode? 😀 Folosesc un aparat de epilare definitiva de aproape 2 ani si sunt foarte multumita de el

  2. mie imi zici? Mie de pe la 16 ani au inceput sa imi spuna mustacioasa. Partea si mai nasoala este ca pe vremea aia nu aveam internet sa ma informez si m-am pus cu penseta pe ea. Acum arata si mai rau. Si acum mai sunt persoane care ma privesc insistent. Momentan folosesc ceara dar as vrea si eu un aparat d-asta performant sa scap de complexele astea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares
%d blogeri au apreciat: