Se poartă vitange, se poartă SavElectro

Mă trezesc mai zilele trecute cu prietena mea, foarte preocupată și entuziasmată, cerându-mi ajutorul să își găsească niște cercei.
– Ultima fită, am citit eu, informația e 100% adevărată: se poartă vitange, se poartă SavElectro, am colindat prin toate magazinele de bijuterii și nu găsesc niște cercei. Tu, imposibil să nu-mi găsești pe internet, vezi tu, chiar si pe site-urile de modă străine.

 

Mă uit la ea mirată, îi spun să se liniștească, fiidca vom cauta împreună și sigur vom găsi undeva, dacă ea spune că informația este adevărată. Și pornim în căutarea cerceilor, cerându-i ajutorul lui Google imagini.
– Uite-i, ăștia sunt, sare ca arsă la vederea unor cercei în formă de bec.

 

 

 

După câteva imagini găsite care s-au dovedit a nu fi ceea ce căuta ea, trecem să căutăm toate informațiile referitoare la doleanțele ei. Schimbăm căutarea din cercei in SavElectro si ajungem pe un site cu becuri Edison de toata frumusetea, încât am uitat și de cercei și de tot.  Sincer, parcă nu îmi venea nici mie să cred cât de frumoase și de efect păreau, gândindu-mă la primul bec pe care l-a inventat Edison, dar se pare că erau adevărate. 

Cu siguranță asta auzise ea, de becuri vitange.

Părea mult mai entuziasmata de ceea ce găsisem, decât dacă ar fi găsit cerceii pe care și-i dorise.  Din momentul în care le-a văzut, toate îi trebuiau:
-și asta pentru lampadarul din colțișorul meu de relaxare, îi va da un aer retro ;
-și astea pentru lustrele alea care atârnă deasupra barului;
-și asta pentru nu știu care aplică, din nu știu care colț de hol …  etc.

Într-adevăr, aceste becuri arătau senzational, crează o atmosferă de efect, oferind o lumină caldă, relaxantă și un ambient plăcut, folosite la anumite lustre cu multe becuri sau în anumite veioze mai speciale, fie ele retro sau rustice sau îmbinându-le cu stilul modern. Sunt ideale și pentru cafenele, restaurante, cluburi, sau diverse locații având diferite forme și dimensiuni. Majoritatea becurilor vintage Edison au o putere de 40W  -60W, temperatura de culoare 2200K , tensiune de alimentare de 220 V, iar tipul de dulie E27. Au un consum de energie redus și fără emisii de carbon, iar durata de viață este de aproximativ 2500 de ore.

A plecat foarte încântată de ccea ce descoperise, chiar dacă nu erau cerceii pe care îi cautase, dar nu înainte de a alege câteva becuri care, așa cum v-am spus, îi trebuie. Evident că acum, nu-mi rămâne decât să îmi aleg și eu în liniște câteva becuri, chiar merită achiziționate.

viatainculori
viatainculori
Am trecut prin toate culorile pe care mi le-a oferit viața, pe unele le-am iubit, pe altele le-am urât. Prea târziu am înțeles că puteam să-mi aleg culorile pe care le doream, că puteam să-mi construiesc propriul meu curcubeu. Printr-un început timid, încerc să adun gânduri, trăiri, stări, informații pe care să le împărtășesc cu voi, cei care ajungeți să poposiți în casa mea. Nu mă lovi, sunt scorpion și voi scoate acul atunci când nu te aștepți și când crezi că te-am uitat.

5 Comments

 1. viatainculori Valeria Chertes spune:

  Super tare.

 2. nu-s chiar ieftine becurile astea dar daca ai o camera, o locuinta sau un local pe stil rustic sau vintage, merita sa investesti in ele pentru ca vor contribui mult la crearea atmosferei potrivite.

 3. viatainculori Iacob Elena spune:

  Trebuie sa se potriveasca si cu restul casei! Nu iti poti pune astfel de becuri intr-o casa moderna!

 4. viatainculori ghelbere elena spune:

  Nu am stiut pana acum de existenta acestor becuri.

 5. viatainculori Ioana Radu spune:

  Snt super grozave becurile de la SavElectro. Si eu am rasfoit gama de produse de pe site-ul lor si am vazut mai multe care imi plac. Ma pregatesc curand de o comanda ♥

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares