Adrenalină pe 4 roți la preț de second hand

Nu e o noutate că noi, românii, ne bucurăm mult mai târziu decât alte nații, de tot felul de lucruri. Dar să zicem că, mai bine mai târziu decât niciodată și dacă nu se producea schimbarea din „89, poate nici acum mulți dintre noi nu am fi avut habar de atâtea invenții și inovații, care costă, e adevărat, dar românul face ce face și atunci când își dorește ceva, nu se lasă până nu obține. Vă mai amintiți când ați văzut prima oară un ATV la noi în țară? Eu prima data l-am văzut la televizor și cred că mult mai târziu câte un aventurier pe străzile din oraș.
Wikipedia ne furnizează următoarele informații :
“Un ATV („All Terrain Vehicle”) este un vehicul de teren (offroad) pe mai mult de două roți, și că primul ATV din lume a fost construit de către Honda și avea trei roți.iar mai apoi Suzuki a introdus primul ATV pe patru roți. Ulterior, din motive de sigurantă s-a semnat un acord fără precedent între toți mării producători și statul american pentru a produce doar vehicule cu patru roți.”

Deși nu sunt la îndemâna oricui și pentru noi necesită un oarece efort în achiziționarea lor, ATV-urile sau vehiculele 4×4 pentru orice tip de teren devin din ce în ce mai populare și la noi și în întreagă lume.

Tocmai din acest motiv Depozitul ATV-QUADS, vine în ajutor cu vanzari ATV noi la pret de second hand.
ATV-urle oferă posibilitatea de a petrece timpul liber în drumeții pe trasee pe care în alte condiții nu le-ai putea străbate, fie că e pădure, câmpie sau șosea, fie că e munte, mare sau teren accidentat, mocirloase, înzăpezite , greu accesibile. Acestea sunt mult mai stabile și mai sigure, chiar și la viteza de 130 km/h cât poate atinge un ATV.
ATV-urile sunt de 3 tipuri : utilitare, sportive (folosite pe terenuri accidentate) și quad-uri (folosite cel mai adesea pe piste).

Depozitul ATV-QUADS ofera o gamă diversă de ATV-uri, Quad-uri, Buggy-uri, Scutere şi Dirt Bike-uri, modele noi 2017, toate importate din Germania la cea mai bună calitate. Totodată asigură service în perioada de garanţie şi piese de schimb pentru orice tip de ATV:
• cauciucuri atv, jante aluminiu;
• demaror, cutii de viteză;
• bobine inducţie, uleiuri motor;
• relee reîncărcare, pornire;
• telecomenzi, telescoape reglabile faţă/spate;
• semnalizări.

Mai jos, va prezint doar două dintre modelele pe care le găsiți pe site, dar există o gamă foarte largă de unde puteți acelege în funcție de ceea ce vă doriți.

ATV Hummer 8 – 125 cmc

Model NOU;
Motor 125 cc în 4 timpi;
Telecomandă, claxon;
Cauciucuri 8 inch;
cutie de viteze 3 trepte forţă + marşarier;
Limitator de viteză.

 

 

 

ATV/QUAD 4×4 New Force – 500 cmc

Motor 500 cmc în 4 timpi;
Full automatic;
Jante aluminiu spiţate;
Bord electronic;
2 persoane;
Planetare faţă-spate.

 

 

 

Deoarce plimbarea cu ATV-ul necesită și un echipament adecvat, cizme impermeabile în cazul în care veți ajunge pe trasee înzăpezite sau mocirloase, o pelerină care să vă protejeze de eventuale intemperii, mănuși și o căsca de protecție pe care Depozitul ATV-QUADS v-o oferă gratuit la cumpărarea fiecărui ATV cumpărat.

Acest mijloc de transport este ideal pentru petrecerea timpului liber, nu numai pentru cei aventuroși sau pentru cei ce își doresc să participe la un concurs ci și pentru cei care își doresc să se bucure de o plimbare liniștită chiar si pe nisipul unei plaje.

ATV-ul înseamnă: Distracţie- Stimulare emoţională şi mentală – Beneficii de sănătate!

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

7 Comments

 1. Plimbările cu ATV-ul prin munţi sau pe plajă au fost cândva pasiunea mea! Nu ştiam că eşti fan! 😉

 2. viatainculori Augusta spune:

  Primul ATV l-am vazut la unguri in 90 sau 91! Ce m-as mai da acum cu un ATV, dar nu la munte ci asa pe un camp cu iarba mare.

 3. viatainculori Valeria Chertes spune:

  Cred ca mi-ar fi frica sa merg cu ATV-ul.

 4. viatainculori Iacob Elena spune:

  Nepotii mei sunt inebunitii dupa drumetii cu Atv!

 5. viatainculori ghelbere elena spune:

  Nu cred ca as putea merge cu un ATV, mai ales dupa ce am vazut un accident cumplit.

 6. sa stii ca mereu mi-am dorit sa ma plimb si eu macar 5 minute sa ma plimb cu un ATV, dar n-am avut pana acum ocazia. Are un vecin de-al nostru de la tara unul, dar mi-a fost rusine sa il cer.

 7. viatainculori Elena Stan. spune:

  Nu am abilități de condus, dar este foarte util!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares