Soluția salvatoare pentru termopanele tale

Știți zicala aia că „e mai bine să previ decât să tratezi”? care e valabilă în orice domeniu, nu numai în sănătate. Ei, dacă o știți, înseamnă că o știți și pe cealalată că „daca e să se întâmple, se întâmplă ”. Și câte nu se întâmplă într-o viață de om, lucruri bune sau mai puțin bune.  Dar, haideți s-o luăm cu începutul și veți înțelege unde vreau să ajung și că orice problemă ivită are și soluții.
Sunt convinsă că pentru majoritatea, acasă este locul unde oamenii se simt cel mai bine și mereu au fost preocupați de a-și crea un confort mai mic, sau mai mare, în funcție de posibilități, iar ceea ce pentru alte țări multe lucruri par a fi o normalitate, pentru noi românii de multe ori pare un lux.
Așa s-a întâmplat și acum 25 de ani când au apărut termopanele, pentru foarte mulți părea doar un moft, însă mai târziu a devenit o necesitate și o normalitate, fiindcă am descoperit beneficiile și avantajele lor pentru comfortul căminului nostru, comfort termic și fonic în primul rând.
Acestea,
-conservă căldura în casă, pe timpul iernii și păstrează răcoarea, vară;
– asigură o bună izolare fonica a locuinței;
– nu mai există riscul de apariție a condensului;
– și praful de afară este ținut mai bine la distanță;
– durata lungă de viață și design plăcut;
– Întreținerea extrem de ușoară

Dar ce faci când apare neprevăzutul, exact ce vă spuneam la începutul articolului că „dacă e să se întâmple să întâmplă”. Oricui i se poate întâmpla la un moment dat, ba să i se defecteze ușa sau fereastra termopan, fie din cauza că a fost foarte folosită, fie pentru că nu a fost amplasată corespunzător chiar de la început, sau diverse alte motive. Ei bine, în cazul asta nu există decât o singură soluție pe care v-o recomand, să apelezi la www.service-termopane.net


Deși dumneavostră sau „vecinul știe tot” sunteți pricepuți la orice, vă sfătuiesc să renunțați la idee. Haideți să rămânem fiecare pe meseria noastră și pe ce am învățat să facem cel mai bine, cântărețul să cânte, cizmarul să repare pantofi și specialiștii în reparații termopane, să repare termopane. Iar, dacă pe piața din România sunt lansate mai multe firme ce prestează acest tip de servicii, nu înseamnă că toți oferă și servicii de calitate. Costul reparației unei ferestre este mult mai mic decât acela de a instala ferestre noi cu totul, iar specialiștii firmei, îți pot face o evaluare a cazului, oferindu-ți cea mai bună soluție. De aceea îți recomand să apelezi la serviciile firmei pe care ți le-am recomandat-o mai sus și din alte câteva motive foarte importante:

 • Lider de top în servicile de reparații termopane
 • Lucrează doar cu elita inginerilor și tehnicienilor din domeniu, iar din acest motiv, portofoliul clienților mulțumiți este foarte mare.
 • Experiență de peste 19 ani în domeniu, satisface toate cerințele clienților săi prin produse și servicii la standarde germane
 • Folosind tehnologie de ultima oră, indiferent de gradul de dificultate apărut, răspund cu profesionalism și seriozitate oricărei provocări cu brio.
 • Folosirea de standarde calitative care cresc eficienta termica și energetică a ferestrelor și ușilor termopan
 • Ai acces la prețurile practicate și posibilitatea de calcul a lucrărilor care îți sunt necesare, fără a fi banuiți de costuri ascunse, oferind transparența totală

Care sunt serviciile pe care le găsești aici

Aș putea răspunde într-un singur cuvânt : TOATE.

 • Servicii de reparații, întreținere și reabilitare ferestrelor și ușilor termopan.  Pot apărea probleme de uzură a garniturilor de etanșare, curbarea profilelor termopane, defectarea sau chiar lipsă sistemelor de feronerie.
 • Înlocuirea mânerelor și balamalelor defecte, care uneori sunt ignorate dar, care produc mari inconveniente.
 • Diverse tipuri de modificări ale termopanului (sistemul de deschidere, modificări de geamuri, etc).
 • Grație unei fabrici moderne proprii de producție de geamuri și sticle termopan, vor asigura remedierea rapidă și de calitate a acestor servicii în cazul în care este nevoie
 • O altă performanță notabilă ar fi aceea că datorită unui serviciu rapid de producție și montarea plaselor de insecte, aveți parte de montarea acestora în aceeași zi în care se fac și măsuratorile.
 • Și nu în ultimul rând, revizia periodică cea care previne situațiile grave și momentele neplăcute, ceea ce vă sugerez să nu o ignorați.

Pentru liniștea și confortul tău, termopanele cred că merită toată atenția pentru a fi în parametrii optimi de a oferi protecție, iar dacă ai simțit că ceva e în neregulă cu ele, nu mai aștepta, specialiștii sunt pregătiți să îți ofere soluția salvatoare.

 

 

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

13 Comments

 1. viatainculori Iacob Elena spune:

  Ce bine ca s-su inventat termopanele…eu una pana nu e liniste deplina in casa nu ma pot odihni…ori cu geamurile pe care le aveam la casa natala cand ersm copil nu puteam pune geana pe geana!

 2. viatainculori Valeria Chertes spune:

  Multumesc de pont, oi tine cont de sfaturi.

 3. la termopane chiar nu l-as lasa pe sotul meu sa se bage si as chema profesionistii. Atata imi trebuie sa strice ferestrele sa dau banii pe altele si sa mai sparg si pereti.

 4. viatainculori ghelbere elena spune:

  Nu stiam sa exista service si pentru termopane.

 5. viatainculori Irina Sima spune:

  Deja nu-mi mai imaginez casa fara un geam termopan. Sunt extrem de utile atat din punct de vedere termic cat si fonic.
  Acum daca e sa ma intrebi pe mine… as prefera termopan cu tamplarie de lemn nu PVC…. 🙂 Stiu, am gusturi bune! 😉

 6. viatainculori Barascu Violeta Ramona spune:

  Am schimbat termopanele acum vreo 10 ani si constat ca sunt uneori bate atat de tare vijelia prin ele incat era mai bine cu cele vechi din scandura. Trebuie neaparat sa le schimb si aceasta firma este perfecta.

 7. viatainculori Claudia spune:

  :))) Vai ce nostim e filmuletul :))) Vecinul meu chiar nu se pricepe la termopane. De curand am avut o problema la usa de termopan si la fel, am apelat la specialisti 😉

 8. viatainculori Kaiyo Aino spune:

  Ok, chiar nu aveam idee ca se pot repara. Credeam ca trebuie cumparat nou si ca aceasta e singura solutie. Eu am o problema la un geam si ma tot chinui cu el de ceva vreme, gandindu-ma cand sa-mi fac timp sa comand altul

 9. viatainculori coco spune:

  mare lucru sa fie de buna calitate, altfel numai batai de cap!

 10. viatainculori Diana Ion spune:

  Termopanele sunt cea mai buna inventie. Nu cred ca m-as mai putea intoarce la traditionalele geamuri…cum le avea mama acasa cand eram copil, auzeai orice zgomotel, cat de mic…

 11. E foarte important sa ai termopane de buna calitate, daca nu se inchid cum trebuie, chiar apar probleme 🙂

 12. Mie mi s-a stricat chederul si pana am gasit cine sa-l repare a trecut cred ca o luna, Acum mai toti se ofera sa-ti inlocuiasca si de reparatii nu se mai ocupa aproape nimeni.

 13. viatainculori Rokolla spune:

  A evoluat si industria termopanelor si imi doresc si eu sa schimb geamul din camera copilului. Este un termopan ceva mai vechi si as vrea sa pun unul mai noiu care se poate rabata. Am sa vad ce oferte primesc si de la firma recomandata de tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares
%d blogeri au apreciat: