Celebrează Valentine’s day cu BlogAwards

Ca mai toate poveștile de dragoste care durează,  întâmplarea este cea care face posibilă întâlnirea cu cel/cea care îți fură inima pur și simplu. Știm cu toții că dragostea nu vine atunci când o cauți tu , ci vine total pe neașteptate, ca multe lucruri care vin pe neașteptate în viată. Cam așa mi-a furat și mie inima Blogawards și îmi place să cred că și eu lui, fiindcă uneori îmi arată asta, prin gesturi mai mici sau mai mari. Ca în fiecare cuplu, mai există și neînțelegeri, gelozie, mici frustrări, mici dezamăgiri dar cu înțelepciune din partea amândurora reușim să trecem peste acestea. Nu îl trădez, îi sunt fidelă, chiar dacă uneori mai leg câte o discuție și cu alți competitori ai lui, el e totuși prima mea dragoste.
Îmi plac surprizele pe care mi le face. Ca de pildă acum, nu putea să nu fie atent tocmai de ziua îndrăgostiților și a lansat campania Blog My Valentine 2017. Lupta este crâncenă pentru a ajunge la inima lui așa că s-a gândit să ne mulțumească pe cât mai multe pretendente punând la bătaie cât mai multe cadouri, pe care le găsiți pe platformă. În afară de aceste premii vor fi și premii la fiecare campanie individuală. Generos, adevărat gentlemen.

Vrei și tu să ajungi la inima lui? Să-ți spuuuun…. să nu-ți spuuun…. (se zice că dragostea trebuie să o lași liberă, să nu-i pui multe condiții fiindcă dacă e să fie a ta, se va întoarce) .

Deci îți spun:
-trebuie să ai un blog cu o vechime de cel puțin 6 luni,
-scrii un articol de promovare a evenimentului Blog My Valentine, de minim 100 de cuvinte
-să promovezi public articolul pe Facebok și twitter(opțional) cu hashtag-ul #BlogAwards
-să participi la minim 50% dintre concursurile individuale din cadrul campaniei Blog My Valentine pentru a putea câștiga unul dintre cele 10 premii acordate bloggerilor clasați pe primele 10 poziții ale clasamentului.

Dacă nu ai un cont deschis, o poți face aici, după care vei putea încărca articolul scris la campania respectivă.

                                  SUCCES!

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

4 Comments

  1. viatainculori Dana Lalici spune:

    Nu iti voi face concurenta niciodata pe BA, la mine concursul Orkestra a fost ultimul mare maraton la care am participat, dar tie iti urez mult succes. Din ce ne-am scris prin comentarii am descoperit ca esti un om matur si puternic, incercat de viata, asa incat iti doresc mult succes in ceea ce iti propui in general, nu doar in acest proiect.

  2. viatainculori Sima Irina spune:

    Multa bafta! De data asta eu sarbatoresc Dragobetele. Pe Valentin asta nu il cunosc! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares