Petiția copiilor către părinți, cu ocazia zilei de 1 Iunie

Dragi părinți, nu știm dacă s-au inventat cuvinte pentru a vă mulțumi că ne-ați dat viață și că ne creșteți, așa cum poate și cum se pricepe fiecare. Dar, știm că fericirea și mulțumirea voastră, depinde în cea mai mare parte de noi, știm că dacă noi suntem fericiți si ne e bine, sunteți și voi.
Știm că depuneți eforturi că să ne creșteți și să ne oferiți tot ce e mai bun, dar, mai credem că uneori exagerați și datorită atâtor probleme de viață cu care va confrunstati zi de zi, omiteți lucruri importante în ceea ce ne privește pe noi, copii.
Știm, că majoritatea dintre voi ați început să va gândiți ce cadouri de 1 iunie să ne luați și mai știm că mulți dintre voi vă gândiți la cine știe gadged sau alte cadouri la modă.
Tocmai din acest motiv, și în urma unei știri apărute în media, potrivit căreia : Copii lăsati în medie de 5 ore/zi în față mediilor virtuale, tv, tabletă, telefon, pot declanșa autism virtual, noi ne-am hotărât să scriem această petiție. Să nu înțelegeți că facem cumva o revoluție împotrivă tehnologiei digitale, nicidecum. Există foarte multe avantaje utilizând această tehnologie, ne sunt foarte utile și acestea, dar parcă prea v-ați obișnuit să credeți că puteți rezolva orice problemă referitoare la noi, oferindu-ne câte un telefon, o tabletă, sau lăsându-ne ore în șir în față televizorului. Știți că sunteți răspunzători de creșterea și dezvoltarea noastră, de sănătatea noastră, vouă vă revine sarcina să luați decizii pentru noi până devenim majori.

De această dată am complotat cu Dwyn Shop, magazinul vostru preferat dar și al nostru,și ne exprimăm dorința pentru a primi și altceva.
Nouă ne-au atras atenția niște cărți educative Usborne și Dwyn Shop ne-a confirmat că am făcut o alegere foarte bună.
Dacă nu știați despre aceste cărți, vă spunem noi că Usborne este una dintre cele mai bune edituri din Marea Britanie, că oferă titluri pe diferite teme potrivite pentru copiii între 0 luni și 18 ani. Ele sunt structurate pe multe nivele: cărți de povești, cărți de învățat o limbă străină (franceză, germană, italaiana, spaniolă, arabă, chineză etc.), cărți de cultură generală, cărți cu stickere, cărți de matematică, biologie etc. și lista poate continua.

 

Nu vă dau decât un singur exemplu de o astfel de carte potrivită pentru copii de peste 4 ani, My First German Word Book. Cu această carte vom învața într-un mod plăcut cuvinte uzuale în limba germană. Sunt o mulțime de cărți, iar voi veți alegeți ceea ce credeți că este mai bun pentru fiecare dintre noi( vă mai spunem ceva, un secret, au reduceri foarte mari).

 

 

Și fiindcă și nouă ne plac provocările și ne place să fim creativi, am pus ochii și pe niște jucarii lego. Și vă mai dăm un motiv pentru a vă îndrepta atenția spre aceste jucării: vom căpăta abilități motrice ceea ce ne va face mai indemanati și încă un lucru care ar trebui să va bucure, nu avem cum să ne plictisim de ele fiindcă mereu putem avea o jucărie nouă, de fiecare dată dându-le forma pe care ne-o imaginăm noi.

Voi știți cât de mult ne dorim mulți dintre noi să devenim polițiști, așa că acest City Police patrol boat, ne-ar plăcea foarte mult pentru a face exerciții de prinderea tâlharilor.

 

 

Pentru fetițe, luați-le un Friends Heartlake Supermarket, de exemplu,ele sunt mai pasionate de shopping.

 

 

 

Pentru cei care încă nu au aflat de Dwyn Shop, vrem să le spunem ce îi recomandă pentru a fi aleși: –

SERIOZITATE– membrii Trusted.ro, membrii ARMO, vechime pe piață din 2004
RAPIDITATE-comanzi azi- primești azi sau, comanzi azi-primești mâine dacă nu ești din București
-Plata se face în SIGURANȚĂ
DIVERSITATE de produse
COMUNICARE– on line sau telefonic
CALITATE– produse originale, certificat de garanție
SERVICE post garanție la orice produs
BUYBACK la orice produs achiziționat de la DWYN

 

         “Copilul nu datorează părinților viața, ci creșterea”-Nicolae Iorga

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

7 Comments

 1. viatainculori Valeria Chertes spune:

  Idei foarte bune de cadouri.

 2. In principiu cred ca cel mai mult isi doresc jucarii si carti copiii. Sau, cei mai mari, ar prefera bani ca sa isi cumpere ei ce vor. Eu nu prea primeam cine stie ce de 1 iunie. Mai mult haine si eventual o ciocolata.

 3. viatainculori ghelbere elena spune:

  Sunt cadouri foarte bune si frumoase mai ales jocurile Lego. Foarte multe a avut si baiatul meu cand era mic.

 4. viatainculori Elena Stan. spune:

  Și eu primesc petiție din partea nepotului! Mi-a plăcut enorm articolul!

 5. viatainculori Irina Sima spune:

  Baiatului meu ii plac foarte mult jocurile Lego. Recunosc si mie imi plac. Construim impreuna, stricam, iar construim. Adevarul este ca sunt jocuri foarte educative care stimuleaza imaginatia copilului. Eu ma amuz ca daca nu ii place creatia mea, fi-miu imediat o demoleaza si face el alta.

 6. viatainculori Augusta spune:

  Ce idee buna! Ca tot vrea cel mic la ski in Austria, ii iau cartea de germana sa vedem cum se descurca.

 7. viatainculori Iacob Elena spune:

  Multumim pentru idei! Ca parinti, noi vrem sa le oferim acestora tot ce e mai bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares